Logo

Beste rørlegger i Sørumsand – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du jakt etter en erfaren rørlegger som utfører alle serviceoppdrag i Sørumsand?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange dyktige rørlegger med lang erfaring som er klare til å ta din sak 24/7 året rundt. Våre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og en trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Sørumsand fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørlegger utfører for beboere i Sørumsand

Våre rørleggere er dyktige, og er forberedte på det verste, samt er utrustet og godt egnet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Får du hjelp fra en av våre rørleggere som rykker ut til Sørumsand, vil alle jobber blir utført på en profesjonell måte. I tillegg har de et bredt nettverk til andre håndverker, noe som gjør enhver jobb enkelt å få gjort.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere som rykker ut til Sørumsand?

Våre rørleggere har konkurransedyktige priser, bred kompetanse, og en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt. Dersom det behøves ekstra kompetanse, kan våre rørlegger også drive med prosjektledelsen, noe som gjør at jobben blir utført på en god måte. Våre rørleggere som rykker ut til Sørumsand er klare til å takle enhver jobb.

Våre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne våre som rykker ut til Sørumsand har lang erfaring, og er kompetente nok til å utføre selv de meste krevende jobbene. Våre rørleggere har godkjent fagbrev, noe som sørger at du bare mottar den beste hjelpen. Rørleggerne følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Våre rørleggere har rammeavtaler som innebærer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan bli benyttet samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg!

Våre rørleggere som rykker ut til Sørumsand kan også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du vil motta bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

Ønsker du bistand med koordinering og håndtering av skadesaker, kan våre rørleggere utføre dette for deg, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, vil du få rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger

Våre samarbeidspartnere sin tjenester innebærer service- og rammeavtaler, hvor du vil få bistand med ettersyn og service, samt opprettelse av felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, sameier eller borettslag. En rørlegger som rykker ut til Sørumsand vil utføre kontroller på røranlegg i leiligheter, fellesarealer og tekniske rom, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere som rykker ut til Sørumsand gjør det meste

Rørleggerne vi samarbeider med er spesialisert på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, men utfører selvsagt også ordinære rørleggertjenester. De er alltid klare til å rykke ut til Sørumsand, og det gjør de når det haster.

Problemer og andre tjenester som ikke er akutt blir håndtert av en sertifisert og dyktig rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Rørleggerne vi samarbeider med som rykker ut til Sørumsand utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Det er også muligheter for å få bistand med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.

Våre rørleggere har også lang erfaring med rehabilitering og modernisering av bad og kjøkken.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er dyktige, og har kunnskapen og kompetansen til å utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Det kan bare hende at det du lurer på eller trenger hjelp til ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt telefonnummer, ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre hyggelige rørleggere, i dag!

Rørleggerne våre dekker også andre steder i nærområdet, som Kjeller, Strømmen og Årnes.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet