Logo

Finn rørlegger i Dal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Dal?

Da trenger du ikke lete mer, for vi har mange erfarne rørleggere, som alltid er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt. Alle vüre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Dal fra en nÌrliggende base.

Fü et flott bad med vüre rørlegger-partnere og deres murere. Sammen kan de realisere ditt drømmebad.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Dal

Vüre rørleggere har mye erfaring, og er alltid forberedte pü det verste, samt er godt utrustet til ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Mottar du hjelp fra en av vüre rørleggere, vil arbeidet som er involvert, alltid bli utført pü en ansvarsfull müte. I tillegg til dette, har vüre rørleggere et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü gjort enhver jobb.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere?

Med rørleggere som rykker ut til Dal, har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt, vil man alltid bli fornøyd etter utført arbeid. Dersom det kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen. Med andre ord er vüre rørleggere alltid klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne vüre har lang erfaring, og kompetanse til ü utføre selv de mest krevende jobbene. Vüre rørleggere har godkjent fagbrev, og kurses jevnlig pü de nyeste normene, som sørger for at du für bare den beste hjelpen. Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rammeavtaler gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Her kan du fü garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr. Er det ønskelig, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Du kan ogsü fü hjelp og bistand med rüdgivning og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Med en rammeavtale kan du ogsü fü hjelp med koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale med vüre rørleggere vil gi deg rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger

Samarbeidspartnerne vüre sine rørleggertjenester innebÌrer ogsü service- og rammeavtaler, hvor du vil fü bistand med ettersyn og service, samt opprettelse av felles røropplegg hos for eksempel borettslag, sameier eller bedrifter. Kontroller blir utført av en sertifisert og kvalifisert rørlegger, hvor mület er ü oppdage mindre feil, og fikse dem før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en dyktig rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste

Vüre rørleggere har spesialisert seg pü akutt beredskap 24/7 üret rundt, men utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag. Rørleggerne er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det haster. Andre problemer og tjenester som ikke krever akutt beredskap, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Vüre rørleggere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.


Er det behov for hjelp og bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre dyktige og erfarne rørleggere hjelpe deg med dette.

Trenger du hjelp i andre nÌromrüder, som Lillestrøm, Hurdal eller Skedsmo, vil du fü hjelpen du trenger.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som rykker ut til Dal har lang erfaring, og kompetansen til ü utføre enhver jobb som bare de dyktigste rørleggerne kan gjøre, men det kan hende det du trenger hjelp med eller lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn telefonnummeret ditt, ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger i dag.

Vüre rørleggere ryker ogsü ut til nÌrliggende steder som Jessheim, Eidsvoll og Skedsmo. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.