Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Sørumsand – Alle VVS-tjenester – 24/7 Rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du jakt etter en erfaren rørlegger som utfører alle serviceoppdrag i Sørumsand? 

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange dyktige rørlegger med lang erfaring som er klare til å ta din sak 24/7 året rundt. Våre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og en trygg utredning. 

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Sørumsand fra en nærliggende base. 

rørlegger i sørumstad fikser alle vasker, 24/7 rørleggervakt i sørumstad, akutt utrykning

Tjenester som våre rørlegger utfører for beboere i Sørumsand

Våre rørleggere er dyktige, og er forberedte på det verste, samt er utrustet og godt egnet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Får du hjelp fra en av våre rørleggere som rykker ut til Sørumsand, vil alle jobber blir utført på en profesjonell måte. I tillegg har de et bredt nettverk til andre håndverker, noe som gjør enhver jobb enkelt å få gjort. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Sjekk av vann
 • Akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt
 • Rørlegger helligdagvakt
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Modernisering og rehabilitering av bad etter ditt budsjett

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere som rykker ut til Sørumsand?

Våre rørleggere har konkurransedyktige priser, bred kompetanse, og en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt. Dersom det behøves ekstra kompetanse, kan våre rørlegger også drive med prosjektledelsen, noe som gjør at jobben blir utført på en god måte. Våre rørleggere som rykker ut til Sørumsand er klare til å takle enhver jobb.  

Våre rørleggere har bred kompetanse

lillestrøm våpen-skjold, få hjelp fra en erfaren rørlegger i Sørumsand

Rørleggerne våre som rykker ut til Sørumsand har lang erfaring, og er kompetente nok til å utføre selv de meste krevende jobbene. Våre rørleggere har godkjent fagbrev, noe som sørger at du bare mottar den beste hjelpen. Rørleggerne følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Våre rørleggere har rammeavtaler som innebærer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan bli benyttet samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg! 

Våre rørleggere som rykker ut til Sørumsand kan også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du vil motta bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. 

Ønsker du bistand med koordinering og håndtering av skadesaker, kan våre rørleggere utføre dette for deg, gjennom en rammeavtale. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, vil du få rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere. 

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger

Våre samarbeidspartnere sin tjenester innebærer service- og rammeavtaler, hvor du vil få bistand med ettersyn og service, samt opprettelse av felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, sameier eller borettslag. En rørlegger som rykker ut til Sørumsand vil utføre kontroller på røranlegg i leiligheter, fellesarealer og tekniske rom, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere som rykker ut til Sørumsand gjør det meste 

Rørleggerne vi samarbeider med er spesialisert på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, men utfører selvsagt også ordinære rørleggertjenester. De er alltid klare til å rykke ut til Sørumsand, og det gjør de når det haster.

Problemer og andre tjenester som ikke er akutt blir håndtert av en sertifisert og dyktig rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag. 

Rørleggerne vi samarbeider med som rykker ut til Sørumsand utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Det er også muligheter for å få bistand med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.

Våre rørleggere har også lang erfaring med rehabilitering og modernisering av bad og kjøkken. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er dyktige, og har kunnskapen og kompetansen til å utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Det kan bare hende at det du lurer på eller trenger hjelp til ikke er nevnt i innholdet. 

Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt telefonnummer, ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre hyggelige rørleggere, i dag!