Logo

Rørlegger når det haster – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Hvor mye får en rørlegger i lønn? Her er hvor mye en rørlegger kan tjene!

Hvor mye får en rørlegger i lønn? Her er hvor mye en rørlegger kan tjene!

Hvor mye tjener en rørlegger i Norge?

En rørlegger i Norge tjener gjennomsnittlig 36 000 kroner i måneden. Rørleggerlønnen ligger på mellom 25 000 og 50 000 kroner i måneden, avhengig av erfaring og kvalifikasjoner. Rørleggerlønnen varierer også noe fra region til region i Norge, med høyere lønn i de mest sentrale delene av landet.

Hvor mye tjener de beste rørleggere i Norge?

I Norge, tjener de beste rørleggere i snitt mellom 500 000 til en million kroner i året. Det er en stor forskjell mellom hvor mye de beste rørleggere tjener, og hvor mye de som jobber i denne bransjen tjener generelt. De beste rørleggere i Norge har ofte lang erfaring og høy kompetanse. De tjener også ofte bonuser og provisjoner i tillegg til sin faste lønn.

Hvor mye tjener de laveste rørleggere i Norge?

Ifølge dinlønn.no, tjener laveste rørleggere i Norge kr 180 i timen, noe som tilsvarer en årslønn på kr 37.800. Rørleggere i Norge har en gjennomsnittlig årslønn på kr 456.800.

Hvor mye tjener en rørlegger i Norge?

En rørlegger i Norge tjener vanligvis mellom 250 000 og 350 000 kroner i året, avhengig av erfaring og arbeidssted. De fleste rørleggere jobber på timebasis, og tar betalt etter hvor mange timer de jobber. De fleste rørleggere har også en fast månedlig lønn. Rørleggere som jobber i bedrifter med høyere lønninger kan tjene opptil 450 000 kroner i året. De som jobber i offentlige virksomheter, som for eksempel vann- og avløpsverk, kan tjene opptil 700 000 kroner i året.

Lønnen varierer imidlertid mye avhengig av faktorer som arbeidssted, anciennitet og erfaring. De laveste lønnene finner man blant rørleggere som jobber i distriktene, mens de høyeste lønnene går til rørleggere som jobber i Oslo og andre storbyer. Rørleggere med lang anciennitet og høyere utdannelse tjener også mer enn gjennomsnittet.

Hvor mye tjener en rørlegger med 5 års erfaring?

En rørlegger med 5 års erfaring kan tjene et årslønn på mellom 300 000 og 400 000 kroner. Lønnen varierer avhengig av bedriftens størrelse, beliggenhet, type arbeid og kundemasse. Rørleggerarbeid er fysisk krevende og krever ofte arbeid på tider med høyt trafikkvolum. Det er en yrkesgruppe som har høy etterspørsel, og derfor kan rørleggere forvente å tjene gode penger. Rørleggere med 5 års erfaring bør ha gode ferdigheter i faget, og være i stand til å takle de fleste utfordringer som dukker opp.

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi dekker hele Norge

Flere tips og triks til hjemmet