Logo

Finn rørlegger i Råde – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor i Råde og trenger en rørlegger? Da har du kommet til rett sted. Vi fra Rørlegger-SOS tilbyr en unik tjeneste, hvor vi hjelper alle innbyggere i Råde med å finne en erfaren rørlegger, som alltid vil kunne hjelpe deg. Få hjelp fra en rørlegger, uansett når på døgnet, og alle dager i uka, året rundt.

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Råde fra en nærliggende base.

Tjenester som rørleggerne utfører i Råde

Rørleggerne våre er alltid forberedte, og er godt egnet for å utføre alle dine VVS-relaterte problemer. Rørleggerne har også et bredt nettverk til andre håndverkere, så da trenger du ikke å drive prosjektledelsen selv, og alle jobber vil kunne bli utført på en kostnadseffektiv måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til i Råde :

Våre rørleggere i Råde har bred kompetanse og lang erfaring

våre rørlegger har lang erfaring, og mye kompentanse. Rørleggerne vil kunne utføre de mest krevende jobbene, og jobber hardt for å opprettholde en topp kvalitet for alle i Råde. rørleggerne holdes faglig oppdatert, og følger alle retningslinjer for håndverkerloven og har alle sertifiseringer på plass.

Hvorfor velge våre rørleggere som dekker Råde?

Med bred kompetanse, konkurransedyktige priser og en mulighet for å rykke ut 24/7 året rundt, samt gode rammeavtaler, er våre rørleggere perfekt for alle innbyggerne i Råde. Du trenger ikke å tenke på prosjektledelse heller, for dette er noe våre rørleggere kan drive. Så ta i bruk vår tjeneste i dag, og få hjelp av en dyktig og hyggelig rørlegger.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Har du andre behov som ikke er nevnt i dette innholdet, anbefaler vi deg å taste inn nummeret ditt, og snakke med en rørlegger. For våre rørleggere har lang erfaring, og vil kunne utføre alle VVS-relaterte problemer.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Råde

Våre rørleggere tilbyr en unik tjeneste, hvor du som kunde kan inngå i en rammeavtale. Da får du tilbud om en rekke tilleggstjenester som gir deg garantert responstid, eller andre serviceavtaler hvor du får ettersyn på rør og VVS-utstyr.

Har du behov for rådgiving og konsulenttjenester, som bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, utbedringsarbeider på VVS-anlegget, eller rehabilitering av bad og kjøkken, er dette noe våre rørleggere som rykker ut til Råde kan gjøre. Du får også hjelp med koordinering og andre skadesaker om det skulle trenges.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Ved å inngå i en rammeavtale, vil du som kunde, få rabatterte priser på tjenester og varer, samt høy prioritet og raskt oppmøte. I rammeavtalen får du også en årlig inspeksjon av VVS-utstyr, og tilgang til underleverandører og partnere.

Ved bruk av en rammeavtale, er du i fremtiden sikret en fast og profesjonell rørlegger som kjenner til VVS-anlegget og rutinene i din bolig, og vil kunne sikre fordeler gjennom de samme rammeavtalene til den enkelte beboer i borettslaget, eller sameiet.

Våre rørleggere er eksperter i feltet, og gjør bare det beste i Råde

Rørlegger-samarbeidspartnerne våre er eksperter i feltet, og har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet. Uansett oppdrag du skulle trenge en rørlegger til, er våre klare, og de rykker ut når det måtte haste. Har du et oppdrag, eller et problem som ikke er akutt, blir dette tatt hånd om etter avtalt tid med deg.

Rørleggerne våre utfører diverse serviceoppdrag som, men ikke begrenset til; reparasjon av rør, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell. Du har også mulighet til utskifting eller rehabilitering vannrør og soil. og rensing av tette rør, samt reparasjon av rørbrudd. Rørleggerne har også lang erfaring med modernisering og rehabilitering av baderom.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger som dekker Råde

Våre rørleggere utfører ettersyn, service og opprettelse av røropplegg hos for eksempel borettslag, sameier eller bedrifter. Kontrollene blir utført for å ivareta vedlikehold og sikkerhet. Dette blir gjort ved at mindre feil oppdages og blir fikset før de forårsaker større skader. kontrollene blir alltid utført av en kvalifisert og erfaren rørlegger, som følger alle gjeldende normer, og har med tilhørende tilstandsrapport.

Rørlegger relaterte spørsmål du ikke har fått svar på?

Har du spørsmål, eller er det noe annet du ikke har fått svar på, anbefaler vi deg å taste inn nummeret ditt, og ta en uforpliktet telefonsamtale med en av våre profesjonelle og hyggelige rørleggere.

Sjekk også ut vår rørleggervakt-side! I tillegg til å dekke Råde, så rykker også våre rørlegger-samarbeidspartnere ut til nærliggende områder som Rygge, Moss, Sarpsborg og Fredrikstad. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.