Logo

Finn rørlegger i Kambo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü leting etter en rørlegger i Kambo? Da har du nemlig kommet til rett sted. Vi i rorleggersos.no har alltid mange dyktige og lokale rørleggere klare til unnsetning! Bare ta i bruk skjemaet, sü für du øyeblikket hjelp fra en rørlegger i Kambo!

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Kambo fra en nÌrliggende base.

Din pülitelige rørlegger i Kambo

Et spørsmül som stadig dukker opp for oss er; tilgjengelighet. Mange ringer inn ved akutte problemer, og trenger bistand sü fort som overhode mulig. Vi svarer pü dette spørsmület med; ja, vi er alltid tilgjengelig, uansett dag, eller nür pü døgnet det skulle vÌre. Du für alltid hjelpen du trenger nür du skulle trenge det.

Vüre rørleggere som rykker ut til Kambo stiller alltid opp, selv om det skulle vÌre noe stort eller lite. Gjelder jobben for noe som er utvendig, innvendig, privatpersoner eller bedrifter, für du alltid hurtig og effektiv hjelp fra en lokal rørlegger.

Vi fikser alle VVS-relaterte problemer i Kambo

Vüre rørleggere fikser alle VVS-relaterte problemer. Det har ikke noe ü si om det er noe stort eller lite. Bruker du vüre sider for ü fü en rørlegger vil du fü en lokal og sertifisert fagperson som er alltid klar til utrykning.

Vüre rørlegger-tjenester i Kambo

Vüre rørleggere som rykker ut til Kambo utfører alle VVS-tjenester du skulle komme til ü trenge. Alt fra om sluket i dusjen er tett, til om du skulle trenge hjelp, til rehabilitering av et baderom. Ta i bruk vür tjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger!

VVS-installasjoner i Kambo

Har du planer om ü bytte ut, eller installere VVS-relaterte produkter, anbefaler vi sterkt ü la en sertifisert og profesjonell rørlegger gjøre denne jobben for deg.

Pütar du deg denne jobben selv, og er uheldig sü det oppstür vannlekkasjer, kan dette koste deg veldig dyrt. Vannlekkasjer kan føre til vannskader pü boligen din. Vanligvis vil dette bli dekket av boligforsikringen din, men dette gjelder ikke installasjoner som er gjort av en person som ikke er sertifisert til ü gjøre vütrom installasjoner og andre VVS-relaterte installasjoner.

Rørlegger

Uansett VVS-oppdrag, vil vüre rørleggere som rykker ut til Kambo alltid vÌre klar for det! Skulle du ta kontakt for et akutt problem, kommer en rørlegger med det samme. Man kan ogsü sette opp en avtale om problemet ikke skulle vÌre akutt.

Vüre rørleggere er stadig under faglig oppdatering, med høye krav for sitt arbeid. Rørleggerne er ogsü sertifiserte og godkjente til ü jobbe med vütroms problemer og prosjekter.

Ved bruk av vüres tjenester, vil du fü en rørlegger som kan gjøre alt fra; utskifting av vannrør, reparasjon av rørbrudd eller rensing av tette rør.

Dusj og bad renovasjon i Kambo

Vüre rørleggere som rykker Kambo har til sammen gjort flere hundre baderom renovasjoner, derfor har rørleggerne i Kambo mye erfaring. Med mye erfaring vil renoveringen bli effektiv gjennomført, som skaper et perfekt sluttresultat av ditt nye baderom.

Vüre rørleggere blir stadig oppdatert pü vütromsnormen for ü opprettholde kvalitet!

Ikke nok med det, men du trenger ogsü bare ü forholde deg til en prosjektleder som styrer alt med renoveringen. Du kan ogsü bestille en visualisering av baderommet, sü für du se sluttresultatet før prosjektet har pübegynt.

Hvis du trenger en rørleggervakt, kan du lese mer om rørleggervakt-tjenesten vür her.

Vi er der, nĂĽr du trenger VVS-hjelp i Kambo

Siden man kontakter rørleggere ofte for akutte problemer, blir rørleggere ansett som en egen nødetat. Für man ikke hjelpen man skulle trenge, nür man skulle trenge den, kan dette føre til ekstreme skader pü din bolig.

Vi gjør alt i vür makt, for ü hjelpe alle beboerne som rykker ut til Kambo med alle sine VVS-relaterte problemer, nür du mütte trenge det. Vi mener det er viktig ü kunne slappe av, og vite at hjelpen er rett rundt hjørne, og er pü plass innen en time etter kontakten med rørlegger har skjedd.

Faren ved tette rør

Tette rør oppstür som regel dersom det har falt mye hür og andre fremmedelementer ned i sluket og samlet seg i vannlüsen. Det kan oppstü mange forskjellige problemstillinger ved tette rør. Blir doen tett, kan dette føre til at alt vannet kommer opp igjen, og renner utover gulvet.

For vüre rørleggere i Kambo, er ikke dette et problem, siden alle vüre rørleggere har mye erfaring med befaring og spyling av tette rør. Du für hjelpen du trenger ved bruk av vür tjeneste!

Vüre rørlegger-partnere dekker sü klart ogsü nÌrliggende omrüder som: Moss, Rygge, Son og Vestby. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.