Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Bor du i Askim og trenger en hyggelig rørlegger? Da trenger du ikke å lete mer, for vi fra Rørlegger-SOS tilbyr deg en tjeneste, hvor du kan få øyeblikkelig hjelp fra en erfaren og sertifisert rørlegger. Vi har rørleggervakt 24/7, så du trenger ikke bekymre deg dersom du skulle trenge hjelp om natten.

Alle våre rørleggere er godkjente, og har alle papirene på plass.

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Askim fra en nærliggende base.

Tjenestene våre rørleggere utfører i Askim

Våre rørleggere har bred kompetanse, og vil kunne utføre alle VVS-relaterte problemer eller prosjekter for deg, så du trenger aldri å bekymre deg. Våre rørleggere kan også drive med prosjektledelsen dersom det skulle trenges, og med et bredt og stort nettverk til andre håndverkere vil alle jobber bli fikset på en kostnadseffektive måte.

Våre rørleggere som dekker Askim kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Sjekk av vann
  • akutt rørleggerhjelp
  • rørlegger-døgnvakt som rykker ut til Askim
  • Rørlegger helligdagvakt i Askim
  • Rørlegger helgearbeid i Askim
  • Komplett røropplegg
  • Rørrehabilitering
  • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du trenger hjelp i Askim?

Med konkurransedyktige priser, bred kompetanse, prosjektledelse og mulighet til utrykning 24/7 året rundt, er våre rørleggere alltid klare for å utføre selv de mest krevende jobbene, og det gjør de alltid med et smil og er alltid serviceinnstilte. Med andre ord - våre rørleggere kan alltid hjelpe deg!

Våre rørleggere har bred kompetanse, og hjelper alle i Askim

Rørleggerne vi jobber med blir faglig oppdatert på alle de nyeste normer, noe som sørger for at du får bare den beste hjelpen fra bare de beste rørleggerne. Selvfølgelig har også våre rørleggere som dekker Askim godkjent fagbrev, og følger alle Norske retningslinjer for håndverkerloven.

Inngå en rammeavtale med våre rørleggere, så får du en partner, livet ut i Askim

Ved å inngå i en rammeavtale, vil du som kunde få tilbud om en rekke tilleggstjenester som for eksempel garantert responstid eller serviceavtaler i form av ettersyn på rør og annet VVS-utstyr. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg.

Trenger du rådgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, utbedringsarbeider på VVS-anlegg eller rehabilitering av bad og kjøkken, er dette noe våre rørleggere kan hjelpe deg med, dersom det skulle behøves. Du kan selvfølgelig også få hjelp med håndtering og koordinering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med en del fordeler for deg som kunde. Noen av de største fordelene er rabatterte priser på tjenester og andre varer, høy prioritet og raskt oppmøte. Du får også andre fordeler som årlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et bredt spekter av underleverandører og partnere.

En rammeavtale vil ikke bare sikre deg gode priser og andre tjenester, men også en partner som kjenner VVS-anlegget og selve rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger som dekker Askim

Ved bruk av vår tjeneste vil du få tilbud om å inngå i service- og rammeavtaler, hvor du får ettersyn og service på ditt røranlegg. Det vil bli utført kontroller på røranlegget for å ivareta vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og blir fikset før større skader pådras.

Alle kontroller og vedlikehold på røranlegg blir utført av erfarne og sertifiserte rørleggere, en tilhørende tilstandsrapport blir også utfylt for deg.

Våre rørleggere gjør det meste i Askim

Våre rørleggere er alltid klare til utrykning dersom det skulle trenge akutt rørleggerhjelp, men vil selvfølgelig også utføre ordinære rørleggeroppdrag og tjenester. Oppdrag som ikke er like akutt som en hastesak vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Våre rørlegger-samarbeidspartnere vil utføre diverse tjenester som reparasjon installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, varmtvannsberedere, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger hos oss vil også kunne bistå med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, staking og rensing av tette rør eller reparasjon av rørbrudd. Har du behov for rehabilitering og modernisering av baderom, er dette også noe våre dyktige rørleggere utfører.

En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørlegger-feltet er bredt, og det er mange forskjellige oppdrag som kan bli utført av en erfaren rørlegger. Derfor kan vi dessverre ikke nevne alt en rørlegger vil kunne utføre i dette innlegget. Men siden våre rørleggere har lang erfaring, og bred kompetanse kan de gjøre det meste. Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste i dag, så kan du ta en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, så får du hjelpen du trenger, alltid.

Bare tast inn ditt telefonnummer, og ring nummeret som dukker opp.

Våre rørlegger-partnere rykker også ut til andre nærliggende steder som , , , og .

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger