Logo

Finn rørlegger i Tomter – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du akutt rørleggerhjelp, eller har du et stort prosjekt du trenger en rørlegger til i Tomter? Da har du kommet til rett sted, for vi fra Rørlegger-SOS hjelper alle innbyggerne i Tomter med ü finne bare de beste og mest profesjonelle rørleggerne!

Vi har mange godkjente og sertifiserte rørleggere som alltid er klare til ü hjelpe deg med dine VVS-relaterte problemer.

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Tomter fra en nÌrliggende base.

Tjenester som rørleggerne utfører i Tomter

Vüre rørleggere utfører alle generelle VVS-relaterte problemer, og mye mer! Den beste müten ü fü hjelpen du trenger til ditt prosjekt, eller et annet problem, er ü taste inn nummeret ditt nü, og ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger i dag!

Rørleggerne har ogsü et bredt nettverk til andre hündtverkere, sü alle jobber du trenger hjelp med kan bli hündtert pü en kostnadseffektiv müte. I tillegg trenger du ikke ü drive med prosjektledelse selv, for det kan nemlig en av vüre rørleggere gjøre.

Vüre rørleggere som dekker Tomter kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger hjelp i Tomter?

Med bred erfaring, konkurransedyktige priser og muligheter til ü rykke ut tjuefire timer i døgnet, uansett dag, vil vüre rørleggere som rykker ut til Tomter utføre alle typer VVS-relaterte oppdrag!

FĂĽ hjelp med prosjektledelse dersom det skulle vĂŚre behov for ekstra kompetanse, samt inngĂĽ i en rammeavtale for en rekke unike tilbud fra vĂĽr samarbeidspartner.

Vüre rørleggere har bred kompetanse, og sørger for at du für bra hjelp i Tomter

Ved bruk av vür tjeneste, vil du som kunde, fü behandling av en rørlegger med bred kompetanse som er klar for de mest krevende jobbene. Med rørleggere som har godkjent fagbrev, følger alle retningslinjer for hündverkerloven og har alle sertifiseringer pü plass, er du sikret bare den beste hjelpen.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Tomter

Det kan lønne seg med en god rammeavtale. Heldigvis for alle innbyggere i Tomter, tilbyr vüre rørlegger-samarbeidspartnere en fantastisk rammeavtale som sikrer deg gode priser, samt en rekke flotte tilleggstjenester. Disse tjenestene er for eksempel, serviceavtaler i form av ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, garantert responstid eller andre gode tjenester.

Du kan ogsü fü tjenester som rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du für hjelp i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, utbedringsarbeider pü VVS-anlegg eller rehabilitering av bad og kjøkken.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Ved ü inngü i en rammeavtale, vil du motta rabatter pü tjenester og varer, raskt oppmøte ved oppdrag og ürlig inspeksjon, høy prioritet og en unik tilgang til et bred tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Du fĂĽr da en dyktig partner som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, og som kjenner til det lokale VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Ønsker du ü vite mer om rammeavtalene, vüre rørleggere som dekker Tomter tilbyr? Bruk vür tjeneste, skriv inn ditt telefonnummer, sü kan du snakke med en rørlegger i dag!

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Tomter

Vüre rørleggere tilbyr tjenester som ettersyn og kontroller for sine kunder, hvor det blir utført arbeid pü røranlegg for ü ivareta sikkerhet ved at mindre feil oppdages og fikses før større skader püdras.

Om det ønskes, kan det ogsü bli opprettet et felles røropplegg for vann og avløp hos bedrifter, borettslag, sameier og mer.

Alt av kontroller og vedlikehold blir alltid utført av en kvalifisert og erfaren rørlegger, som følger alle gjeldende normer, og utfører en tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste for alle i Tomter!

Med rørleggere som er spesialisert pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, vil du alltid fü hjelpen du trenger, nür du trenger den. Har du et prosjekt, eller et problem som ikke er akutt eller haster like mye, sü vil dette bli tatt etter avtalt tid med deg som kunde.

Rørleggerne vüre som rykker ut til Tomter utfører de fleste VVS-relaterte tjenester som, men ikke begrenset til; installasjon, reparasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, armaturer/kraner, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell. Alle tjenestene blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger.

Trenger du hjelp med rehabilitering eller utskifting av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør eller rehabilitering og modernisering av baderom, er dette noe vüre rørleggere gjør for alle i Tomter.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere har mange ür med erfaring under beltet sitt, og vil derfor kunne utføre enhver jobb som de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan gjøre, men det er en god sjanse for at det du trenger hjelp med ikke er skrevet i innholdet her. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste i dag, og ta deg en hyggelig telefonsamtale med en av vüre rørleggere i dag.

Bare tast inn telefonnummeret ditt, og ring nummeret som kommer opp!

I tillegg til ü rykke ut til Tomter, sü rykker ogsü vür rørlegger-partner ut til nÌrliggende tettsteder i Østfold som Spydeberg, Mysen, Skiptvet og Rakkestad. Dersom du ønsker ü lese mer om vür rørleggervakttjeneste, sü kan du gjøre der her! Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.