Logo

Finn rørlegger i Fredrikstad – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü utkikk etter en rørlegger som utfører alle rørlegger-tjenester i Fredrikstad? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, klare til ü utføre alle VVS-relaterte oppdrag for alle innbyggerne i Fredrikstad.

Vüre rørleggere er klare til ü ta saker 24/7 üret rundt, og er sü klart godkjente og har alle sertifiseringer pü plass, som sikrer deg alltid god kvalitet og trygg utredning.

En rørlegger rykker ut til Fredrikstad fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere bistür med reparasjon av vasker i hele Fredrikstad

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Fredrikstad

Vüre dyktige rørleggere er godt utrustet til ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg. Für du bistand fra en av vüre rørleggere, vil enhver jobb bli utført pü en effektiv müte, og med et bredt nettverk til andre hündverkere i Fredrikstad, blir alle jobber utført pü en enkel müte!

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Dersom du er pü utkikk etter en rørleggervakt som operer 24 timer i døgnet, kan du lese om tjenesten her.

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger bistand i Fredrikstad?

Nür man trenger rørleggerhjelp, er det viktig ü velge riktig rørlegger. Vi har gjort denne jobben allerede for deg, for vüre rørleggere har konkurransedyktige priser, bred kompetanse, og en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt, samt en god mulighet til ü drive med prosjektledelsen av prosjekter som krever litt ekstra kompetanse.

Vüre rørleggere er alltid klare til ü takle enhver jobb i Fredrikstad .

Vüre rørleggere har bred kompetanse, og hjelper alle i Fredrikstad

Rørleggerne vüre har mye erfaring og er kompetente til ü utføre selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne vüre har godkjent fagbrev og holder seg oppdatert pü de nyeste normene, som sikrer deg den beste hjelpen, og høy kvalitet pü utført arbeid. De følger ogsü alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Fredrikstad

Ved bruk av vür tjeneste, vil du kunne inngü i en rammeavtale med vüre samarbeidspartnere, hvor du vil fü tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes hver for seg eller samlet. Har du behov for garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Er det ønskelig med bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil fü bistand i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedring avtaler pü VVS-anlegget, vil du fü hjelp med det.

Det er ogsĂĽ gode muligheter for hjelp med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du fü rabatterte priser pü tjenester og andre varer, raskt oppmøte ved oppdrag og høy prioritet, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Du vil ogsü fü tilgang til et bredt tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Med en rammeavtale er du sikret en solid og hyggelig partner som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til. Rørleggeren kjenner ogsü da til VVS-anlegget og selve rutinene i bygget, sü alt blir utført pü en effektiv müte.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Fredrikstad fra vür rørlegger

Rørleggertjenestene til vüre rørleggere innebÌrer ogsü service- og rammeavtaler, hvor du vil fü ettersyn og service pü rørsystemet i din bolig. Kontrollene som blir utført opprettholder sikkerheten pü røranlegget ved ü finne mindre feil og fikse dem før større skader püdras. Kontrollene og vedlikehold av rørsystemer blir utført av en erfaren og kvalifisert rørlegger som forholder seg til gjeldene normer, og med en tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Fredrikstad

Med rørleggere som er spesialister pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, men ogsü utfører alle ordinÌre rørleggeroppdrag, vil vüre rørlegger alltid kunne hjelpe alle beboerne i Fredrikstad. Vüre rørleggere er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det haster. Problemer eller andre tjenester som ikke krever akutt utrykning vil bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre samarbeidspartnere vil ta seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Vüre utfører diverse serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, varmtvannsberedere, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Trenger du bistand med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil vüre rørlegger hjelpe deg med dette.

Tett toalett, avløp eller vask?

Mange over hele Norge opplever tette vasker, avløp og toaletter. Renner det vann over fra doen, og problemet ikke blir fikset fort, kan det forekomme vannskader, derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste dersom du skulle trenge det, sü für du hjelpen du trenger umiddelbart. Vüre rørleggere som dekker Fredrikstad har mye erfaring med staking, rensing og spyling av tette rør, sü trenger du hjelp med tette rør i Fredrikstad, ikke vent med ü fü hjelp fra en dyktig og erfaren rørlegger!

Tett vask har de fleste opplevd, og det løses som regel ved ü skru av og rense vannlüsen. Dessverre kan problemet finne sted i selve rørsystemet, og da mü en rørlegger hjelpe deg.

Dusj og bad renovasjon i Fredrikstad

Vüre rørleggere som rykker ut til Fredrikstad har mye erfaring med renovering av dusj og bad, og er kompetente sü de kan drive med prosjektledelsen, sü jobben blir gjort pü en ansvarsfull og profesjonell müte.

Modernisering av rør

Mange av dagens rør i norske hjem, ble lagt helt siden nür Norge var under Sverige. Dette kan føre til sprukne rør og skjulte vannlekkasjer. En ubehandlet lekkasje kan püføre brutale vannskader, noe som vil koste deg en liten formue ü fikse. Derfor anbefaler vi deg ü la en av vüre dyktige rørlegger ta en sjekk av dine rør, og dersom det anbefales,

VannbĂĽren varme i gulvet

Ingen liker ü gü rundt pü et kaldt gulv om vinteren. Vüre rørleggere vil bistü med vannbüren gulvvarme, sü für du en behagelig og jevn varme, som holder deg og alle andre beboere i boligen varm, og skaper en trivelig opplevelse nür du romsterer rundt i boligen din.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere som dekker Fredrikstad har bred kompetanse og lang erfaring til ü utføre selv de mest krevende jobbene. Du vil alltid fü hjelpen du trenger fra en av vüre samarbeidspartnere. Men det kan hende at vi ikke har nevnt det du lurer pü i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt telefonnummer, og ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta en uforpliktet telefonsamtale med en av vüre hyggelige rørleggere i dag!

I tillegg til ĂĽ rykke ut til Fredrikstad, sĂĽ dekker vĂĽre samarbeidspartnere ogsĂĽ nĂŚrliggende omrĂĽder som: Sarpsborg, Halden, RĂĽde og Rygge

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.