Logo

Finn rørlegger i Hakadal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en dyktig rørlegger i Hakadal?

Da trenger du ikke ü lete mer, for vi har mange erfarne rørleggere som alltid er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt. Rørleggerne vüre har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Hakadal fra en nÌrliggende base.

Fü bistand med reparasjon av vasker fra vüre rørleggere

Tjenester som vüre rørleggere i Hakadal utfører

Rørleggerne vüre i Hakadal er forberedte pü det verste, og er alltid godt egnet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Für du hjelp fra en av vüre rørleggere, vil alltid jobben blir utført pü en profesjonell og effektiv müte, og med et bredt nettverk til andre hündverkere, vil alle jobber bli utført pü en enkel müte.

Vüre rørleggere i Hakadal kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere i Hakadal?

Med rørleggere med bred kompetanse, muligheter til ü rykke ut 24/7 üret rundt og utrolig konkurransedyktige priser, kan man ikke ta feil dersom man velger ü ta i bruk vür tjeneste.

Kreves det litt ekstra kompetanse, kan vüre rørleggere i Hakadal drive med prosjektledelsen, sü blir jobben utført pü en god müte. Rørleggerne er med andre ord klare til ü takle enhver jobb.

Vüre rørleggere i Hakadal har bred kompetanse

Selv de mest krevende jobbene er ingen sak for vüre rørleggere med lang erfaring og høy kompetanse. Rørleggerne vüre har selvsagt godkjent fagbrev, og blir stadig kurset pü alle de nyeste normene, noe som sørger for at du vil motta bare den beste hjelpen. De følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Hakadal har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rammeavtalene til vüre rørleggere innebÌrer ogsü tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler hvor du für ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Vüre rørleggere i Hakadal tilbyr ogsü rüdgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Gjennom en rammeavtale er det ogsü muligheter for hjelp med koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Velger du ü inngü i en rammeavtale med vüre partnere, vil du fü rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr. I tillegg vil du fü tilgang til et bredt tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Med en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde deg til, som ogsĂĽ kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Hakadal

Samarbeidspartnerne vüre sine rørleggertjenester innebÌrer ogsü service- og rammeavtaler, hvor du vil fü ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, borettslag eller sameier.

Det blir gjennomført kontroller pü rørsystemer, hvor mület er ü oppdage mindre feil og rette opp i de før større skader püdras. Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Hakadal gjør det meste

Vüre rørleggere som rykker ut til Hakadal har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, men utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og tjenester. De er alltid klare til ü rykke ut for innbyggerne i Hakadal, og det gjør de nür det haster. Problemer og andre tjenester som ikke haster, blir hündtert av en erfaren rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Vüre hyggelige og dyktige rørleggere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det behov for utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere som rykker ut til Hakadal hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Selv om vüre rørleggere som rykker ut til Hakadal er kompetente nok til ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre, kan det hende det du trenger hjelp med eller lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü skrive inn ditt telefonnummer, ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger i dag!

Vüre rørleggere dekker ogsü andre nÌromrüder, som Jessheim, Eidsvoll, Dal og Kløfta. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.