Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Er du på utkikk etter en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Dal?

Da trenger du ikke lete mer, for vi har mange erfarne rørleggere, som alltid er klare til å ta din sak 24/7 året rundt. Alle våre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning på utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Dal fra en nærliggende base.

Få et flott bad med våre rørlegger-partnere og deres murere. Sammen kan de realisere ditt drømmebad.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Dal

Våre rørleggere har mye erfaring, og er alltid forberedte på det verste, samt er godt utrustet til å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Mottar du hjelp fra en av våre rørleggere, vil arbeidet som er involvert, alltid bli utført på en ansvarsfull måte. I tillegg til dette, har våre rørleggere et bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få gjort enhver jobb.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Vannsjekk
  • Akutt rørleggerhjelp
  • Rørlegger-døgnvakt
  • Rørlegger helligdagvakt
  • Rørlegger helgearbeid
  • Komplett røropplegg
  • Rørrehabilitering
  • Rehabilitering modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere?

Med rørleggere som rykker ut til Dal, har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til å rykke ut 24/7 året rundt, vil man alltid bli fornøyd etter utført arbeid. Dersom det kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert, kan våre rørleggere drive med prosjektledelsen. Med andre ord er våre rørleggere alltid klare til å takle enhver jobb!

Våre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne våre har lang erfaring, og kompetanse til å utføre selv de mest krevende jobbene. Våre rørleggere har godkjent fagbrev, og kurses jevnlig på de nyeste normene, som sørger for at du får bare den beste hjelpen. Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rammeavtaler gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Her kan du få garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr. Er det ønskelig, kan våre rørleggere hjelpe deg!

Du kan også få hjelp og bistand med rådgivning og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Med en rammeavtale kan du også få hjelp med koordinering og håndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale med våre rørleggere vil gi deg rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger

Samarbeidspartnerne våre sine rørleggertjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor du vil få bistand med ettersyn og service, samt opprettelse av felles røropplegg hos for eksempel borettslag, sameier eller bedrifter. Kontroller blir utført av en sertifisert og kvalifisert rørlegger, hvor målet er å oppdage mindre feil, og fikse dem før større skader pådras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en dyktig rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste

Våre rørleggere har spesialisert seg på akutt beredskap 24/7 året rundt, men utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag. Rørleggerne er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster. Andre problemer og tjenester som ikke krever akutt beredskap, blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Våre rørleggere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.


Er det behov for hjelp og bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre dyktige og erfarne rørleggere hjelpe deg med dette.

Trenger du hjelp i andre nærområder, som , eller , vil du få hjelpen du trenger.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere som rykker ut til Dal har lang erfaring, og kompetansen til å utføre enhver jobb som bare de dyktigste rørleggerne kan gjøre, men det kan hende det du trenger hjelp med eller lurer på ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn telefonnummeret ditt, ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger i dag.

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger