Logo

Finn rørlegger i Spydeberg – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Spydeberg? Da trenger du ikke ü lete mer, for vi har rørleggere som alltid er klare for dine oppdrag, store og smü! Fü hjelp av en profesjonell rørlegger, med mange ürs erfaring, som sikrer deg alltid topp kvalitet pü utført arbeid.

En rørlegger-samarbeidspartner som vi jobber med, rykker ut til Spydeberg fra en nÌrliggende base.

Tjenestene vüre rørleggere utfører i Spydeberg

Med sü mye erfaring som vüre rørleggere har, er de alltid klare for de mest krevende prosjekter. Fü hjelp med alle dine VVS-relaterte problemer av en av vüre rørleggere. Trenger du ekstra kompetanse, vil en rørlegger drive med prosjektledelsen, og med et bredt nettverk til andre hündverkere, vil alle jobber bli utført pü en kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Vüre rørleggere som dekker Spydeberg har bred kompetanse

Vüre rørleggere som rykker ut til Spydeberg har lang erfaring, og bred kompetanse, sü de er klare til ü utføre alle VVS-relaterte oppdrag. Rørleggerne vüre har godkjent fagbrev, og holder seg faglig oppdatert, sü du kan alltid forvente topp kvalitet ved bruk av vür tjeneste. Alle rørleggerne vüre følger alle retningslinjer for hündverkerloven og har alle sertifiseringer pü plass.

Hvorfor velge vüre rørleggere som rykker ut til Spydeberg?

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere tilbyr konkurransedyktige priser, og er tilgjengelig 24/7 üret rundt, sü du für hjelpen du trenger, alltid. Har du behov for ekstra kompetanse, kan ogsü vüre rørleggere drive med prosjektledelsen.

Les mer om vür rørleggervakt pü denne siden.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Siden rørlegger-feltet er sü bredt, dukker det stadig opp nye problemstillinger som rørleggere landet rundt mü bistü med. Heldigvis er vüre rørleggere eksperter med lang erfaring, og bred kompetanse. Med dette vil de kunne utføre alle VVS-relaterte problemer du skulle trenge hjelp med. Derfor vil vi anbefale deg ü taste inn nummeret ditt, sü kan du ringe inn og snakke med en rørlegger.

Vüre Rørleggere i Spydeberg har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Med rammeavtalene vüre rørleggere tilbyr, vil du fü tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene gür ut pü garantert responstid eller serviceavtaler hvor du kan fü periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr.

Du kan ogsü fü bistand med rüdgiving og konsulenttjenester om det skulle trenges. Da vil du fü støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, utbedringsarbeider pü VVS-anlegget eller rehabilitering av bad og kjøkken. Ved bruk av en rammeavtale kan en rørlegger bistü med koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Ved en rammeavtale er du som kunde sikret høy prioritet, og et raskt oppmøte, samt rabatterte priser pü tjenester og varer. Du vil under rammeavtalen, motta en ürlig inspeksjon av VVS-utstyret i bygget. Rammeavtalen sikrer deg en solid og profesjonell partner, som kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget, og vil da ta seg av inspeksjonene.

Vüre rørleggere i Spydeberg opprettholder topp kvalitet

Rørleggerne vi samarbeider med har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet. Rørleggerne er klare til ü rykke ut nür du trenger det. Har du behov for en rørlegger, men det er ikke en akutt situasjon, blir dette tatt hünd om etter avtalt tid.

Vüre rørleggere utfører serviceoppdrag som installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran utekran og annet VVS-materiell. De utfører ogsü reparasjoner pü VVS-utstyr.

Med bred erfaring, vil ogsü en rørlegger kunne bistü med rehabilitering og modernisering av baderom, reparasjon av rørbrudd, staking og rensing av tette rør og rehabilitering eller utskifting av soil og vannrør.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Spydeberg

Rørleggerne vüre tilbyr ogsü service- og rammeavtaler, hvor du som kunde für ettersyn og service pü VVS-anlegget i din bolig. Det blir utført kontroller pü røranlegget i leiligheter, fellesarealer og tekniske rom, hvor mület er ü opprettholde sikkerheten ved ü finne mindre feil og fikse de før større skader ankommer. Alle kontroller og vedlikeholdsrutiner utføres av en erfaren rørlegger som følger alle gjeldende normer. Rørleggeren har ogsü en tilhørende tilstandsrapport.

Rørlegger relaterte spørsmül du ikke har fütt svar pü?

Har du spørsmül du ikke har fütt svar pü? Vi anbefaler deg ü taste inn nummeret ditt, og ta deg en uforpliktet samtale med en kvalifisert og hyggelig rørlegger i dag, sü für du hjelpen du trenger, nür du mütte trenge det.

I tillegg til Spydeberg, rykker rørleggerne vüre ogsü ut til andre nÌrliggende steder i Østfold som Tomter, Askim og Mysen. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.