Logo

Finn rørlegger i Mysen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Mysen? Da trenger du ikke ü lete mer, for vi har rørleggere klare til utrykning 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, uansett nür du mütte trenge akutt hjelp fra en rørlegger.

Vüre rørleggere er godkjente, og vil alltid utføre sine jobber med topp kvalitet og god kundebehandling.

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Mysen fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Mysen

Vüre rørleggere er godt utrustet til ü kunne utføre alle jobber du skulle trenge hjelp med, sü du trenger ikke ü bekymre deg. Dersom det skulle trenges, vil ogsü vüre rørleggere kunne drive med prosjektledelsen, sü blir prosjektene utført pü en effektiv müte. Siden rørleggerne vüre har et bredt nettverk med andre hündverkere vil enhver jobb bli gjort pü en meget kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere som dekker Mysen kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Les mer om vür rørleggervakt her

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger hjelp i Mysen?

Med konkurransedyktige priser, muligheter for utrykning 24/7 üret rundt og bred kompetanse, samt muligheter for ü drive med prosjektledelsen, vil vüre rørleggere alltid hjelpe deg, nür du mütte trenger det. Med andre ord; vüre rørleggere er alltid beredt for ü takle alle jobber.

Vüre rørleggere som dekker Mysen har bred kompetanse

Selv de mest krevende jobbene er ingen sak for vüre profesjonelle og erfarne rørleggere. Og med fagutdanelse og godkjent fagbrev, samt regelmessig kursing av de nyeste normer, vil du bare motta den beste hjelpen. Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkerloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Mysen

Med en rammeavtale vil du motta tilbud om en rekke tilleggstjenester som kan bli tatt i bruk i form av garantert responstid eller serviceavtaler, hvor det blir utført ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr.

Er det ønskelig med rüdgiving og konsulenttjenester i form av bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er ogsü dette noe vüre rørleggere vil kunne hjelpe deg med. Du vil ogsü fü hjelp med hündtering og koordinering av skadesaker gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi deg en god del fordeler. Rabatterte priser pü varer og tjenester, raskt oppmøte, høy prioritet og ürlig inspeksjon av VVS-utstyr er noen av de beste fordelene du vil motta dersom du inngür i en rammeavtale. Du vil ogsü fü tilgang til et bredt trerrfaglig spekter av underlevverandører og partnere.

Med en rammeavtale er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner som ogsĂĽ blir et fast kontaktpunkt, men som ogsĂĽ kjenner til VVS-anlegget og selve rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger som rykker ut til Mysen

Alle kontroller blir utført av en kvalifisert og erfaren rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport. Disse kontrollene blir utført som ettersyn hvor det utføres vedlikehold av røranlegget i din bolig for ü opprettholde sikkerheten. Dette gjøres ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før større skader blir püdratt.

Vüre rørleggere gjør det meste i Mysen

Vüre rørleggere er alltid klare til akutt utrykning 24 timer i døgnet, men vil ogsü utføre ordinÌre rørleggeroppdrag og tjenester. Har du et problem, eller et prosjekt vil dette bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere som vi sammarbeider med vil alltid ta av seg hele prosessen.

Noen av service oppdragene vüre rørlegger-samarbeidspartnere vil utføre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, urinaler, toaletter og annet VVS-materiell.

Det er ogsü selvfølgelig mulig med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Med lang erfaring av rehabilitering og modernisering av baderom, er ogsü dette noe vüre rørleggere utfører i Mysen .

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Siden vüre rørleggere har bred kompetanse og har muligheten til ü utføre enhver jobb du skulle trenge hjelp med, og du ikke har fütt svar pü det du lurer pü, anbefaler vi deg ü taste inn nummeret ditt og ringe nummeret som dukker opp

Vüre rørleggere i Mysen skal ha muligheten og komptetansen til ü utføre enhver jobb som de mest erfarne og komptetente rørleggerene kan gjøre. Det kan bare hende at det ikke nødvendigvis har blitt nevnt i innholdet. Sü likevel anbefaler vi deg ü taste inn telefonnummeret ditt og ringe for ü forklare din sak..

Ta kontakt uansett. Vüre rørleggere i Mysen er klare for enhver situasjon og du kan likevel ta en utforpliktende samtale!

I tillegg til Mysen, sü rykker ogsü vüre rørlegger ut til nÌrliggende omrüder som: Ørje, Askim, Skiptvet og Rakkestad

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.