Logo

Finn rørlegger i Sarpsborg – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü utkikk etter en dyktig og profesjonell rørlegger i Sarpsborg? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange rørleggere med lang erfaring som alltid er klare til akutt utrykning.

Ved vür 24/7 rørleggervakt, er du alltid sikret hjelpen du trenger, nür du mütte trenge det. Vüre rørleggere har sü klart alle godkjenninger som er relevante pü plass, og vil alltid sikre deg god kvalitet, og en trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Sarpsborg fra en nÌrliggende base.

Tjenester som Rørleggerne utfører i Sarpsborg

Vüre rørleggere har mange ür med erfaring, og er forberedt og godt utrustet til ü utføre selv de vanskeligste prosjekter, sü du trenger ikke ü bekymre deg. Vüre rørlegger har ogsü et bredt og stort nettverk til andre hündverkere, sü alle jobber kan bli gjort pü en kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere som dekker Sarpsborg kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Dersom du trenger en rørleggervakt, sü kan denne siden vÌre nyttig ü lese

Hvorfor velge vüre rørleggere som rykker ut til Sarpsborg

Vi mener det er viktig ü velge en riktig rørlegger nür du trenger VVS-hjelp. Derfor har vi hündplukket samarbeidspartnere som vi mener er perfekt for alle i Sarpsborg.

Vüre rørleggere har ogsü konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut 24 timer i døgnet, üret rundt. I tillegg, dersom det skulle vÌre behov for det, vil vüre rørleggere ogsü drive prosjektledelsen, sü blir jobben gjort pü en effektiv og profesjonell müte. Med andre ord sü vil du alltid fü hjelpen du trenger, uansett jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse, og utfører en god jobb i Sarpsborg

Du skal alltid vÌre trygg pü rørleggeren som hjelper deg, og med mye erfaring, og kompetanse, vil vüre rørleggere som dekker Sarpsborg kunne ta pü seg selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne har selvfølgelig godkjent fagbrev, og holder seg oppdatert pü de nyeste normene, sü du für bare den beste hjelpen. De følger ogsü alle retningslinjer for hündverkerloven, og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Sarpsborg

Inngür du i en rammeavtale med en av vüre samarbeidspartnere, vil du fü tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan bli benyttet hver for seg eller samlet. Disse tjenestene kan bli brukt som garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du für periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, for ü nevne noen.

Er det ønskelig med tjenester som rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil fü bistand og støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, utbedringsarbeider pü VVS-anlegget eller rehabilitering av bad og kjøkken, er ogsü dette noe vüre rørleggere kan hjelpe deg med. Du kan ogsü fü hjelp med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Det kommer med en god del fordeler dersom du skulle inngü i en rammeavtale. Noen av disse fordelene er rabatterte priser pü varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte med oppdrag. Du vil ogsü motta en ürlig inspeksjon av vann, varme og sanitÌr-utstyr, samt en enestüende tilgang til et bred tverrfaglig spekter av partnere og underleverandører.

Du vil fĂĽ en solid og profesjonell partner som ogsĂĽ er et fast kontaktpunkt, dersom du inngĂĽr i en rammeavtale. I tillegg til det, sĂĽ vil partneren kjenne til VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Sarpsborg

Med bruk av vür tjeneste, vil vüre samarbeidspartnere kunne tilby service- og rammeavtaler, hvor du für bistand med ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel i borettslag, sameier eller bedrifter.

Rørleggerne gjennomfører kontroller pü røranlegg i tekniske rom, fellesarealer og leiligheter. Disse kontrollene ivaretar vedlikehold og sikkerhet hvor mindre feil oppdages og rettes før det püdras større skader.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert og og erfaren rørlegger, som følger alle gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Sarpsborg gjør det meste

Vüre rørleggere utfører akutte oppdrag, og er alltid klare, selv pü natten. De utfører ogsü selvfølgelig ordinÌre rørleggeroppdrag, men problemer som ikke er akutt eller haster like mye blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. Prosessen blir alltid utført av en rørlegger som vi samarbeider med.

Rørleggerne vüre utfører ogsü serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell i Sarpsborg .

Trenger du hjelp med rehabilitering eller utskifting av soil og vannrør, staking og rensing av tette rør eller reparasjon av rørbrudd, vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg.

Dusj og bad renovasjon i Sarpsborg

Er det pü tide ü pusse opp bade? Det kan vÌre et ganske stort prosjekt, og vil kreve ganske mye kompetanse. Heldigvis for alle innbyggerne i Sarpsborg, har vüre rørleggere mye erfaring med rehabilitering og modernisering av bad, da kan du bare slappe av, og la erfarne rørleggere hündtere rehabiliteringen!

Modernisering av rør

I Norge i dag, bestür mange hus av gamle røranlegg som ble lagt den tid Norge var fortsatt svensk. Med sü gamle rør, øker sjansen for lekkasje og uvedkommende bakterier, samt rotteavføring. Dette kan føre til potensielt forgiftet drikkevann. Disse rørene brukes til drikkevann for mange i Norge, og det anbefales sterkt ü bytte ut gamle rør, med nye.

Vannlekkasjer kan püføre boligen din brutale vannskader som koster en liten formue ü fikse. Vüre rørleggere vil kunne hjelpe deg med ü opprettholde en høy vannsikkerhet.

Dersom dersom du tror rørene dine kan trenge modernisering, kan vüre rørleggere bistü.

Åpning av tette sluk i Sarpsborg

Tette sluk oppstür som regel nür hür og annet fremmedelementer faller ned i sluken, og tetter rørene. Som regel kan dette fikses med ü rense vannlüsen, dersom problemet er verre enn som sü, mü en rørlegger bistü med spyling av rør. Vüre rørleggere har masse erfaring, og vil kunne fikse dine tette rør pü en effektiv müte.

VannbĂĽren varme i gulvet

Det kan bli ganske kaldt pĂĽ gulvet om vinteren. Med vannbĂĽren gulvvarme, vil du kunne nyte en jevn og behagelig gulvvarme, hele vinteren.

FĂĽ hjelp med prosjektering og installasjon av vannbĂĽren gulvvarme fra en av vĂĽre dyktige samarbeidspartnere.

Varmepumpeskjekk i Sarpsborg

Varmepumper og aircondition-anlegg bør ha regelmessige sjekk av en sertifisert fagperson. Det blir utført vedlikehold av kompressor og kjølemedier, sü er du sikret at anlegget funker optimalt, og sünn som det skal. Kontakt en rørlegger med vür tjeneste i dag, sü für du en sjekk av anlegget av en dyktig rørlegger.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere kan utføre alle oppdrag, og har kompetansen og ferdighetene som de vanskeligste oppgavene krever, det kan bare hende at det du leter etter ikke har blitt nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü bruke vür tjeneste, og ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en dyktig rørlegger i dag, sü für du hjelpen du trenger.

I tillegg til ü dekke Sarpsborg, sü rykker vüre rørlegger-partnere ogsü ut til nÌrliggende steder som: Halden, Fredrikstad, Rüde og Rakkestad

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.