Norge

store muggdannelser på en vegg, vifte på taket, tv og vhs-spiller, helseskadelig

7 tegn på at du har muggsopp i hjemmet ditt

14/14/2019 kl. 20:26

Muggsopp, vi alle har sett det på gamle matrester vi har hatt liggende i kjøleskapet altfor lenge. Dette kan skape en vond lukt og er dårlig for atmosfæren i kjøleskapet. Det samme gjelder også for huset du bor i. Tegn på at det er muggsopp i ditt hjem, kan være alt fra tydelige muggflekker på veggene dine til lidelse av neseblod og astma hos beboer. Som tittelen sier, kan mugg gjøre deg syk, og samtidig skade huset ditt. Ikke nok med det, hvis det er alvorlig nok så kan man utvikle astma og bli påført andre helseskader, som for eksempel... Les hele.

vannsjekk, husk å sjekk dine rør for lekkasje, våre rørlegger-samarbeidspartnere hjelper deg med å sjekke dine rør for lekkasjer

Vannsjekk – Nå er det på tide å ta vannsjekken

15/15/2019 kl. 16:44

Ifølge finansnorge så oppdages det en vannskade i gjennomsnitt hvert åttende minutt. Ta vannsjekken i dag for å sikre deg om det ikke du blir det neste offeret for vannskader. I 2013 så betalte forsikringsselskaper 2.3 milliarder kroner i erstatning etter vannskader i private hus og hytter. Hele 64000 vannskader ble meldt inn. Alikevel så er det ikke alle vannskader som dekkes av forsikring. Derfor har vi i Rørlegger SOS tatt mange forhåndsregler for å forsikre deg om at du ikke får et unødvendig sjokk av ditt forsikringsselskap. Det er viktig å forsikre seg om akkurat hva din forskningsplan dekker.... Les hele.

test

05/5/2019 kl. 13:24

test