Logo

Beste rørlegger i Ullensaker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Leter du etter en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Ullensaker? Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare for din sak, 24 timer i døgnet, alle dager i üret.

Vüre rørleggere har godkjenninger pü plass som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg et arbeid som er utført med topp kvalitet.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Ullensaker fra en nÌrliggende base.

Vüre dyktige rørleggere bistür med alle toaletter!

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Ullensaker

Vüre rørleggere som rykker ut til Ullensaker er alltid forberedt pü det verste, og er godt egnet for ü utføre selv de vanskeligste jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg, ved bruk av vür tjeneste.

Rørleggerne vüre har ogsü et bredt og stort nettverk til andre hündverkere, sü blir alle jobber utført pü en enkel müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Ullensaker?

Vüre rørleggere har konkurransedyktige priser, muligheter til ü rykke ut 24/7 üret rundt og har bred kompetanse. Vüre rørleggere er alltid klare til ü hjelpe deg med dine problemer, bare ta i bruk vür tjeneste, sü für du hjelpen du trenger!

Noen prosjekter krever ekstra kompetanse, og da kan vüre dyktige rørleggere drive med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført pü en trygg og profesjonell müte.

Med andre ord sü er vüre rørleggere klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere som rykker ut til Ullensaker har kompetansen og erfaring som skal til for ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg.

Rørleggerne har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og blir jevnlig oppdatert og kurset pü de nyeste normene, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen.

Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Ullensaker

rørleggerne vüre har rammeavtaler som tilbyr deg en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg.

Er det ønskelig med serviceavtaler, hvor en rørlegger bistür med ettersyn og service pü rør og VVS-utstyr eller garantert responstid, kan vüre rørleggere som dekker Ullensaker hjelpe deg!

Du kan ogsü fü bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

Gjennom en rammeavtale, kan du ogsĂĽ fĂĽ bistand med koordinering og hĂĽndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre partnere kommer med fordeler for deg som kunde. Med en rammeavtale, vil du motta rabatterte priser pü varer og andre tjenester, samt høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag og en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Inngür du i en rammeavtale, er du sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til. Rørleggern kjenner ogsü til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Skarnes fra vür rørlegger

Rørleggerne vüre som dekker Skarnes har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en rørlegger bistür med service og ettersyn pü røranlegg. En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut og utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Skarnes

Vüre rørleggere er spesialisert pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i uka, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster!

Rørleggerne utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og andre tjenester, men saker som ikke er like akutt, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen.

Rørleggerne vüre utfører ogsü service oppdrag, hvor du vil fü bistand med reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører ogsü utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, sü er dette noe du behøver, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som dekker Skarnes, har kompetansen som behøves for ü utføre selv de vanskeligste jobbene, og det gjør de med bare den høyeste kvalitet!

Det kan bare hende at det du lurer pĂĽ eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg likevel ĂĽ ta i bruk vĂĽr tjeneste, sĂĽ fĂĽr du hjelpen du trenger, i dag!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Fetsund, Lillestrøm og Dal.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet