Logo

Finn rørlegger i Mysen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Mysen? Da trenger du ikke ü lete mer, for vi har rørleggere klare til utrykning 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, uansett nür du mütte trenge akutt hjelp fra en rørlegger.

Vüre rørleggere er godkjente, og vil alltid utføre sine jobber med topp kvalitet og god kundebehandling.

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Mysen fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Mysen

Vüre rørleggere er godt utrustet til ü kunne utføre alle jobber du skulle trenge hjelp med, sü du trenger ikke ü bekymre deg. Dersom det skulle trenges, vil ogsü vüre rørleggere kunne drive med prosjektledelsen, sü blir prosjektene utført pü en effektiv müte. Siden rørleggerne vüre har et bredt nettverk med andre hündverkere vil enhver jobb bli gjort pü en meget kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere som dekker Mysen kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger hjelp i Mysen?

Med konkurransedyktige priser, muligheter for utrykning 24/7 üret rundt og bred kompetanse, samt muligheter for ü drive med prosjektledelsen, vil vüre rørleggere alltid hjelpe deg, nür du mütte trenger det. Med andre ord; vüre rørleggere er alltid beredt for ü takle alle jobber.

Vüre rørleggere som dekker Mysen har bred kompetanse

Selv de mest krevende jobbene er ingen sak for vüre profesjonelle og erfarne rørleggere. Og med fagutdanelse og godkjent fagbrev, samt regelmessig kursing av de nyeste normer, vil du bare motta den beste hjelpen. Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkerloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Mysen

Med en rammeavtale vil du motta tilbud om en rekke tilleggstjenester som kan bli tatt i bruk i form av garantert responstid eller serviceavtaler, hvor det blir utført ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr.

Er det ønskelig med rüdgiving og konsulenttjenester i form av bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er ogsü dette noe vüre rørleggere vil kunne hjelpe deg med. Du vil ogsü fü hjelp med hündtering og koordinering av skadesaker gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi deg en god del fordeler. Rabatterte priser pü varer og tjenester, raskt oppmøte, høy prioritet og ürlig inspeksjon av VVS-utstyr er noen av de beste fordelene du vil motta dersom du inngür i en rammeavtale. Du vil ogsü fü tilgang til et bredt trerrfaglig spekter av underlevverandører og partnere.

Med en rammeavtale er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner som ogsĂĽ blir et fast kontaktpunkt, men som ogsĂĽ kjenner til VVS-anlegget og selve rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger som rykker ut til Mysen

Alle kontroller blir utført av en kvalifisert og erfaren rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport. Disse kontrollene blir utført som ettersyn hvor det utføres vedlikehold av røranlegget i din bolig for ü opprettholde sikkerheten. Dette gjøres ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før større skader blir püdratt.

Vüre rørleggere gjør det meste i Mysen

Vüre rørleggere er alltid klare til akutt utrykning 24 timer i døgnet, men vil ogsü utføre ordinÌre rørleggeroppdrag og tjenester. Har du et problem, eller et prosjekt vil dette bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere som vi sammarbeider med vil alltid ta av seg hele prosessen.

Noen av service oppdragene vüre rørlegger-samarbeidspartnere vil utføre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, urinaler, toaletter og annet VVS-materiell.

Det er ogsü selvfølgelig mulig med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Med lang erfaring av rehabilitering og modernisering av baderom, er ogsü dette noe vüre rørleggere utfører i Mysen .

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Siden vüre rørleggere har bred kompetanse og har muligheten til ü utføre enhver jobb du skulle trenge hjelp med, og du ikke har fütt svar pü det du lurer pü, anbefaler vi deg ü taste inn nummeret ditt og ringe nummeret som dukker opp

Vüre rørleggere i Mysen skal ha muligheten og komptetansen til ü utføre enhver jobb som de mest erfarne og komptetente rørleggerene kan gjøre. Det kan bare hende at det ikke nødvendigvis har blitt nevnt i innholdet. Sü likevel anbefaler vi deg ü taste inn telefonnummeret ditt og ringe for ü forklare din sak..

Ta kontakt uansett. Vüre rørleggere i Mysen er klare for enhver situasjon og du kan likevel ta en utforpliktende samtale!

I tillegg til Mysen, sü rykker ogsü vüre rørlegger ut til nÌrliggende omrüder som: Ørje, Askim, Skiptvet og Rakkestad. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.