Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Ser du etter en dyktig og erfaren rørlegger som tar seg av alle dine VVS-problemer og prosjekter i Eidsvoll? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange hyggelige rørleggere som alltid er klare til akutt utrykning, og gjør alt for å gi deg bare den beste kvaliteten på utført arbeid.

Våre rørleggere i Eidsvoll er klare for å ta din sak 24/7 året rundt, og har alle diverse godkjenninger som sentralgodkjenning og VVS fagmann.

Tjenester som rørleggerne utfører i Eidsvoll

Med godt utrustede rørleggere, er våre partnere alltid klare til å utføre alle typer rørleggeroppdrag for deg. Våre rørleggere har mye erfaring, og vil håndtere enhver jobb med prioritet for kvalitet og presisjon, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår tjeneste.

Våre rørleggere har også en god mulighet for å drive med prosjektledelsen av alle dine større prosjekter, så blir arbeidet alltid utført på en profesjonell og trygg måte. De har et stort nettverk til andre håndverkere i Eidsvoll, så alle relevante jobber kan bli gjort på en kostnadseffektiv måte.

Våre rørleggere i Eidsvoll kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Vannsjekk
  • akutt rørleggerhjelp
  • rørlegger-døgnvakt i Eidsvoll
  • Rørlegger helligdag-vakt i Eidsvoll
  • Rørlegger helgearbeid i Eidsvoll
  • Rehabilitering og modernisering av bad etter budsjett.
  • Komplett røropplegg
  • Rørrehabilitering

Hvorfor velge våre rørleggere i Eidsvoll?

Med konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt, samt et øye for kvalitet, kan man ikke ta feil dersom man velger å ta i bruk vår tjeneste. Våre rørleggere i Eidsvoll er klare til å takle enhver jobb for alle innbyggerne i Eidsvoll.

Våre rørleggere i Eidsvoll har bred kompetanse

Ingen jobber er for krevende for våre erfarne og kompetente rørleggere i Eidsvoll. Alle dine problemer blir løst på en effektiv måte, som sikrer deg et godt utført arbeid. Våre rørlegger har godkjent fagbrev, og følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Eidsvoll har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rammeavtalene våre samarbeidspartnere tilbyr innebærer en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg, hvor du kan få garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, for å nevne noen av tjenestene.

Du vil også kunne motta rådgiving og konsulenttjenester, som støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Du vil også kunne få god hjelp med koordinering og håndtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med fordeler for deg som kunde. Her vil du få rabatterte priser på varer og tjenester, raskt oppmøte ved oppdrag og høy prioritet, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr og et unikt tilgang til et bredt og stort nettverk av underleverandører og partnere.

Inngår du i en rammeavtale med en av våre partnere, vil du få et fast kontaktpunkt å forholde deg til, samt en partner som kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Eidsvoll

Våre rørlegger har rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor det blir opprettet et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel borettslag, sameier eller bedrifter, samt bistand med ettersyn og service. Kontroller blir utført på røranlegget til leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor vedlikeholdt og sikkerhet blir opprettholdt. Dette gjøres ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før større skader pådras, samt utførelse av service på varmeanlegget før kuldeperioden.

Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Eidsvoll gjør det meste

Våre rørlegger-samarbeidspartnere er spesialiserte på akutt beredskap 24 timer i døgnet, og vil alltid hjelpe deg umiddelbart, dersom det skulle være behov for det. Rørleggerne utfører også ordinære rørleggeroppdrag, men oppdrag som ikke haster eller er like akutte, vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av våre samarbeidspartnere tar seg alltid av hele prosessen.

Våre erfarne rørleggere gjør også serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell.

Trenger du hjelp med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil våre rørleggere kunne hjelpe deg!

Rehabilitering av bad blir utført av våre rørleggere i Eidsvoll

Er det på tide med en rehabilitering og modernisering av bad? Da kan våre rørleggere hjelpe deg med alt fra planlegging til ferdig bad!

Våre rørleggere har mye erfaring og utfører rehabilitering og modernisering på en kostnadseffektiv måte, samt bistand med ledelse av prosjektet, noe som sørger for at ditt nye bad blir perfekt.

Tett toalett, vask eller avløp?

Opplever du et tett toalett er dette noe du vil få fikset så fort som mulig. Stiger vannet i toalettet anbefaler vi å ta i bruk vår tjeneste, så vil du umiddelbart få hjelpen du trenger.

En tett vask kan som regel bli fikset ved en rensing av vannlåsen, men det er ikke alltid problemet ligger i vannlåsen! Og skjer dette, kan våre erfarne rørleggere bistå med spyling og rensing av tette rør i Eidsvoll.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er dyktige, og utfører alltid alle jobber med et øye for kvalitet, samt er kompetente og erfarne til å utføre selv de mest krevende jobbene. Det kan bare hende at det du lurer på eller trenger bistand til, ikke er blitt nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste i dag!

Bare tast inn nummeret ditt, og ring nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet med en serviceinnstilt og hyggelig rørlegger i Eidsvoll umiddelbart!

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger