Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Nå er det på tide å ta vannsjekken

Ifølge finansnorge så oppdages det en vannskade i gjennomsnitt hvert åttende minutt. Ta vannsjekken i dag for å sikre deg om det ikke du blir det neste offeret for vannskader.

Ta kontakt med Rørleggervakt i Oslo Her.

I 2013 så betalte forsikringsselskaper 2.3 milliarder kroner i erstatning etter vannskader i private hus og hytter. Hele 64000 vannskader ble meldt inn. Alikevel så er det ikke alle vannskader som dekkes av forsikring. Derfor har vi i Rørlegger SOS tatt mange forhåndsregler for å forsikre deg om at du ikke får et unødvendig sjokk av ditt forsikringsselskap.

Det er viktig å forsikre seg om akkurat hva din forskningsplan dekker. Men det er ikke alt som er viktig, det er også kjempeviktig at du kun utnytter deg av profesjonelle rørleggere som har alt på stell. Hvis en rørlegger ikke har de nødvendige godkjenningene og papirene, så er det ikke sikkert at arbeider blir dekket hvis noe skulle gå galt.

Lovlig vannsjekk

Pia Cecilie Høst hos Forbrukerrådet sier til DNB Eiendom sier at siden det er dyrt med håndverker så blir mange fristet til å gjøre ting svart. Dette er det mange som angrer på i ettertid.

Ikke bare er svart arbeid ulovlig, Anders Liesner som er advokat i Husiernes Landsforbund sier at man også kan risikere fengselsstraff eller i beste fall høye bøter hvis man tilbyr eller utnytter seg av svart arbeid. Det er også veldig lite sannsynlig på at din klage på svart arbeid blir tatt seriøst hvis noe ikke går som det skal.

Useriøst arbeid følger også huset og kan noen ganger påvirke nye kjøpere. Derfor er det best å bare utnytte seg av lovlig arbeid som er utført av godkjente fagpersoner. Hvis ikke kan mange ting gå galt, og forsikringsselskapet kan velge å ikke dekke skader som er påført av ikke-godkjente håndverkere. Derfor har Rørlegger SOS bare godkjente samarbeidspartnere som oppfyller alle krav og lover.

For å være på den sikre siden, spør alltid om kvittering og papirarbeid på arbeid som gjøres. Spør også om kvittering og papirarbeid fra håndverkere funnet hos rørlegger SOS.

Vannsjekk er viktig

Vannsjekk er den beste måten å forsikre deg for at alt du har av rør, vannførende installasjoner og hvitevarer fungerer som det skal og ikke påfører vannskader på din bolig. Vannskader kan påføre din bolig skader for mange hundretusener av kroner. Derfor kan du ofte spare mye penger på og bestille en vannsjekk.

Våre dyktige samarbeidspartnere kan hjelpe deg med å utføre en vannsjekk. Når våre dyktige rørlegger-samarbeidspartnere utfører en vannsjekk så vil de sjekke at dine rør er tette. De kommer også til å inspisere alle dine vannførende installasjoner. Vaskemaskin, oppvaskmaskin, toalett og dusj er bare noe av det som vil bli sjekket. Hvis noe galt blir oppdaget så vil vår rørlegger-samarbeidspartnere tilby deg en god pris for å fikse dine hvitevarer, rør og rørtekniske installasjoner.

Finn din lokale rørlegger på toppen av nettsiden. Taste inn ditt telefonnummer for så å velge din region, så vil vi videresende deg til din lokale rørlegger.

Vannskader er farlig for helsen

En vannsjekk er ikke bare lurt for økonomiske grunner, men også for helsemessige årsaker. Huseierne skriver at ifølge en undersøkelse foretatt av Folkehelseinstituttet så har hele tre av ti boliger fuktskader.

Seniorforsker Johan Øvrevik i Folkehelseinstituttet sier at personer som lever i fuktutsatte boliger er mer utsatte for mange helseproblemer. Disse helseproblemene er blant annet pustebesvær, hoste, piping i brystet, astma, bronkitt og luftveisinfeksjoner.

Fuktskader i bolig kan også lede til symptomer som hodepine, konsentrasjonsproblemer og tretthet.

For å være på den sikre siden, utfør en vannsjekk hvert eller annethvert år. Hvis det er lenge siden du har utført en vannsjekk, ring vår rørlegger-samarbeidspartner i ditt nærområde.

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger