Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Trenger du en rørlegger i Moss fordi det Lekker fra kranen på kjøkkenet? Eller har du planer om renovering av baderommet? Uansett årsak, så har vi her på rørleggersos.no alltid profesjonelle og sertifiserte fagfolk, klare til å redde dagen din!

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Moss fra en nærliggende base.

Våpenskjoldet til Moss

Din pålitelige rørlegger i Moss

Noe som ofte blir stilt spørsmål ved er tilgjengelighet, og om en rørlegger kan bli sendt ut med en gang. Kort fortalt; ja, vi har 24/7 rørleggervakt som er klare til å rykke ut uansett hvilken dag det skulle være, døgnet rundt. Du skal være sikker på at du får hjelpen du trenger akkurat når du trenger den.

Selv om du skulle trenge spyling av rør, eller om det er en lekkasje som herjer i boligen din, vil våre rørleggere alltid være klare til utrykning! Har du et lite problem, eller et stort problem vil våre rørleggere som dekker Moss alltid stille opp på kort varsel!

Det har heller ikke noe å si om jobben er utvendig, innvending, for privatpersoner eller store bedrifter. Våre rørleggere er alltid her for deg og dine VVS-relaterte problemer.

Vi fikser alle VVS-relaterte problemer i Moss

Vi i Rørlegger-SOS ønsker at alle i Moss skal kunne slappe av, og vite at uansett hvilket VVS-problem du har, vil vi alltid ha en lokal fagman klar til utrykning for å fikse opp i de VVS-relaterte problemene dine.

VVS installasjoner i Moss

Skal du bytte en vask, et toalett eller noe lignende, anbefaler vi deg sterkt å la en profesjonell fagmann gjøre jobben for deg. Velger du å gjøre jobben selv kan dette føre til brutale vannskader og andre problemer. Dette kan da koste deg ekstremt dyrt. Vanligvis vil boligforsikringen din dekke vannskader, men det gjelder bare om arbeidet har blitt utført av en sertifisert fagman. Derfor må du dessverre dekke skadene selv.

Heldigvis for deg, så har vi alltid mange rørleggere klare for utrykning, uansett om det er et lite eller stort problem!

Rørlegger

Våre rørleggere utfører alle typer VVS-oppdrag. Ved akutte problemer, rykker en rørlegger ut med det samme. Dreier det seg om noe mindre som ikke haster like mye, kan man også selvfølgelig bestille, og opprette en avtale på problemet.

Rørleggerne våre som dekker Moss er faglig oppdatert og setter høye krav til seg selv, og er sertifiserte og godkjente når det kommer til byggebransjens våtromsnorm. Våre rørleggere setter stort fokus på både det etiske, og at alt skal være teknisk godt gjennomtenkt.

Bestiller du en rørlegger fra oss får du hjelp med alt fra utskifting av vannrør, reparasjon av rørbrudd og rensing av tette rør.

Dusj og bad renovasjon i Moss

Våre rørleggere har sammen gjort flere hundre baderoms renovasjoner i Moss. Derfor kan vi med sikkerhet si at våre rørleggere har erfaring, så du får et perfekt baderom.

Rørleggerne holdes stadig oppdatert innen våtromsnormen, så alle prosjekter blir gjort på den mest moderne måten.

Selv om du har planer om et lite eller stort prosjekt, er våre rørleggere alltid klare til å ta tak i prosjektet ditt!

Du trenger også bare å forholde deg til en prosjektleder som koordinerer alt innen rehabiliteringen.

Ikke bare får du hjelp med budsjett, men du kan også bestille en visualisering av baderommet, så kan du se hvordan det blir, før det i det hele tatt er påbegynt!

Vi er der, når du trenger VVS-hjelp i Moss

I dag, blir rørleggere ansett som en egen nødetat. Bygg for bare mer og mer avanserte rørsystemer, som ved lekkasje, kan føre til kritiske problemer. Får du en lekkasje som ikke blir tatt hånd om så raskt som mulig, kan det oppstå store vannskader, som vil koste deg skjorta. Derfor er det viktig med fagfolk, klare til utrykning, uansett dag eller tid.

Våre tips og triks til huseiere i Moss

Har du er tett vask?

Det kan være mange grunner for at vasken er tett. Den vanligste grunnen er at det har falt mye hår og fett ned i sluket, som igjen danner seg og blokker ned i rørene. Heldigvis finnes det noe du kan prøve for å fikse opp i rørene til vasken din.

Du kan prøve å skru av vannlåsen, for å så vaske den, og ta ut hår som har dannet seg inni den. Etter en god rens, setter du den på plass igjen. Vi anbefaler sterkt å få hjelp fra noen med erfaring for dette. Installerer du vannlåsen feil, kan dette før til en lekasje.

Har du renset vannlåsen, og vannet renner fortsatt ikke igjennom, er det på tide å bestille en rørlegger som kommer for å fikse opp i den tette vasken.

Dårlig vanntrykk i dusj og vask? Dette anbefaler våre fagfolk i Moss!

Når du dusjer eller bruker vaksen, kan det hende at vanntrykket plutselig blir veldig svakt og dårlig. Om dette skulle skje, anbefaler vi å teste alle tappepunkter som er i boligen din. Er det bare dårlig vanntrykk i et tappepunkt, ligger problemet som regel i en tett sil i utløpet av blandebatteriet.

Det du kan prøve på da er å skru av perlatoren, skylle den grundig, for å så installere den på plass igjen. Er det fortsatt dårlig vanntrykk i tappepunktet, kontakt rørlegger for videre hjelp og fiksing av problemet.

Tester du alle tappepunkter, og finner ut at alle punktene har dårlig vanntrykk, vil problemet mest sannsynlig ligge i en kabel som fører inn til huset ditt. Her gjelder det da å kontakte en rørlegger så fort som mulig.

Våre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og våre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vår. Det er slik vi ønsker å fortsette mens vi jobber mot å dekke større områder på Østlandet.

Våre rørlegger-partnere dekker også nærliggende områder som , , , og

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst på siden, så får du hjelp så raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vår rørlegger som rykker ut til Moss og oss i Rørlegger SOS.

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger