Logo

Finn rørlegger i Gjerdrum – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü utkikk etter en dyktig og solid rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Gjerdrum?

Vi har mange erfarne rørleggere, som alltid er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt. Ta i bruk vür tjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger fra en rørlegger, i Gjerdrum.

Vüre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü er du sikret god kvalitet og trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Gjerdrum fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Gjerdrum

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere er alltid forberedt pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger ikke ü bekymre deg!

Er det behov, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, dersom det kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert. Rørleggerne har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger bistand i Gjerdrum?

Vüre rørleggere som dekker Gjerdrum har konkurransedyktige priser, lang erfaring og muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt. Rørleggerne vüre har ogsü gode rammeavtaler, som skaffer deg gode fordeler som kunde. Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb.

Vüre rørleggere som dekker Gjerdrum har bred kompetanse

Rørleggerne vüre har mye erfaring, og kompetansen som skal til for ü utføre selv de mest krevende jobbene. Vüre rørleggere har ogsü godkjent fagbrev, og holdes oppdatert pü de nyeste normene, noe som gjør at du mottar bare den beste hjelpen. De følger ogsü alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Vüre rørleggere som dekker Gjerdrum har rammeavtaler som innebÌrer en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Rørleggerne vüre tilbyr ogsü rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil fü bistand i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg ogsü muligheter med hjelp av koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med mange fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale med vüre partnere für du rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag. I tillegg vil du ogsü fü en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Med en rammeavtale med vüre rørleggere som dekker Gjerdrum, er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Gjerdrum fra vür rørlegger

Rørleggerne vi samarbeider med har tjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor deres rørlegger bistür med ettersyn og service, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp.

En rørlegger som dekker Gjerdrum utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü oppdage mindre feil og fikse opp i dem før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Gjerdrum

Rørleggerne vüre som dekker Gjerdrum har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, men utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag. Vüre rørleggere er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det haster. Tjenester og andre tjenester som ikke er akutt, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Vüre rørleggere som rykker ut til Gjerdrum utfører ogsü serviceoppdrag som som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det ønskelig med bistand av utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan en av vüre dyktige rørleggere hjelpe deg. Rørleggerne har ogsü lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre som dekker Gjerdrum har kompetansen som trengs til ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer pü eller trenger hjelp til, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste i dag, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Vüre rørleggere dekker ogsü nÌromrüder som, Eidsvoll, Nittedal og Hakadal.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.