Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Hvor mye tjener en rørlegger lærling?

Hva gjør en rørlegger lærling?

En rørlegger lærling er en person som jobber med å installere, reparere og vedlikeholde rørsystemer. De fleste rørlegger lærlinger begynner sine karrierer ved å ta et toårig program. I løpet av deres læretid, vil de lære å bruke forskjellige typer verktøy, inkludert sveiseapparater, koblingsbeslag og rørledninger. De vil også lære å lese tegninger og instruksjoner, og å forstå de forskjellige typer rørsystemer. Etter å ha fullført et lærlingprogram, kan rørlegger lærlinger gå videre til å ta et praksisprogram som vil hjelpe dem å øve sine ferdigheter før de blir fullt utdannet.

Hva tjener en rørlegger lærlig?

En rørlegger lærling tjener i gjennomsnitt mellom 15 000 og 20 000 kroner i måneden. De får en økning på ca 5000 kroner når de består fagprøven, og en økning på ytterligere ca 5000 kroner når de blir ferdig videre utdannet.

Hvor mye tjener en rørlegger lærlig?

En rørlegger lærling tjener normalt mellom 120 og 150 kroner i timen. Dette avhenger imidlertid av bedriften man jobber for, hvor i landet man bor og hvor mye erfaring man har. Da en rørlegger ofte jobber overtid og tar jobber i helger og ferier, kan man tjene gode penger. I tillegg til timelønnen, får en rørlegger ofte feriepenger, pensjon og andre goder.

Hvorfor tjener en rørlegger lærlig?

En rørlegger tjener lærlig fordi det er et yrke som krever mye kunnskap og ferdigheter. Rørlegging er en kompleks jobb som krever kunnskap om mange forskjellige ting, inkludert vannforsyning, avløp, elektrisitet, og bygningskonstruksjon. Rørleggere må også være flinke til å bruke mange forskjellige typer verktøy, og de må kunne lese tegninger og instruksjoner nøyaktig. Ferdighetene som er nødvendige for å være en dyktig rørlegger tar tid å lære, og det er derfor rørleggere ofte tjener lærlig.

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger