Logo

Finn rørlegger i Askim – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor du i Askim og trenger en hyggelig rørlegger? Da trenger du ikke ü lete mer, for vi fra Rørlegger-SOS tilbyr deg en tjeneste, hvor du kan fü øyeblikkelig hjelp fra en erfaren og sertifisert rørlegger. Vi har rørleggervakt 24/7, sü du trenger ikke bekymre deg dersom du skulle trenge hjelp om natten.

Alle vüre rørleggere er godkjente, og har alle papirene pü plass.

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Askim fra en nÌrliggende base.

Tjenestene vüre rørleggere utfører i Askim

Vüre rørleggere har bred kompetanse, og vil kunne utføre alle VVS-relaterte problemer eller prosjekter for deg, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Vüre rørleggere kan ogsü drive med prosjektledelsen dersom det skulle trenges, og med et bredt og stort nettverk til andre hündverkere vil alle jobber bli fikset pü en kostnadseffektive müte.

Vüre rørleggere som dekker Askim kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Les mer om vür rørleggervakt-tjeneste her

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger hjelp i Askim?

Med konkurransedyktige priser, bred kompetanse, prosjektledelse og mulighet til utrykning 24/7 üret rundt, er vüre rørleggere alltid klare for ü utføre selv de mest krevende jobbene, og det gjør de alltid med et smil og er alltid serviceinnstilte. Med andre ord - vüre rørleggere kan alltid hjelpe deg!

Vüre rørleggere har bred kompetanse, og hjelper alle i Askim

Rørleggerne vi jobber med blir faglig oppdatert pü alle de nyeste normer, noe som sørger for at du für bare den beste hjelpen fra bare de beste rørleggerne. Selvfølgelig har ogsü vüre rørleggere som dekker Askim godkjent fagbrev, og følger alle Norske retningslinjer for hündverkerloven.

Inngü en rammeavtale med vüre rørleggere, sü für du en partner, livet ut i Askim

Ved ü inngü i en rammeavtale, vil du som kunde fü tilbud om en rekke tilleggstjenester som for eksempel garantert responstid eller serviceavtaler i form av ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg.

Trenger du rüdgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, utbedringsarbeider pü VVS-anlegg eller rehabilitering av bad og kjøkken, er dette noe vüre rørleggere kan hjelpe deg med, dersom det skulle behøves. Du kan selvfølgelig ogsü fü hjelp med hündtering og koordinering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med en del fordeler for deg som kunde. Noen av de største fordelene er rabatterte priser pü tjenester og andre varer, høy prioritet og raskt oppmøte. Du für ogsü andre fordeler som ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et bredt spekter av underleverandører og partnere.

En rammeavtale vil ikke bare sikre deg gode priser og andre tjenester, men ogsĂĽ en partner som kjenner VVS-anlegget og selve rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger som dekker Askim

Ved bruk av vür tjeneste vil du fü tilbud om ü inngü i service- og rammeavtaler, hvor du für ettersyn og service pü ditt røranlegg. Det vil bli utført kontroller pü røranlegget for ü ivareta vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og blir fikset før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold pü røranlegg blir utført av erfarne og sertifiserte rørleggere, en tilhørende tilstandsrapport blir ogsü utfylt for deg.

Vüre rørleggere gjør det meste i Askim

Vüre rørleggere er alltid klare til utrykning dersom det skulle trenge akutt rørleggerhjelp, men vil selvfølgelig ogsü utføre ordinÌre rørleggeroppdrag og tjenester. Oppdrag som ikke er like akutt som en hastesak vil bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere vil utføre diverse tjenester som reparasjon installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, varmtvannsberedere, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger hos oss vil ogsü kunne bistü med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, staking og rensing av tette rør eller reparasjon av rørbrudd. Har du behov for rehabilitering og modernisering av baderom, er dette ogsü noe vüre dyktige rørleggere utfører.

En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørlegger-feltet er bredt, og det er mange forskjellige oppdrag som kan bli utført av en erfaren rørlegger. Derfor kan vi dessverre ikke nevne alt en rørlegger vil kunne utføre i dette innlegget. Men siden vüre rørleggere har lang erfaring, og bred kompetanse kan de gjøre det meste. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste i dag, sü kan du ta en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, sü für du hjelpen du trenger, alltid.

Bare tast inn ditt telefonnummer, og ring nummeret som dukker opp.

Vüre rørlegger-partnere rykker ogsü ut til andre nÌrliggende steder som Tomter, Spydeberg, Mysen, Skiptvet og Rakkestad. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.