Logo

Installasjon

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Hva kan våre rørlegger-partnere hjelpe deg med?

Installering, montering og utskifting av varmtvannsberedere, toaletter, og kraner er essensielle tjenester som sikrer komfort og funksjonalitet i ethvert hjem. Varmtvannsberedere krever nøye vurdering av kapasitetsbehov og energieffektivitet for å levere varmt vann på en kostnadseffektiv måte. Når det gjelder toaletter, er valget mellom standard og vegghengte modeller avgjørende for både estetikk og plassutnyttelse, hvor profesjonell installasjon sikrer lekkasjefri og langvarig bruk. Kraner, på sin side, ikke bare må være funksjonelle og slitesterke, men også komplementere baderoms- eller kjøkkendesignet.

Utskifting av disse elementene kan revitalisere et roms utseende og funksjon, samtidig som det oppdaterer hjemmets vannbrukseffektivitet. Å investere i fagmessig installasjon og vedlikehold av disse komponentene kan forebygge fremtidige problemer og sikre at hjemmets vannsystem fungerer optimalt.


Montering av utekran

Montering av utekran krever nøye planlegging og presis utførelse for å sikre at vannforsyningen er sikker og pålitelig gjennom alle sesonger. Ved å velge en frostsikker utekran unngår man potensielle frostskader på eiendomen.

Se mer
en illustrasjon av hvordan en frostfri utekran fungerer, frostsikker utekran

Montering av toalett

Montering av et toalett krever presis tilpasning og sikring for å forebygge lekkasjer og sikre optimal funksjonalitet og komfort. Det er essensielt å følge produsentens anvisninger nøye og sørge for korrekt tetting mellom toalettet og avløpsrøret for å opprettholde god hygiene og unngå fremtidige problemer.

Se mer
Illustrasjon av tegn på et toalett som bør skiftes ut.

Montering av vegghengt toalett

Vegghengte toaletter tilbyr en moderne og plassbesparende løsning som gjør rengjøringen enklere, siden gulvflaten under toalettet er helt fri. De bidrar også til et mer minimalistisk og stilrent baderomsdesign, med mulighet for justering av høyden som gir bedre ergonomi og komfort for brukeren.

Se mer
Montere vegghengt toalett

Installasjon av varmtvannsberedere

Tegn som lite varmt vann, vondt lukt fra varmtvannsberedere, lekkasjer og rust kan være tyde på at du bør skifte ut varmtvanntanken din.

Se mer
Tegn på at varmtvannstanken er gammel: lekkasjer, vond lukt, rust, korrosjon og rare lyder

Montering av avløpsrør til toalett

Trenger du hjelp med montering av avløpsrør til toalett? Våre rørlegger-partnere er klare til å bistå når som helst!

Se mer

Montering av oppvaskmaskin

Vi sørger for sikker og korrekt installasjon av din nye oppvaskmaskin, inkludert tilkobling til vann- og avløpssystemer.

Se mer
montering av oppvaskmaskin selv kan resultere i en rekke utfodringer