Logo

Finn rørlegger i Rakkestad – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü jakt etter en rørlegger i Rakkestad? Da kan vi hjelpe deg, for vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, klare for ü fikse alle saker du skulle trenge hjelp med. Ved bruk av vür tjeneste, vil du fü akutt rørleggerhjelp fra en rørlegger som dekker Rakkestad.

Vüre rørleggere er godkjente, og vil alltid sikre deg topp kvalitet pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Rakkestad fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Rakkestad

Vüre rørleggere har lang erfaring, og er godt utrustet til ü takle enhver jobb, sü du trenger ikke ü bekymre deg. Med bred kompetanse, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, dersom det skulle behøves, samt har et bredt nettverk til andre hündtverkere, sü enhver jobb blir gjort pü en kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Les mer om vür rørleggervakt her

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger hjelp i Rakkestad?

Ved bruk av vür tjeneste, vil en av vüre rørleggere hjelpe deg med alle dine VVS-problemer og prosjekter. Med konkurransedyktige priser, en mulighet for utrykning 24/7 üret rundt og bred kompetanse, vil vüre rørleggere alltid kunne hjelpe deg, nür du mütte trenge det.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Med lang erfaring og bred kompetanse, er selv de mest krevende jobbene noe vüre rørleggere utfører, og det gjør de med bare topp kvalitet. Rørleggerne vüre har ogsü fagutdannelse, godkjent fagbrev og holdes oppdatert pü de nyeste normene, sü du som kunde, mottar bare den beste hjelpen.

Vüre Rørleggere som dekker Rakkestad har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Inngür du i en rammeavtale, vil du fü tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler, hvor du für ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, sü er dette noe vüre rørleggere kan hjelpe deg med.

Rørleggeren utfører arbeid med et øye for kvalitet.

Har du behov for rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du für bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegg, kan du ogsü fü hjelp med dette. Du für ogsü hjelp med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Det kommer en rekke fordeler med en rammeavtale. Noen av disse fordelene er rabatterte priser pü varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil ogsü fü tilgang til et bredt tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Ved en rammeavtale er du ikke bare sikret en profesjonell og solid partner, men ogsĂĽ et fast kontaktpunkt som kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Rakkestad fra vür rørlegger

Vüre rørleggere vil ogsü kunne tilby ettersyn, service og opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel borettslag, sameier eller bedrifter. Ettersyn og kontroller blir utført av en erfaren rørlegger, som leter etter mindre feil for ü fikse dem før det oppstür større skader pü anlegget. Rørleggern fyller ogsü ut en tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Rakkestad

Med erfarne og kompetente rørleggere som har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, vil vüre rørleggere kunne fikse alle typer VVS-relaterte problemer, og det gjør de nür det haster. Saker som ikke er like akutt vil bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. Alle oppdrag blir utført av en rørlegger vi samarbeider med.

Noen oppdrag vüre rørleggere gjennomfører, men selvfølgelig ikke begrenset til er reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, varmtvannsberedere, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Trenger du bistand med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, staking og rensing av tette rør eller reparasjon av rørbrudd, er dette noe vüre dyktige rørleggere kan gjøre for deg. Vüre rørleggere har lang erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere vil kunne utføre det meste du skulle trenge hjelp med, men vi kan dessverre ikke ta med alle oppdrag, og andre tjenester vüre rørleggere kan utføre i denne artikkelen.

Dersom du har spørsmül, eller om du lurer pü noe, anbefaler vi deg sterkt ü ta i bruk vür tjeneste i dag, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av vüre hyggelig og dyktige rørleggere.

Vüre rørleggerpartnere dekker ogsü nÌrliggende omrüder som Skiptvet, Mysen, Ørje og Sarpsborg. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.