Logo

Finn rørlegger i Rygge – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor du i Rygge og trenger en rørlegger? Vi i Rørlegger-SOS jobber hardt for ü tilby en kvalitetstjeneste som sikrer alle innbyggerne i Rygge med profesjonelle og lokale rørleggere. Vüre rørleggere er alltid er klare for dine oppdrag, enten store eller smü!

En rørlegger vi samarbeider med, som dekker Rygge, rykker ut fra en nÌrliggende base.

Tjenestene vüre rørleggere utfører i Rygge

Med rørleggere som er sü godt utrustet som vüre, trenger du aldri ü bekymre deg. Rørleggerne har mange ür med erfaring, og med et bredt nettverk til andre hündverkere, vil alle jobber du trenger hjelp med, bli fikset pü en kostnadseffektiv metode.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Dersom du trenger en rørleggervakt, sü kan du lese mer om tjenesten vür her.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Har du et oppdrag som krever mye kompetanse? Ikke noe problem! Bare tast inn nummeret ditt, sü kan du ta deg en uforpliktet samtale med en av vüre rørleggere.

Vüre rørleggere har mye erfaring med krevende oppdrag, og vil alltid kunne hjelpe deg.

Alle vüre rørleggere har godkjent fagbrev, sü du blir alltid sikret topp kvalitet pü utført arbeid. Rørleggerne følger ogsü alle retningslinjer for hündverkerloven og andre sertifiseringskrav.

Hvorfor velge vüre rørleggere som dekker Rygge?

Vi har alltid et stort fokus pü bra kundebehandling, og har derfor hündplukket vüre dyktige rørlegger-sammarbeidspartnere. Derfor kan du som kunde alltid forvente ü motta den beste hjelpen med konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut døgnet rundt, üret rundt.

Har du et litt større prosjekt som kreves litt ekstra kompetanse? Vüre rørleggere har mulighet til ü drive prosjektledelse. Sammen med et bredt nettverk til andre hündverkere, vil dette gjøre alle dine prosjekter ferdig pü en effektiv müte.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Det dukker stadig opp nye oppdrag som en rørlegger mü utføre. Derfor er det en stor sannsynlighet for at du ikke finner det du trenger hjelp med pü vüre sider. Siden vüre rørleggere har mye erfaring og bred kompetanse, vil de kunne utføre alle typer oppdrag. Derfor anbefaler vi deg ü bruke vür tjeneste, sü für du alltid hjelpen du skulle trenge!

Vüre Rørleggere som rykker ut til Rygge har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Vüre samarbeidspartnere har tilbud om en fantastisk rammeavtale, som sikrer deg som kunde en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene gür ut fra garantert responstid, eller andre serviceavtaler hvor en rørlegger vil utføre ettersyn pü rør og VVS-utstyr for deg.

Har du behov for rüdgiving og konsulenttjenester, er dette ogsü noe vüre rørleggere som dekker Rygge kan tilby for deg. Da für du bistand i støtte med rehabilitering av bad og kjøkken, utbedringsarbeider pü VVS-anlegget eller prosjektering og planlegging av rørservice. Du kan ogsü selvfølgelig fü hjelp med koordinering og hündtering av skadesaker gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi rabatterte priser pü varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag samt ürlig inspeksjon av VVS (vann, varme, sanitÌr)-utstyr og tilgang til vürt brede tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

InngĂĽr du en rammeavtale med oss er du sikret et en solid og profesjonell partner som ikke bare er et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde deg til, men som ogsĂĽ kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygningen. Den enkelte beboer i borettslaget eller sameiet er sikret fordeler gjennom de samme rammeavtalene.

Trenger du en rørlegger tilstandsrapport i Rygge?

Med rørleggere som alltid er klare for utrykning 24 timer i døgnet, og vil kunne utføre alle ordinÌre rørleggeroppdrag, vil du alltid kunne fü hjelp med dine problemer eller prosjekter. Har du problemer som ikke er akutte, vil du som kunde opprette en avtale med rørlegger, sü blir problemet fikset nür det passer for deg. Vüre rørleggere, som vi samarbeider med, vil ta seg av hele prosessen.

Ved bruk av vür tjeneste vil en rørlegger kunne utføre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, servanter rør i rør-installasjoner, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Trenger du rehabilitering eller utskifting av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan en av vüre rørleggere som dekker Rygge hjelpe deg med dette. Du kan ogsü fü bistand med modernisering og rehabilitering av baderom.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Rygge fra vür rørlegger

Inngür du en rammeavtale med vüre rørlegger-samarbeidspartnere, vil du fü ettersyn, kontroll og en tilstandsrapport. En rørlegger vil utføre kontroller for ü ivareta sikkerheten ved ü oppdage mindre feil, og rette opp i de før de forürsaker større skader pü dine rørsystemer. En rørlegger vil ogsü kunne opprette et felles røropplegg for vann og avløp hos bedrifter, borettslag eller sameier. Ved en rammeavtale vil du ogsü fü en tilhørende tilstandsrapport.

Alle kontroller og andre tjenester blir utført av en erfaren, sertifisert og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer.

Rørlegger relaterte spørsmül du ikke har fütt svar pü?

Har du et spørsmül, eller trenger du bistand til noe som ikke er skrevet opp? Vi anbefaler deg ü taste inn nummeret ditt, og ta en uforpliktet samtale med en av vüre hyggelige rørleggere, sü für du hjelpen du trenger!

Vüre rørlegger dekker sü klart ogsü nÌrliggende omrüder som: Rüde, Fredrikstad, Sarpsborg og Moss. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.