Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Trenger du bistand fra en rørlegger som utfører alle rørleggertjenester i Årnes?

Da kan vi hjelpe deg! Vi har mange dyktige rørleggere, som alltid utfører jobber med bare høy kvalitet, og de er alltid klare til å ta din sak 24/7 året rundt. Våre rørleggere har godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Årnes fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Årnes

Ved bruk av vår tjeneste, vil du få hjelp av en erfaren og solid rørlegger, som er forberedt på det verste, samt er godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Rørleggerne våre som dekker Årnes har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, så blir enhver jobb gjort på en enkel måte.

Dersom vasken din i Årnes er tett, så kan våre dyktige rørlegger komme å hjelpe!

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Vannsjekk
  • Akutt rørleggerhjelp
  • rørlegger-døgnvakt
  • Rørlegger helligdagvakt
  • Rørlegger helgearbeid
  • Komplett røropplegg
  • Rørrehabilitering
  • Badopppusing
  • pusse opp bad
  • Modernisering og rehabilitering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du trenger hjelp i Årnes?

Våre rørleggere som rykker ut til Årnes har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til å rykke ut 24/7 året rundt. Kreves det ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert, kan våre rørleggere drive med prosjektledelse. Ved bruk av vår tjeneste, vil du få hjelp av en rørlegger, som er klar til å takle enhver jobb.

Våre rørleggere har bred kompetanse, og hjelper alle i Årnes

Selv de mest krevende jobbene er ingen sak for våre rørleggere som dekker Årnes. Rørleggerne våre har godkjent fagbrev, samt følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav, så du får bare den beste hjelpen. I tillegg til dette, blir våre rørleggere jevnlig kurset på de nyeste normene.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser for deg i Årnes

Våre rørleggere har rammeavtaler som innebærer en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg i Årnes!

Våre rørleggere som dekker Årnes tilbyr også tjenester som rådgiving og konsultenttjenester, hvor du får støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Er det ønskelig, kan du også få hjelp med koordinering og håndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Med en rammeavtale vil du få en rekke goder og fordeler. Noen av fordelene er rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et stort og bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Ved en rammeavtale med våre partnere som dekker Årnes, er du sikret en solid og profesjonell partner som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger, i Årnes

Våre rørleggere sine tjenester innebærer service- og rammeavtaler, hvor deres rørleggere bistår med ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel sameier, borettslag eller bedrifter. En rørlegger gjennomfører kontroller på røranlegget, hvor målet er å lokalisere mindre feil og fikse de, før større skader pådras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Årnes

Rørleggerne våre som dekker Årnes har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet. De er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster!

Rørleggerne utfører også ordinære rørleggeroppdrag, og oppdrag og tjenester som ikke er akutte, blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Våre erfarne og dyktige rørleggere som rykker ut til Årnes utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil våre rørleggere hjelpe deg.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere har kompetansen til å utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre, men det kan hende det du lurer på ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt telefonnummer, ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger