Logo

Finn rørlegger i Moss – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger i Moss fordi det Lekker fra kranen pü kjøkkenet? Eller har du planer om renovering av baderommet? Uansett ürsak, sü har vi her pü rørleggersos.no alltid profesjonelle og sertifiserte fagfolk, klare til ü redde dagen din!

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Moss fra en nÌrliggende base.

Din pülitelige rørlegger i Moss

Noe som ofte blir stilt spørsmül ved er tilgjengelighet, og om en rørlegger kan bli sendt ut med en gang. Kort fortalt; ja, vi har 24/7 rørleggervakt som er klare til ü rykke ut uansett hvilken dag det skulle vÌre, døgnet rundt. Du skal vÌre sikker pü at du für hjelpen du trenger akkurat nür du trenger den.

Selv om du skulle trenge spyling av rør, eller om det er en lekkasje som herjer i boligen din, vil vüre rørleggere alltid vÌre klare til utrykning! Har du et lite problem, eller et stort problem vil vüre rørleggere som dekker Moss alltid stille opp pü kort varsel!

Det har heller ikke noe ü si om jobben er utvendig, innvending, for privatpersoner eller store bedrifter. Vüre rørleggere er alltid her for deg og dine VVS-relaterte problemer.

Vi fikser alle VVS-relaterte problemer i Moss

Vi i Rørlegger-SOS ønsker at alle i Moss skal kunne slappe av, og vite at uansett hvilket VVS-problem du har, vil vi alltid ha en lokal fagman klar til utrykning for ü fikse opp i de VVS-relaterte problemene dine.

VVS installasjoner i Moss

Skal du bytte en vask, et toalett eller noe lignende, anbefaler vi deg sterkt ü la en profesjonell fagmann gjøre jobben for deg. Velger du ü gjøre jobben selv kan dette føre til brutale vannskader og andre problemer. Dette kan da koste deg ekstremt dyrt. Vanligvis vil boligforsikringen din dekke vannskader, men det gjelder bare om arbeidet har blitt utført av en sertifisert fagman. Derfor mü du dessverre dekke skadene selv.

Heldigvis for deg, sü har vi alltid mange rørleggere klare for utrykning, uansett om det er et lite eller stort problem!

Rørleggertjenester i Moss

Vüre rørleggere utfører alle typer VVS-oppdrag. Ved akutte problemer, rykker en rørlegger ut med det samme. Dreier det seg om noe mindre som ikke haster like mye, kan man ogsü selvfølgelig bestille, og opprette en avtale pü problemet.

Rørleggerne vüre som dekker Moss er faglig oppdatert og setter høye krav til seg selv, og er sertifiserte og godkjente nür det kommer til byggebransjens vütromsnorm. Vüre rørleggere setter stort fokus pü büde det etiske, og at alt skal vÌre teknisk godt gjennomtenkt.

Bestiller du en rørlegger fra oss für du hjelp med alt fra utskifting av vannrør, reparasjon av rørbrudd og rensing av tette rør.

Dersom du trenger en rørleggervakt, sü bør du sjekke ut rørleggervakt-siden vür.

Dusj og bad renovasjon i Moss

Vüre rørleggere har sammen gjort flere hundre baderoms renovasjoner i Moss. Derfor kan vi med sikkerhet si at vüre rørleggere har erfaring, sü du für et perfekt baderom.

Rørleggerne holdes stadig oppdatert innen vütromsnormen, sü alle prosjekter blir gjort pü den mest moderne müten.

Selv om du har planer om et lite eller stort prosjekt, er vüre rørleggere alltid klare til ü ta tak i prosjektet ditt!

Du trenger ogsĂĽ bare ĂĽ forholde deg til en prosjektleder som koordinerer alt innen rehabiliteringen.

Ikke bare für du hjelp med budsjett, men du kan ogsü bestille en visualisering av baderommet, sü kan du se hvordan det blir, før det i det hele tatt er pübegynt!

Vi er der, nĂĽr du trenger VVS-hjelp i Moss

I dag, blir rørleggere ansett som en egen nødetat. Bygg for bare mer og mer avanserte rørsystemer, som ved lekkasje, kan føre til kritiske problemer. Für du en lekkasje som ikke blir tatt hünd om sü raskt som mulig, kan det oppstü store vannskader, som vil koste deg skjorta. Derfor er det viktig med fagfolk, klare til utrykning, uansett dag eller tid.

VĂĽre tips og triks til huseiere i Moss

Har du er tett vask?

Det kan vÌre mange grunner for at vasken er tett. Den vanligste grunnen er at det har falt mye hür og fett ned i sluket, som igjen danner seg og blokker ned i rørene. Heldigvis finnes det noe du kan prøve for ü fikse opp i rørene til vasken din.

Du kan prøve ü skru av vannlüsen, for ü sü vaske den, og ta ut hür som har dannet seg inni den. Etter en god rens, setter du den pü plass igjen. Vi anbefaler sterkt ü fü hjelp fra noen med erfaring for dette. Installerer du vannlüsen feil, kan dette før til en lekasje.

Har du renset vannlüsen, og vannet renner fortsatt ikke igjennom, er det pü tide ü bestille en rørlegger som kommer for ü fikse opp i den tette vasken.

DĂĽrlig vanntrykk i dusj og vask? Dette anbefaler vĂĽre fagfolk i Moss!

Nür du dusjer eller bruker vaksen, kan det hende at vanntrykket plutselig blir veldig svakt og dürlig. Om dette skulle skje, anbefaler vi ü teste alle tappepunkter som er i boligen din. Er det bare dürlig vanntrykk i et tappepunkt, ligger problemet som regel i en tett sil i utløpet av blandebatteriet.

Det du kan prøve pü da er ü skru av perlatoren, skylle den grundig, for ü sü installere den pü plass igjen. Er det fortsatt dürlig vanntrykk i tappepunktet, kontakt rørlegger for videre hjelp og fiksing av problemet.

Tester du alle tappepunkter, og finner ut at alle punktene har dürlig vanntrykk, vil problemet mest sannsynlig ligge i en kabel som fører inn til huset ditt. Her gjelder det da ü kontakte en rørlegger sü fort som mulig.

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og vüre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vür. Det er slik vi ønsker ü fortsette mens vi jobber mot ü dekke større omrüder pü Østlandet.

Vüre rørlegger-partnere dekker ogsü nÌrliggende omrüder som Kambo, Rygge, Rüde, Son og Vestby.

Ta kontakt med en rørleggervakt i kontaktfeltet øverst pü siden, sü für du hjelp sü raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vür rørlegger som rykker ut til Moss og oss i Rørlegger SOS.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.