Logo

Beste rørlegger i Halden – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Pü utkikk etter en dyktig rørlegger som kan utføre alle dine VVS-oppdrag med topp kvalitet? Da er du kommet til rett sted!

Vüre rørleggere er alltid klare til akuttberedskap, og med 24/7 rørleggervakt, vil du fü hjelpen du trenger, alltid. Ta i bruk vür unike tjeneste i dag, sü für du øyeblikkelig hjelp dersom det skulle vÌre behov for det. Du kan ogsü ta i bruk vür tjeneste dersom du ikke trenger akutt hjelp.

Trenger du hjelp med et stort prosjekt? eller kanskje du skal bytte ut en vask? Uansett sak sü vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg.

Alle vüre rørlegger-samarbeidspartnere er godkjente og sertifiserte, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning.

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Halden fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Halden

Vüre rørleggere utfører sü og si alle VVS-tjenester, og er godt utrustet til ü utføre selv de mest krevende jobbene. De strekker seg langt for ü hjelpe alle som trenger det. For ü øke effektiviteten pü prosjekter, kan vüre rørleggere drive prosjektledelsen for deg, og med et stort nettverk til andre hündverkere, blir det enkelt ü fü enhver jobb gjort pü en kostnadseffektiv müte.

Tar du i bruk vür tjeneste, kan du vÌre trygg pü ü fü bare den beste hjelpen fra en hyggelig og profesjonell rørlegger.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Les mer om vür rørleggervakt her

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger hjelp i Halden?

VĂĽpenskjoldet til Halden

Det er viktig ü velge riktig rørlegger nür du trenger hjelp. Heldigvis for deg har vi allerede lett lenge, og etter mange vurdering og potensielle partnere fant vi samarbeidspartnere som vi mener er de perfekte for alle som bor i Halden.

VĂĽre samarbeidspartnere har konkurransedyktige priser, mulighet til ĂĽ rykke ut 24/7 ĂĽret rundt, bred kompetanse og gode rammeavtaler som sikrer deg rabatterte priser, og andre gode tilbud.

Du trenger heller ikke ü tenke pü prosjektledelse dersom du velger vüre rørleggere, for med lang erfaring og bred kompetanse, er dette noe de kan gjøre for deg. Med andre ord, vüre rørleggere er klare for ü utføre alle jobber, selv de mest krevende jobbene. Du trenger bare ü skrive inn nummeret ditt i tjenesten vür, ringe nummeret som kommer opp, sü für du umiddelbar hjelp.

Vüre rørleggere har bred kompetanse, og hjelper alle i Halden

Det er viktig med erfaring og bred kompetanse nür man jobber i VVS-feltet, og det har vüre rørleggere. Alle rørleggerne vi jobber med har fagutdannelse og godkjent fagbrev, dette hjelper til at du für bare den beste hjelpen. Vi følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven, og andre sertifiseringskrav, samt følger norske krav til fagutdannelse for rørleggere.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Halden

Det kan lønne seg ü inngü i en rammeavtale med en av vüre samarbeidspartnere. En rammeavtale innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse kan du benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler hvor du vil fü ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, sü vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg!

Trenger du tjenester som rüdgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, utbedringsarbeider eller rehabilitering av bad og kjøkken, vil vüre dyktige rørleggere kunne utføre dette for deg.

Det er ogsĂĽ muligheter for hjelp med koordinering og hĂĽndtering av skadesaker gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalen vüre samarbeidspartnere tilbyr, har en god del fordeler som du kan ta i bruk. Noen av fordelene er rabatterte priser pü tjenester og varer, raskt oppmøte og høy prioritet, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Gjennom en rammeavtale med vüre samarbeidspartnere er du sikret en solid og erfaren partner som blir et fast kontaktpunkt. Ikke bare det, men rørleggeren kjenner ogsü til røranlegget og rutinene i bygget, noe som skaper en effektiv utførelse.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger, i Halden

Rørleggerne vüre tilbyr rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor du som kunde vil kunne fü ettersyn og service samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel borettslag, sameier eller bedrifter.

En rørlegger gjennomfører kontroller og vedlikehold for ü opprettholde sikkerheten og kvaliteten pü rørsystemene. Mület med dette er ü finne mindre feil og fikse opp i dem før det oppstür større skader pü rørsystemet ditt.

For eksempel sü blir det utført service pü varmeanlegget før kuldeperioden, sü anlegget er klart for en skikkelig vinter.

Alle kontroller og vedlikehold av rørsystemer blir utført av en erfaren og kvalifisert rørlegger, som følger alle retningslinjer og fyller ut en tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Halden

Med rørleggere som har spesialisert seg pü akutt utrykning 24 timer i døgnet, alle dager i üret, samt utfører alle ordinÌre rørleggeroppdrag, er det svÌrt fü ting vüre rørleggere kan bistü med. De er alltid klare til ü rykke ut for ü fikse dine problemer, og det gjør dem nür det haster. Problemer som ikke krever akutt utrykning blir tatt etter avtalt tid med deg som kunde. Hele prosessen blir utført av en av vüre rørleggere.

Noen serviceoppdrag som vüre dyktige rørlegger-sammarbeidspartnere utfører er reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, armaturer/kraner, servanter rør i rør-installasjoner, varmtvannsberedere, utekran, stoppekran og annet VVS-materiell. Men de gjør selvfølgelig mye mer.

Trenger du hjelp med rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, fikser vüre rørleggere dette for deg. Vüre rørleggere har ogsü lang erfaring med rehabilitering av bad, sü dette er ogsü noe de kan hjelpe deg med.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere er godt utrustet til ü takle enhver situasjon, og vil kunne hjelpe deg med selv de største prosjektene. Men det kan hende at det du leter etter, eller lurte pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg sterkt ü ta i bruk vür tjeneste, og ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger i dag, sü für du hjelpen du trenger!

Ikke bare dekker vüre rørleggerpartnere Halden, de rykker ogsü ut til andre nÌrliggende steder som: Sarpsborg, Fredrikstad og Rakkestad

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet