Logo

Finn rørlegger i Ullensaker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Leter du etter en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Ullensaker? Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare for din sak, 24 timer i døgnet, alle dager i üret.

Vüre rørleggere har godkjenninger pü plass som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg et arbeid som er utført med topp kvalitet.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Ullensaker fra en nÌrliggende base.

Vüre dyktige rørleggere bistür med alle toaletter!

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Ullensaker

Vüre rørleggere som rykker ut til Ullensaker er alltid forberedt pü det verste, og er godt egnet for ü utføre selv de vanskeligste jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg, ved bruk av vür tjeneste.

Rørleggerne vüre har ogsü et bredt og stort nettverk til andre hündverkere, sü blir alle jobber utført pü en enkel müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Ullensaker?

Vüre rørleggere har konkurransedyktige priser, muligheter til ü rykke ut 24/7 üret rundt og har bred kompetanse. Vüre rørleggere er alltid klare til ü hjelpe deg med dine problemer, bare ta i bruk vür tjeneste, sü für du hjelpen du trenger!

Noen prosjekter krever ekstra kompetanse, og da kan vüre dyktige rørleggere drive med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført pü en trygg og profesjonell müte.

Med andre ord sü er vüre rørleggere klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere som rykker ut til Ullensaker har kompetansen og erfaring som skal til for ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg.

Rørleggerne har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og blir jevnlig oppdatert og kurset pü de nyeste normene, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen.

Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Ullensaker

rørleggerne vüre har rammeavtaler som tilbyr deg en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg.

Er det ønskelig med serviceavtaler, hvor en rørlegger bistür med ettersyn og service pü rør og VVS-utstyr eller garantert responstid, kan vüre rørleggere som dekker Ullensaker hjelpe deg!

Du kan ogsü fü bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

Gjennom en rammeavtale, kan du ogsĂĽ fĂĽ bistand med koordinering og hĂĽndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre partnere kommer med fordeler for deg som kunde. Med en rammeavtale, vil du motta rabatterte priser pü varer og andre tjenester, samt høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag og en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Inngür du i en rammeavtale, er du sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til. Rørleggern kjenner ogsü til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Ullensaker fra vür rørlegger

Rørleggerne vüre som dekker Ullensaker har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en rørlegger bistür med service og ettersyn pü røranlegg. En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut og utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Ullensaker

Vüre rørleggere er spesialisert pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i uka, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster!

Rørleggerne utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og andre tjenester, men saker som ikke er like akutt, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen.

Rørleggerne vüre utfører ogsü service oppdrag, hvor du vil fü bistand med reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører ogsü utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, sü er dette noe du behøver, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som dekker Ullensaker, har kompetansen som behøves for ü utføre selv de vanskeligste jobbene, og det gjør de med bare den høyeste kvalitet!

Det kan bare hende at det du lurer pĂĽ eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg likevel ĂĽ ta i bruk vĂĽr tjeneste, sĂĽ fĂĽr du hjelpen du trenger, i dag!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Jessheim, Fetsund, Lillestrøm og Dal. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.