Logo

Beste rørlegger i Nittedal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü utkikk etter en erfaren og dyktig rørlegger i Nittedal? Da trenger du ikke ü lete mer, for vi har mange rørleggere som alltid er klare til ü ta din sak, 24/7 üret rundt. Vüre rørleggere er godkjente av diverse godkjenninger som sentralgodkjenning og VVS fagman, sü er du sikret arbeid som blir utført med kvalitet.

Tjenester som rørleggerne i Nittedal utfører

Vüre rørleggere er dyktige og utfører alle oppdrag med et øye for kvalitet. De er ogsü godt utrustet for ü hündtere alle jobber, sü du trenger ikke bekymre deg. Für du hjelp fra en av vüre rørleggere, vil du ikke bare fü bistand av en profesjonell fagperson, men som ogsü har et bredt nettverk til andre hündverkere, sü alle jobber kan bli utført pü en kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere i Nittedal kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere i Nittedal

Med konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt, er vüre rørleggere et bra valg som du garantert blir fornøyd med. I tillegg har vüre erfarne rørleggere en god mulighet til ü drive med prosjektledelsen, dersom det trengs ekstra kompetanse. Vüre rørleggere i Nittedal er klare til ü bistü med alle dine problemer.

Vüre rørleggere i Nittedal har bred kompetanse

Med rørleggere som har mye erfaring og er kompetente, vil selv de mest krevende jobbene bli utført pü bare den beste müten.

Vüre rørleggere i Nittedal har godkjent fagbrev, som gjør at du für den beste hjelpen. rørleggerne følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Nittedal har rammeavtale som som sikrer bedre priser

En rammeavtale vil gi deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjeneste kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler, hvor du vil fü periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørlegger i Nittedal hjelpe deg.

Trenger du rüdgiving og konsulenttjenester som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, modernisering og rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette noe vüre rørlegger kan hjelpe deg med. Du kan ogsü fü hjelp med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtaler kommer med mange fordeler for deg som kunde. Noen av de beste fordelene er rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

InngĂĽr du i en rammeavtale med vĂĽre samarbeidspartnere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt, men som ogsĂĽ kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Nittedal

Vüre samarbeidspartnere sine rørleggertjenester innebÌrer ogsü service- og rammeavtaler, hvor deres rørleggere bistür med ettersyn og service samt opprettelse av felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, borettslag eller sameier.

De gjennomfører kontroller pü røranlegget i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, som ivaretar vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før det forürsaker større skader. For eksempel utfører de service i varmeanlegget før kuldeperioden, ved ü lufte anlegget slik at det er klart for vinterhalvüret.

Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Nittedal gjør det meste

Vüre rørleggere har spesialisert oss pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, men utfører ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag. De er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør vi nür det haster. Problemer som ikke er like akutt tar vi oss av etter avtale med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Vüre dyktige og erfarne rørlegger-samarbeidspartnere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger hos oss kan hjelpe deg med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Rørleggerne vüre har ogsü lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Selv om vüre rørleggere gjør alle VVS-tjenester, og er kompetente og dyktige nok til ü utføre selv de vanskeligste jobbene, kan det hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg sterkt ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt telefonnummer, sü ringer du nummeret som kommer opp for ü ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en erfaren rørlegger, i dag!

Rørleggerne dekker ogsü andre nÌromrüder som, Eidsvoll, Ullensaker og Strømmen.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet