Logo

Finn rørlegger i Aurskog – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Pü jakt etter en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggertjenester i Aurskog? - Da er du pü rett sted!

Vi har mange erfarne rørleggere, som alltid er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt. Vüre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral godkjenning og VVS fagnemda, sü du er sikret god kvalitet og en trygg utredning.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Aurskog

Vüre rørleggere som dekker Aurskog er forberedte pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Tar du i bruk vür tjeneste, vil du fü hjelp av erfarne rørleggere, som har et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør at enhver jobb blir utført pü en effektiv müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere dersom du behøver rørleggerhjelp i Aurskog?

Velger du ü ta i bruk vür tjeneste, vil du fü hjelp fra rørleggere som har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt. I tillegg til dette, kan vüre rørleggere bistü med prosjektledelse, dersom det kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert. Vüre rørleggere er med andre ord klare til ü takle enhver jobb i Aurskog.

Vüre dyktige rørlegger-partnere hjelper til med skifte av vask, og alt annet av tradisjonelle rørlegger- og VVS-tjenester.

Vüre rørleggere har bred kompetanse og hjelper alle i Aurskog

Vüre rørleggere som dekker Aurskog har lang erfaring, og kompetansen som trengs til ü utføre selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne vüre har godkjent fagbrev, som gjør at du mottar bare den beste hjelpen. Partnerne vüre følger selvsagt alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Aurskog

Vüre rørleggere har rammeavtaler, hvor du vil fü tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler, hvor en rørlegger utfører ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg.

Vüre rørleggere utfører ogsü tjenester som rüdgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget i Aurskog. Gjennom en rammeavtale kan en rørlegger ogsü hjelpe deg med koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med gode fordeler for deg som kunde. Noen av disse fordelene er rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil ogsü fü en unik tilgang til deres brede tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

Ved en rammeavtale hos vĂĽre partnere er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, og som kjenner til selve rutinene og VVS-anlegget i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger, i Aurskog

Vüre rørleggere tilbyr rørleggertjenester som ogsü innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service. Kontroller blir gjennomført av en erfaren og sertifisert rørlegger, hvor mindre feil lokaliseres og fikses før større skader püdras. Alt av kontroller og vedlikehold blir utført av en kvalifisert rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Aurskog

Rørleggerne vüre som dekker Aurskog har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet. De er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det haster. De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag. Problemer og andre tjenester som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Vüre erfarne og dyktige rørleggere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det behov for bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan en rørlegger hjelpe deg! Vüre rørleggere har ogsü lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som dekker Aurskog har erfaringen og kompetansen som trengs for ü utføre selv de mest krevende jobbene, men det kan hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Har du behov for rørleggerbistand i andre omrüder, som Lillestrøm, Fetsund eller Gjerdrum, kan du fü hjelp med dette, fra en av vüre dyktige rørleggere.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.