Logo

Finn rørlegger i Jessheim – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger Jessheim – Ditt 24/7 nødanrop for kvalitetsrørleggertjenester

Leter du etter en pålitelig rørlegger i Jessheim som kan være på plassen raskt, tilgjengelig 24/7, alle dager i året, og som leverer tjenester med høy kvalitet og presisjon? Da har du funnet rett sted!

Rørlegger-SOS i Jessheim tilbyr en enestående service ved å koble deg direkte til våre erfarne og pålitelige rørleggerpartnere i og rundt Jessheim. Våre rørleggere er klare til å rykke ut umiddelbart ved behov og er dedikert til å levere arbeid av høyeste kvalitet. Prioritering av kundeservice sikrer at du får både kvalitet og omfattende oppfølging fra våre dyktige rørleggere i Jessheim og omegn.

Ved å benytte vår tjeneste, sikres du kvalifisert assistanse fra noen av de beste fagfolkene Norge har å tilby.

Rørlegger-SOS: Din komplette rørleggerpartner i Jessheim og Norge

Vi er stolte av å tilby en service som gir deg direkte tilgang til erfarne rørleggere, klare for å ta hånd om alle typer VVS-problemer, uansett omfang og lokasjon. Vår døgnåpne rørleggertjeneste strekker seg utover Jessheim, og er tilgjengelig i hele landet.

Hvorfor er det viktig med en døgnåpen rørleggingsservice?

Nødssituasjoner venter ikke på "rette" tidspunkter. Vannlekkasjer, tette avløp, eller andre rørleggerproblemer kan oppstå plutselig og krever umiddelbar oppmerksomhet for å forhindre omfattende skader og dyre reparasjoner. En døgnåpen rørleggingsservice i Jessheim sikrer at du har tilgang til kvalifiserte rørleggere når som helst – natt eller dag. Dette gir ikke bare ro i sinnet, men også trygghet i å vite at hjelpen er bare et anrop unna, uansett tidspunkt.

Våre rørleggingstjenester i Jessheim

Rørlegger-SOS i Jessheim tilbyr en bred rekke av tjenester tilpasset ethvert behov:

Hvordan fungerer Rørlegger SOS?

Rørlegger-SOS revolusjonerer tilgangen til rørleggingstjenester i Jessheim ved å forenkle prosessen med å finne pålitelig og profesjonell hjelp. Gjennom et enkelt anrop til vår service, blir du umiddelbart koblet til en av våre dyktige rørleggere i ditt område. Vi legger stor vekt på rask respons og effektivitet, slik at dine rørleggerbehov blir møtt med høyeste standard for kvalitet og profesjonalitet.

Hvordan få tak i en rørlegger i Jessheim?

Å få tak i en kvalifisert rørlegger i Jessheim er enkelt og problemfritt med Rørlegger-SOS. Bare ring vår døgnåpne telefonlinje, og vårt team vil raskt vurdere dine behov og koble deg til en rørlegger med riktig kompetanse og erfaring for jobben. Vi sikrer at hjelpen er på vei i løpet av kort tid for å gi deg den nødvendige assistansen. Ring en rørleggervakt her!

Hvordan vite om du bør ringe til en rørleggervakt i Jessheim?

Å vite når det er på tide å kontakte en rørleggervakt i Jessheim kan spare deg for både tid og penger ved å forhindre større skader. Her er noen situasjoner hvor du bør vurdere å ringe en profesjonell umiddelbart:

Vannlekkasjer: Om du ser vann lekker fra tak, vegger, eller rør, er det en klar indikasjon på at du trenger å ringe en rørleggervakt uten forsinkelse for å unngå ytterligere skader på din eiendom.

Sprukne rør: Oppdager du sprukne eller ødelagte rør som fører til flom eller betydelig vannstrøm, er dette en umiddelbar nødsituasjon som krever en rask respons fra en rørleggervakt.

Tilstoppede rør: Seriøse tilstopninger som fører til oversvømmelse eller problemer med avløp, krever oppmerksomheten til en rørleggervakt for å løse situasjonen effektivt.

Ingen varmtvann: Dersom ditt varmtvannssystem plutselig svikter, spesielt under kalde forhold, er det viktig å kontakte en rørleggervakt for å gjenopprette normal funksjonalitet.

Kloakklukt: Vedvarende eller alvorlig kloakklukt inne i huset kan indikere et underliggende avløpsproblem som må undersøkes og løses av en rørleggervakt.

Frostskader: I kaldere måneder kan frostskader på rørene føre til lekkasjer. Hvis du mistenker at rørene dine har blitt skadet av frost, bør du kontakte en rørleggervakt.

Dårlig vanntrykk: Hvis du opplever plutselig lavt vanntrykk gjennom hele huset, kan det indikere et problem med ditt vannforsyningssystem som krever en rørleggervakts vurdering.

Feil på vannvarmeanlegg: Problemer med ditt vannvarmesystem, spesielt i kaldt vær, bør adresseres av en rørleggervakt for å unngå frysing og potensielle skader.

Akutte avløpsproblemer: Om toaletter, vasker, eller badekar ikke drenerer som de skal, kan dette være tegn på et alvorlig avløpsproblem som krever umiddelbar oppmerksomhet fra en rørleggervakt.

Gasslekkasjer: Ved mistanke om gasslekkasje, er det avgjørende å evakuere området umiddelbart og kontakte både brannvesenet og en rørleggervakt for å sikre en trygg håndtering av situasjonen.

Ved å kjenne til disse situasjonene kan du raskt identifisere når det er nødvendig å ringe en rørleggervakt i Jessheim, sikre rask intervensjon og unngå kostbare og potensielt farlige situasjoner.

Kvalifiserte rørleggere i Jessheim

Våre rørleggerpartnere i Jessheim er nøye utvalgt basert på deres kompetanse, erfaring, og engasjement for kvalitet. Med nødvendige sertifiseringer og lang erfaring, våre fagfolk er utrustet for å håndtere et bredt spekter av rørleggeroppgaver med presisjon og dyktighet. Uansett ditt behov, fra akutte nødsituasjoner til planlagte prosjekter, står våre rørleggere klare til å levere løsninger som overgår dine forventninger.

Rammeavtale med våre rørleggere i Jessheim for bedre priser:

Velger du Rørlegger-SOS i Jessheim, får du anledningen til å inngå en eksklusiv rammeavtale med våre dyktige rørleggerpartnere. Dette unike samarbeidet er utformet for å gi deg en rekke fordeler som forenkler vedlikeholdet av dine VVS-systemer, samtidig som det tilbyr økonomisk fordelaktige løsninger. Ved å inngå en rammeavtale med oss, kan du nyte godt av følgende fordeler:

En rammeavtale med Rørlegger-SOS i Jessheim gir deg ikke bare økonomiske fordeler og prioritert service, men også en følelse av sikkerhet og ro i sinnet, vitende om at dine VVS-behov blir tatt hånd om av pålitelige fagfolk. Denne avtalen er designet for å gi deg som kunde ekstra verdier og fordeler, og understreker vårt engasjement for utmerket service og kundetilfredshet.

Oppdag fordelene med en rammeavtale selv, og la oss hjelpe deg med å opprettholde et problemfritt, effektivt og sikkert VVS-system i ditt hjem eller på din arbeidsplass. Kontakt Rørlegger-SOS i Jessheim i dag for å lære mer om hvordan en rammeavtale kan tilpasses dine unike behov.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS for rørleggingstjenester i Jessheim?

  1. Kundeservice i fokus: Hos Rørlegger-SOS legger vi stor vekt på kundeservice. Vårt team av erfarne rørleggere i Jessheim er dedikert til å gi deg den beste kundeopplevelsen ved å prioritere profesjonalitet, høflighet, og effektivitet fra første kontakt. Vi forstår betydningen av ikke bare å levere kvalitetsarbeid, men også å sikre at du som kunde føler deg verdsatt og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.
  2. Solid bistand fra topprørleggere: Vårt samarbeid med noen av de ledende fagfolkene i rørleggerbransjen strekker seg til Jessheim og områdene rundt. Med rørleggere som innehar alle nødvendige sertifiseringer og lang erfaring, garanterer vi kvalitetstjenester uansett hvor du er basert. Vårt nettverk dekker ikke bare Jessheim, men også nærliggende områder, slik at vi kan tilby våre fremragende tjenester til et bredt spekter av kunder.
  3. Rask uttrykning i hele Jessheim: Våre lokale rørleggerpartnere i Jessheim kjenner området ut og inn og sikrer at de alltid er raskt på plassen, både til planlagte oppdrag og i nødsituasjoner. Vi forstår hvor viktig tid er når du står overfor et VVS-problem, og vårt løfte til deg er rask respons for å minimere eventuelle skader eller ulemper.
  4. Åpent hele døgnet i Jessheim: Rørproblemer tar ikke hensyn til klokken, og det gjør ikke vi heller. Derfor tilbyr Rørlegger-SOS døgnåpen rørleggingstjeneste ikke bare i Jessheim, men over hele landet. Vår omfattende tilgjengelighet sikrer at du alltid har noen å vende deg til, uansett tid på døgnet, for alle dine rørleggerbehov.

Ved å velge Rørlegger-SOS i Jessheim, velger du en partner som setter dine behov først, med en urokkelig forpliktelse til kvalitet, hastighet, og overlegen kundeservice. Enten det er en planlagt oppgradering eller en akutt nødsituasjon, er vårt team her for å sikre at dine rørleggerproblemer løses med minst mulig stress for deg.

Kontakt oss i dag for å oppleve forskjellen dedikerte rørleggerfagfolk kan gjøre for ditt hjem eller din bedrift i Jessheim.

Velg Rørlegger-SOS for pålitelig og døgnåpen rørleggerservice i Jessheim

For alle dine rørleggerbehov enten i Jessheim, Oslo eller Bergen, la Rørlegger-SOS være din første og eneste kontakt. Med vår døgnåpne tilgjengelighet, brede utvalg av tjenester, og team av kvalifiserte rørleggere, garanterer vi løsninger som møter dine behov og overgår dine forventninger. Kontakt oss i dag for å oppleve forskjellen profesjonalitet og kvalitet kan gjøre.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin
Les også!

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.