Logo

Finn rørlegger i Eidsvoll – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en dyktig og erfaren rørlegger som tar seg av alle dine VVS-problemer og prosjekter i Eidsvoll? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange hyggelige rørleggere som alltid er klare til akutt utrykning, og gjør alt for ü gi deg bare den beste kvaliteten pü utført arbeid.

Vüre rørleggere i Eidsvoll er klare for ü ta din sak 24/7 üret rundt, og har alle diverse godkjenninger som sentralgodkjenning og VVS fagmann.

Tjenester som rørleggerne utfører i Eidsvoll

Med godt utrustede rørleggere, er vüre partnere alltid klare til ü utføre alle typer rørleggeroppdrag for deg. Vüre rørleggere har mye erfaring, og vil hündtere enhver jobb med prioritet for kvalitet og presisjon, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Vüre rørleggere har ogsü en god mulighet for ü drive med prosjektledelsen av alle dine større prosjekter, sü blir arbeidet alltid utført pü en profesjonell og trygg müte. De har et stort nettverk til andre hündverkere i Eidsvoll, sü alle relevante jobber kan bli gjort pü en kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere i Eidsvoll kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere i Eidsvoll?

Med konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt, samt et øye for kvalitet, kan man ikke ta feil dersom man velger ü ta i bruk vür tjeneste. Vüre rørleggere i Eidsvoll er klare til ü takle enhver jobb for alle innbyggerne i Eidsvoll.

Vüre rørleggere i Eidsvoll har bred kompetanse

Ingen jobber er for krevende for vüre erfarne og kompetente rørleggere i Eidsvoll. Alle dine problemer blir løst pü en effektiv müte, som sikrer deg et godt utført arbeid. Vüre rørlegger har godkjent fagbrev, og følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Eidsvoll har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rammeavtalene vüre samarbeidspartnere tilbyr innebÌrer en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg, hvor du kan fü garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, for ü nevne noen av tjenestene.

Du vil ogsü kunne motta rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Du vil ogsü kunne fü god hjelp med koordinering og hündtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med fordeler for deg som kunde. Her vil du fü rabatterte priser pü varer og tjenester, raskt oppmøte ved oppdrag og høy prioritet, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og et unikt tilgang til et bredt og stort nettverk av underleverandører og partnere.

InngĂĽr du i en rammeavtale med en av vĂĽre partnere, vil du fĂĽ et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde deg til, samt en partner som kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Eidsvoll

Vüre rørlegger har rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor det blir opprettet et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel borettslag, sameier eller bedrifter, samt bistand med ettersyn og service. Kontroller blir utført pü røranlegget til leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor vedlikeholdt og sikkerhet blir opprettholdt. Dette gjøres ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før større skader püdras, samt utførelse av service pü varmeanlegget før kuldeperioden.

Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Eidsvoll gjør det meste

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere er spesialiserte pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, og vil alltid hjelpe deg umiddelbart, dersom det skulle vÌre behov for det. Rørleggerne utfører ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag, men oppdrag som ikke haster eller er like akutte, vil bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre samarbeidspartnere tar seg alltid av hele prosessen.

Vüre erfarne rørleggere gjør ogsü serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell.

Trenger du hjelp med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg!

Rehabilitering av bad blir utført av vüre rørleggere i Eidsvoll

Er det pü tide med en rehabilitering og modernisering av bad? Da kan vüre rørleggere hjelpe deg med alt fra planlegging til ferdig bad!

Vüre rørleggere har mye erfaring og utfører rehabilitering og modernisering pü en kostnadseffektiv müte, samt bistand med ledelse av prosjektet, noe som sørger for at ditt nye bad blir perfekt.

Tett toalett, vask eller avløp?

Opplever du et tett toalett er dette noe du vil fĂĽ fikset sĂĽ fort som mulig. Stiger vannet i toalettet anbefaler vi ĂĽ ta i bruk vĂĽr tjeneste, sĂĽ vil du umiddelbart fĂĽ hjelpen du trenger.

En tett vask kan som regel bli fikset ved en rensing av vannlüsen, men det er ikke alltid problemet ligger i vannlüsen! Og skjer dette, kan vüre erfarne rørleggere bistü med spyling og rensing av tette rør i Eidsvoll.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere er dyktige, og utfører alltid alle jobber med et øye for kvalitet, samt er kompetente og erfarne til ü utføre selv de mest krevende jobbene. Det kan bare hende at det du lurer pü eller trenger bistand til, ikke er blitt nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste i dag!

Bare tast inn nummeret ditt, og ring nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet med en serviceinnstilt og hyggelig rørlegger i Eidsvoll umiddelbart!

Vüre rørleggere ryker ogsü ut til nÌrliggende steder som Jessheim, Dal og Skedsmo. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.