Logo

Beste rørlegger i Rakkestad – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü jakt etter en rørlegger i Rakkestad? Da kan vi hjelpe deg, for vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, klare for ü fikse alle saker du skulle trenge hjelp med. Ved bruk av vür tjeneste, vil du fü akutt rørleggerhjelp fra en rørlegger som dekker Rakkestad.

Vüre rørleggere er godkjente, og vil alltid sikre deg topp kvalitet pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Rakkestad fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Rakkestad

Vüre rørleggere har lang erfaring, og er godt utrustet til ü takle enhver jobb, sü du trenger ikke ü bekymre deg. Med bred kompetanse, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, dersom det skulle behøves, samt har et bredt nettverk til andre hündtverkere, sü enhver jobb blir gjort pü en kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Les mer om vür rørleggervakt her

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger hjelp i Rakkestad?

Ved bruk av vür tjeneste, vil en av vüre rørleggere hjelpe deg med alle dine VVS-problemer og prosjekter. Med konkurransedyktige priser, en mulighet for utrykning 24/7 üret rundt og bred kompetanse, vil vüre rørleggere alltid kunne hjelpe deg, nür du mütte trenge det.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Med lang erfaring og bred kompetanse, er selv de mest krevende jobbene noe vüre rørleggere utfører, og det gjør de med bare topp kvalitet. Rørleggerne vüre har ogsü fagutdannelse, godkjent fagbrev og holdes oppdatert pü de nyeste normene, sü du som kunde, mottar bare den beste hjelpen.

Vüre Rørleggere som dekker Rakkestad har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Inngür du i en rammeavtale, vil du fü tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler, hvor du für ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, sü er dette noe vüre rørleggere kan hjelpe deg med.

Rørleggeren utfører arbeid med et øye for kvalitet.

Har du behov for rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du für bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegg, kan du ogsü fü hjelp med dette. Du für ogsü hjelp med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Det kommer en rekke fordeler med en rammeavtale. Noen av disse fordelene er rabatterte priser pü varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil ogsü fü tilgang til et bredt tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Ved en rammeavtale er du ikke bare sikret en profesjonell og solid partner, men ogsĂĽ et fast kontaktpunkt som kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Rakkestad fra vür rørlegger

Vüre rørleggere vil ogsü kunne tilby ettersyn, service og opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel borettslag, sameier eller bedrifter. Ettersyn og kontroller blir utført av en erfaren rørlegger, som leter etter mindre feil for ü fikse dem før det oppstür større skader pü anlegget. Rørleggern fyller ogsü ut en tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Rakkestad

Med erfarne og kompetente rørleggere som har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, vil vüre rørleggere kunne fikse alle typer VVS-relaterte problemer, og det gjør de nür det haster. Saker som ikke er like akutt vil bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. Alle oppdrag blir utført av en rørlegger vi samarbeider med.

Noen oppdrag vüre rørleggere gjennomfører, men selvfølgelig ikke begrenset til er reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, varmtvannsberedere, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Trenger du bistand med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, staking og rensing av tette rør eller reparasjon av rørbrudd, er dette noe vüre dyktige rørleggere kan gjøre for deg. Vüre rørleggere har lang erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere vil kunne utføre det meste du skulle trenge hjelp med, men vi kan dessverre ikke ta med alle oppdrag, og andre tjenester vüre rørleggere kan utføre i denne artikkelen.

Dersom du har spørsmül, eller om du lurer pü noe, anbefaler vi deg sterkt ü ta i bruk vür tjeneste i dag, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av vüre hyggelig og dyktige rørleggere.

Vüre rørleggerpartnere dekker ogsü nÌrliggende omrüder som Skiptvet, Mysen, Ørje og Sarpsborg

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet