Logo

Rørlegger når det haster – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Hvor mye tjener en rørlegger lærling?

Hvor mye tjener en rørlegger lærling?

Hva gjør en rørlegger lærling?

En rørlegger lærling er en person som jobber med å installere, reparere og vedlikeholde rørsystemer. De fleste rørlegger lærlinger begynner sine karrierer ved å ta et toårig program. I løpet av deres læretid, vil de lære å bruke forskjellige typer verktøy, inkludert sveiseapparater, koblingsbeslag og rørledninger. De vil også lære å lese tegninger og instruksjoner, og å forstå de forskjellige typer rørsystemer. Etter å ha fullført et lærlingprogram, kan rørlegger lærlinger gå videre til å ta et praksisprogram som vil hjelpe dem å øve sine ferdigheter før de blir fullt utdannet.

Hva tjener en rørlegger lærlig?

En rørlegger lærling tjener i gjennomsnitt mellom 15 000 og 20 000 kroner i måneden. De får en økning på ca 5000 kroner når de består fagprøven, og en økning på ytterligere ca 5000 kroner når de blir ferdig videre utdannet.

Hvor mye tjener en rørlegger lærlig?

En rørlegger lærling tjener normalt mellom 120 og 150 kroner i timen. Dette avhenger imidlertid av bedriften man jobber for, hvor i landet man bor og hvor mye erfaring man har. Da en rørlegger ofte jobber overtid og tar jobber i helger og ferier, kan man tjene gode penger. I tillegg til timelønnen, får en rørlegger ofte feriepenger, pensjon og andre goder.

Hvorfor tjener en rørlegger lærlig?

En rørlegger tjener lærlig fordi det er et yrke som krever mye kunnskap og ferdigheter. Rørlegging er en kompleks jobb som krever kunnskap om mange forskjellige ting, inkludert vannforsyning, avløp, elektrisitet, og bygningskonstruksjon. Rørleggere må også være flinke til å bruke mange forskjellige typer verktøy, og de må kunne lese tegninger og instruksjoner nøyaktig. Ferdighetene som er nødvendige for å være en dyktig rørlegger tar tid å lære, og det er derfor rørleggere ofte tjener lærlig.

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi dekker hele Norge

Flere tips og triks til hjemmet