Logo

Rørlegger når det haster – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Hvilke rettigheter har du ved vannskade? Her er forsikringsvilkårene

Hvilke rettigheter har du ved vannskade? Her er forsikringsvilkårene

Når vannskaden er ute av kontroll - hvilke rettigheter har du?

Når vannskaden er ute av kontroll og boligen er i fare, har du krav på erstatning fra forsikringsselskapet ditt. Du har også krav på et midlertidig opphold på et hotell, eller andre midlertidige oppholdskostnader. Hvis skaden er alvorlig nok, kan du også kreve at forsikringsselskapet dekker kostnadene for å flytte til et midlertidig bolig.

Hvilke rettigheter har du når vannskaden er ute av kontroll?

Når vannskaden er ute av kontroll, har du krav på erstatning fra den som har forårsaket skaden. Du har også krav på erstatning fra den som eier bygningen der skaden har inntruffet. Hvis vannskaden har forårsaket personskade, har du også krav på erstatning fra den som eier bygningen.

Hva bør du gjøre når vannskaden oppstår?

Når en vannskade oppstår, bør man umiddelbart slå av vannet til huset eller bygningen. Deretter bør man kontakte en profesjonell for å få hjelp til å tømme og tørke ut vannet. Man bør også kontakte forsikringsselskapet sitt for å finne ut om skaden er dekket av forsikringen.

Hvem kan hjelpe deg når vannskaden er ute av kontroll?

Når vannskaden er ute av kontroll, kan det være nødvendig å kontakte en profesjonell for å få hjelp. Dette er fordi vannskader ofte er komplekse og kan være svært skadelige hvis ikke behandles riktig. Profesjonelle håndverkere vil være i stand til å vurdere skaden, gi råd om reparasjon og restaurering, og hjelpe deg med å gjennomføre disse prosessene på en trygg og effektiv måte.

Hvordan kan du unngå vannskader?

En vannskade oppstår når vann trenger inn i et materiale eller en struktur der det ikke hører hjemme, og forårsaker skader. Vannskader kan oppstå på grunn av alt fra vannlekkasjer til naturlige vannmasser som flommer. Uansett årsak, er det viktig å vite hvordan man kan unngå vannskader for å beskytte hjemmet ditt og eiendelene dine. Det første og viktigste du kan gjøre for å unngå vannskader, er å sørge for at du har riktig vannforsyning og avløp i hjemmet ditt. En god vannforsyning vil sikre at vannet ikke fordamper for raskt, noe som kan føre til at vegger og tak sprekker. Dessuten er det viktig å ha riktig avløp, da dette vil sikre at overflødig vann blir ledet vekk fra hjemmet ditt. Det er også viktig å holde eiendelene dine tørre, spesielt de som er laget av tre eller andre absorberende materialer. Hvis du har ting som er laget av disse materialene, så sørg for å tørke dem godt etter bruk. Dette vil forhindre at vannet trenger inn i materialet, noe som kan føre til råte eller muggsopp. En annen ting du kan gjøre for å unngå vannskader, er å sikre at du ikke har noen vannlekkasjer i hjemmet ditt. En vannlekkasje kan oppstå på grunn av en rekke ting, inkludert skadede rør, vanninntrenging gjennom vegger eller tak, eller vann som lekker inn gjennom hulrom i hjemmet ditt. Hvis du mistenker at det er en vannlekkasje i hjemmet ditt, så kontakt en profesjonell for å få den reparert så snart som mulig. En siste ting du kan gjøre for å unngå vannskader, er å sørge for at du ikke har noen vannmasser som kan flomme inn i hjemmet ditt. Flommer kan oppstå på grunn av en rekke ting, inkludert naturlige årsaker som oversvømmelser eller skybrudd, eller på grunn av menneskeskapte årsaker som vannlekkasjer eller ødelagte rør. Hvis du bor i et område som er utsatt for flommer, så sørg for å ha en plan for hvordan du kan beskytte hjemmet ditt. Til slutt, husk at det er viktig å ta forholdsregler for å unngå vannskader, men husk også at vannskader ikke alltid kan unngås. Hvis du føler at hjemmet ditt er i fare for å bli skadet av vann, så kontakt en profesjonell umiddelbart.

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi dekker hele Norge

Flere tips og triks til hjemmet