Logo

Finn rørlegger i Rygge – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor du i Rygge og trenger en rørlegger? Vi i Rørlegger-SOS jobber hardt for ü tilby en kvalitetstjeneste som sikrer alle innbyggerne i Rygge med profesjonelle og lokale rørleggere. Vüre rørleggere er alltid er klare for dine oppdrag, enten store eller smü!

En rørlegger vi samarbeider med, som dekker Rygge, rykker ut fra en nÌrliggende base.

Tjenestene vüre rørleggere utfører i Rygge

Med rørleggere som er sü godt utrustet som vüre, trenger du aldri ü bekymre deg. Rørleggerne har mange ür med erfaring, og med et bredt nettverk til andre hündverkere, vil alle jobber du trenger hjelp med, bli fikset pü en kostnadseffektiv metode.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Dersom du trenger en rørleggervakt, sü kan du lese mer om tjenesten vür her.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Har du et oppdrag som krever mye kompetanse? Ikke noe problem! Bare tast inn nummeret ditt, sü kan du ta deg en uforpliktet samtale med en av vüre rørleggere.

Vüre rørleggere har mye erfaring med krevende oppdrag, og vil alltid kunne hjelpe deg.

Alle vüre rørleggere har godkjent fagbrev, sü du blir alltid sikret topp kvalitet pü utført arbeid. Rørleggerne følger ogsü alle retningslinjer for hündverkerloven og andre sertifiseringskrav.

Hvorfor velge vüre rørleggere som dekker Rygge?

Vi har alltid et stort fokus pü bra kundebehandling, og har derfor hündplukket vüre dyktige rørlegger-sammarbeidspartnere. Derfor kan du som kunde alltid forvente ü motta den beste hjelpen med konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut døgnet rundt, üret rundt.

Har du et litt større prosjekt som kreves litt ekstra kompetanse? Vüre rørleggere har mulighet til ü drive prosjektledelse. Sammen med et bredt nettverk til andre hündverkere, vil dette gjøre alle dine prosjekter ferdig pü en effektiv müte.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Det dukker stadig opp nye oppdrag som en rørlegger mü utføre. Derfor er det en stor sannsynlighet for at du ikke finner det du trenger hjelp med pü vüre sider. Siden vüre rørleggere har mye erfaring og bred kompetanse, vil de kunne utføre alle typer oppdrag. Derfor anbefaler vi deg ü bruke vür tjeneste, sü für du alltid hjelpen du skulle trenge!

Vüre Rørleggere som rykker ut til Rygge har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Vüre samarbeidspartnere har tilbud om en fantastisk rammeavtale, som sikrer deg som kunde en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene gür ut fra garantert responstid, eller andre serviceavtaler hvor en rørlegger vil utføre ettersyn pü rør og VVS-utstyr for deg.

Har du behov for rüdgiving og konsulenttjenester, er dette ogsü noe vüre rørleggere som dekker Rygge kan tilby for deg. Da für du bistand i støtte med rehabilitering av bad og kjøkken, utbedringsarbeider pü VVS-anlegget eller prosjektering og planlegging av rørservice. Du kan ogsü selvfølgelig fü hjelp med koordinering og hündtering av skadesaker gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi rabatterte priser pü varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag samt ürlig inspeksjon av VVS (vann, varme, sanitÌr)-utstyr og tilgang til vürt brede tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

InngĂĽr du en rammeavtale med oss er du sikret et en solid og profesjonell partner som ikke bare er et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde deg til, men som ogsĂĽ kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygningen. Den enkelte beboer i borettslaget eller sameiet er sikret fordeler gjennom de samme rammeavtalene.

Trenger du en rørlegger tilstandsrapport i Rygge?

Med rørleggere som alltid er klare for utrykning 24 timer i døgnet, og vil kunne utføre alle ordinÌre rørleggeroppdrag, vil du alltid kunne fü hjelp med dine problemer eller prosjekter. Har du problemer som ikke er akutte, vil du som kunde opprette en avtale med rørlegger, sü blir problemet fikset nür det passer for deg. Vüre rørleggere, som vi samarbeider med, vil ta seg av hele prosessen.

Ved bruk av vür tjeneste vil en rørlegger kunne utføre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, servanter rør i rør-installasjoner, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Trenger du rehabilitering eller utskifting av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan en av vüre rørleggere som dekker Rygge hjelpe deg med dette. Du kan ogsü fü bistand med modernisering og rehabilitering av baderom.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Rygge fra vür rørlegger

Inngür du en rammeavtale med vüre rørlegger-samarbeidspartnere, vil du fü ettersyn, kontroll og en tilstandsrapport. En rørlegger vil utføre kontroller for ü ivareta sikkerheten ved ü oppdage mindre feil, og rette opp i de før de forürsaker større skader pü dine rørsystemer. En rørlegger vil ogsü kunne opprette et felles røropplegg for vann og avløp hos bedrifter, borettslag eller sameier. Ved en rammeavtale vil du ogsü fü en tilhørende tilstandsrapport.

Alle kontroller og andre tjenester blir utført av en erfaren, sertifisert og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer.

Rørlegger relaterte spørsmül du ikke har fütt svar pü?

Har du et spørsmül, eller trenger du bistand til noe som ikke er skrevet opp? Vi anbefaler deg ü taste inn nummeret ditt, og ta en uforpliktet samtale med en av vüre hyggelige rørleggere, sü für du hjelpen du trenger!

Vüre rørlegger dekker sü klart ogsü nÌrliggende omrüder som: Rüde, Fredrikstad, Sarpsborg og Moss. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.