Logo

Finn rørlegger i Kambo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü leting etter en rørlegger i Kambo? Da har du nemlig kommet til rett sted. Vi i rorleggersos.no har alltid mange dyktige og lokale rørleggere klare til unnsetning! Bare ta i bruk skjemaet, sü für du øyeblikket hjelp fra en rørlegger i Kambo!

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Kambo fra en nÌrliggende base.

Din pülitelige rørlegger i Kambo

Et spørsmül som stadig dukker opp for oss er; tilgjengelighet. Mange ringer inn ved akutte problemer, og trenger bistand sü fort som overhode mulig. Vi svarer pü dette spørsmület med; ja, vi er alltid tilgjengelig, uansett dag, eller nür pü døgnet det skulle vÌre. Du für alltid hjelpen du trenger nür du skulle trenge det.

Vüre rørleggere som rykker ut til Kambo stiller alltid opp, selv om det skulle vÌre noe stort eller lite. Gjelder jobben for noe som er utvendig, innvendig, privatpersoner eller bedrifter, für du alltid hurtig og effektiv hjelp fra en lokal rørlegger.

Vi fikser alle VVS-relaterte problemer i Kambo

Vüre rørleggere fikser alle VVS-relaterte problemer. Det har ikke noe ü si om det er noe stort eller lite. Bruker du vüre sider for ü fü en rørlegger vil du fü en lokal og sertifisert fagperson som er alltid klar til utrykning.

Vüre rørlegger-tjenester i Kambo

Vüre rørleggere som rykker ut til Kambo utfører alle VVS-tjenester du skulle komme til ü trenge. Alt fra om sluket i dusjen er tett, til om du skulle trenge hjelp, til rehabilitering av et baderom. Ta i bruk vür tjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger!

VVS-installasjoner i Kambo

Har du planer om ü bytte ut, eller installere VVS-relaterte produkter, anbefaler vi sterkt ü la en sertifisert og profesjonell rørlegger gjøre denne jobben for deg.

Pütar du deg denne jobben selv, og er uheldig sü det oppstür vannlekkasjer, kan dette koste deg veldig dyrt. Vannlekkasjer kan føre til vannskader pü boligen din. Vanligvis vil dette bli dekket av boligforsikringen din, men dette gjelder ikke installasjoner som er gjort av en person som ikke er sertifisert til ü gjøre vütrom installasjoner og andre VVS-relaterte installasjoner.

Rørlegger

Uansett VVS-oppdrag, vil vüre rørleggere som rykker ut til Kambo alltid vÌre klar for det! Skulle du ta kontakt for et akutt problem, kommer en rørlegger med det samme. Man kan ogsü sette opp en avtale om problemet ikke skulle vÌre akutt.

Vüre rørleggere er stadig under faglig oppdatering, med høye krav for sitt arbeid. Rørleggerne er ogsü sertifiserte og godkjente til ü jobbe med vütroms problemer og prosjekter.

Ved bruk av vüres tjenester, vil du fü en rørlegger som kan gjøre alt fra; utskifting av vannrør, reparasjon av rørbrudd eller rensing av tette rør.

Dusj og bad renovasjon i Kambo

Vüre rørleggere som rykker Kambo har til sammen gjort flere hundre baderom renovasjoner, derfor har rørleggerne i Kambo mye erfaring. Med mye erfaring vil renoveringen bli effektiv gjennomført, som skaper et perfekt sluttresultat av ditt nye baderom.

Vüre rørleggere blir stadig oppdatert pü vütromsnormen for ü opprettholde kvalitet!

Ikke nok med det, men du trenger ogsü bare ü forholde deg til en prosjektleder som styrer alt med renoveringen. Du kan ogsü bestille en visualisering av baderommet, sü für du se sluttresultatet før prosjektet har pübegynt.

Hvis du trenger en rørleggervakt, kan du lese mer om rørleggervakt-tjenesten vür her.

Vi er der, nĂĽr du trenger VVS-hjelp i Kambo

Siden man kontakter rørleggere ofte for akutte problemer, blir rørleggere ansett som en egen nødetat. Für man ikke hjelpen man skulle trenge, nür man skulle trenge den, kan dette føre til ekstreme skader pü din bolig.

Vi gjør alt i vür makt, for ü hjelpe alle beboerne som rykker ut til Kambo med alle sine VVS-relaterte problemer, nür du mütte trenge det. Vi mener det er viktig ü kunne slappe av, og vite at hjelpen er rett rundt hjørne, og er pü plass innen en time etter kontakten med rørlegger har skjedd.

Faren ved tette rør

Tette rør oppstür som regel dersom det har falt mye hür og andre fremmedelementer ned i sluket og samlet seg i vannlüsen. Det kan oppstü mange forskjellige problemstillinger ved tette rør. Blir doen tett, kan dette føre til at alt vannet kommer opp igjen, og renner utover gulvet.

For vüre rørleggere i Kambo, er ikke dette et problem, siden alle vüre rørleggere har mye erfaring med befaring og spyling av tette rør. Du für hjelpen du trenger ved bruk av vür tjeneste!

Vüre rørlegger-partnere dekker sü klart ogsü nÌrliggende omrüder som: Moss, Rygge, Son og Vestby. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.