Logo

Finn rørlegger i Moss – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger i Moss fordi det Lekker fra kranen pü kjøkkenet? Eller har du planer om renovering av baderommet? Uansett ürsak, sü har vi her pü rørleggersos.no alltid profesjonelle og sertifiserte fagfolk, klare til ü redde dagen din!

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Moss fra en nÌrliggende base.

Din pülitelige rørlegger i Moss

Noe som ofte blir stilt spørsmül ved er tilgjengelighet, og om en rørlegger kan bli sendt ut med en gang. Kort fortalt; ja, vi har 24/7 rørleggervakt som er klare til ü rykke ut uansett hvilken dag det skulle vÌre, døgnet rundt. Du skal vÌre sikker pü at du für hjelpen du trenger akkurat nür du trenger den.

Selv om du skulle trenge spyling av rør, eller om det er en lekkasje som herjer i boligen din, vil vüre rørleggere alltid vÌre klare til utrykning! Har du et lite problem, eller et stort problem vil vüre rørleggere som dekker Moss alltid stille opp pü kort varsel!

Det har heller ikke noe ü si om jobben er utvendig, innvending, for privatpersoner eller store bedrifter. Vüre rørleggere er alltid her for deg og dine VVS-relaterte problemer.

Vi fikser alle VVS-relaterte problemer i Moss

Vi i Rørlegger-SOS ønsker at alle i Moss skal kunne slappe av, og vite at uansett hvilket VVS-problem du har, vil vi alltid ha en lokal fagman klar til utrykning for ü fikse opp i de VVS-relaterte problemene dine.

VVS installasjoner i Moss

Skal du bytte en vask, et toalett eller noe lignende, anbefaler vi deg sterkt ü la en profesjonell fagmann gjøre jobben for deg. Velger du ü gjøre jobben selv kan dette føre til brutale vannskader og andre problemer. Dette kan da koste deg ekstremt dyrt. Vanligvis vil boligforsikringen din dekke vannskader, men det gjelder bare om arbeidet har blitt utført av en sertifisert fagman. Derfor mü du dessverre dekke skadene selv.

Heldigvis for deg, sü har vi alltid mange rørleggere klare for utrykning, uansett om det er et lite eller stort problem!

Rørleggertjenester i Moss

Vüre rørleggere utfører alle typer VVS-oppdrag. Ved akutte problemer, rykker en rørlegger ut med det samme. Dreier det seg om noe mindre som ikke haster like mye, kan man ogsü selvfølgelig bestille, og opprette en avtale pü problemet.

Rørleggerne vüre som dekker Moss er faglig oppdatert og setter høye krav til seg selv, og er sertifiserte og godkjente nür det kommer til byggebransjens vütromsnorm. Vüre rørleggere setter stort fokus pü büde det etiske, og at alt skal vÌre teknisk godt gjennomtenkt.

Bestiller du en rørlegger fra oss für du hjelp med alt fra utskifting av vannrør, reparasjon av rørbrudd og rensing av tette rør.

Dersom du trenger en rørleggervakt, sü bør du sjekke ut rørleggervakt-siden vür.

Dusj og bad renovasjon i Moss

Vüre rørleggere har sammen gjort flere hundre baderoms renovasjoner i Moss. Derfor kan vi med sikkerhet si at vüre rørleggere har erfaring, sü du für et perfekt baderom.

Rørleggerne holdes stadig oppdatert innen vütromsnormen, sü alle prosjekter blir gjort pü den mest moderne müten.

Selv om du har planer om et lite eller stort prosjekt, er vüre rørleggere alltid klare til ü ta tak i prosjektet ditt!

Du trenger ogsĂĽ bare ĂĽ forholde deg til en prosjektleder som koordinerer alt innen rehabiliteringen.

Ikke bare für du hjelp med budsjett, men du kan ogsü bestille en visualisering av baderommet, sü kan du se hvordan det blir, før det i det hele tatt er pübegynt!

Vi er der, nĂĽr du trenger VVS-hjelp i Moss

I dag, blir rørleggere ansett som en egen nødetat. Bygg for bare mer og mer avanserte rørsystemer, som ved lekkasje, kan føre til kritiske problemer. Für du en lekkasje som ikke blir tatt hünd om sü raskt som mulig, kan det oppstü store vannskader, som vil koste deg skjorta. Derfor er det viktig med fagfolk, klare til utrykning, uansett dag eller tid.

VĂĽre tips og triks til huseiere i Moss

Har du er tett vask?

Det kan vÌre mange grunner for at vasken er tett. Den vanligste grunnen er at det har falt mye hür og fett ned i sluket, som igjen danner seg og blokker ned i rørene. Heldigvis finnes det noe du kan prøve for ü fikse opp i rørene til vasken din.

Du kan prøve ü skru av vannlüsen, for ü sü vaske den, og ta ut hür som har dannet seg inni den. Etter en god rens, setter du den pü plass igjen. Vi anbefaler sterkt ü fü hjelp fra noen med erfaring for dette. Installerer du vannlüsen feil, kan dette før til en lekasje.

Har du renset vannlüsen, og vannet renner fortsatt ikke igjennom, er det pü tide ü bestille en rørlegger som kommer for ü fikse opp i den tette vasken.

DĂĽrlig vanntrykk i dusj og vask? Dette anbefaler vĂĽre fagfolk i Moss!

Nür du dusjer eller bruker vaksen, kan det hende at vanntrykket plutselig blir veldig svakt og dürlig. Om dette skulle skje, anbefaler vi ü teste alle tappepunkter som er i boligen din. Er det bare dürlig vanntrykk i et tappepunkt, ligger problemet som regel i en tett sil i utløpet av blandebatteriet.

Det du kan prøve pü da er ü skru av perlatoren, skylle den grundig, for ü sü installere den pü plass igjen. Er det fortsatt dürlig vanntrykk i tappepunktet, kontakt rørlegger for videre hjelp og fiksing av problemet.

Tester du alle tappepunkter, og finner ut at alle punktene har dürlig vanntrykk, vil problemet mest sannsynlig ligge i en kabel som fører inn til huset ditt. Her gjelder det da ü kontakte en rørlegger sü fort som mulig.

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og vüre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vür. Det er slik vi ønsker ü fortsette mens vi jobber mot ü dekke større omrüder pü Østlandet.

Vüre rørlegger-partnere dekker ogsü nÌrliggende omrüder som Kambo, Rygge, Rüde, Son og Vestby.

Ta kontakt med en rørleggervakt i kontaktfeltet øverst pü siden, sü für du hjelp sü raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vür rørlegger som rykker ut til Moss og oss i Rørlegger SOS.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.