Logo

Finn rørlegger i Skiptvet – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du i Skiptvet og er pü utkikk etter en dyktig rørlegger som kan ta seg av alle dine VVS-problemer? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange erfarne rørleggere klare pü 24/7 rørleggervakt!

Alle vüre rørleggere er godkjente og sertifiserte, sü du skal fü den beste hjelpen du trenger, alltid.

Bare tast inn nummeret ditt, ring nummeret som dukker opp, sü kan du fü snakket med en hyggelig rørlegger øyeblikkelig.

En rørlegger rykker ut til Skiptvet fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Skiptvet

Vüre rørleggere har mye erfaring, og er alltid klar for ü takle de mest krevende jobber, sü du trenger ikke ü bekymre deg, her für du hjelpen du trenger. Rørleggerne vüre har ogsü gode muligheter til ü drive med prosjektledelsen, sü det slipper du dersom du skulle ønske det.

Rørleggerne har et bredt nettverk til andre erfarne hündverkere, sü alle jobber kan bli utført pü en kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere som dekker Skiptvet kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger bistand i Skiptvet?

Vi har som en visjon ü hjelpe alle i Skiptvet med ü fü umiddelbar rørleggerhjelp. I tillegg har vüre rørleggere meget konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til ü rykke ut 24 timer i døgnet hver dag, üret rundt. Med andre ord sü er de klare til ü takle alle jobber.

Vüre rørleggere har bred kompetanse, og gjør bare sitt beste for alle i Skiptvet

Vüre rørleggere er godt utrustet til ü hündtere alle situasjoner som skulle oppstü. Er du usikker pü din sak, anbefaler vi deg ü ringe inn for ü snakke med en rørlegger.

Alle vüre rørleggere har fagutdanelse og godkjent fagbrev, samt holdes oppdatert pü alle normer, for ü sikre deg bare den beste hjelpen. Vüre samarbeidspartnere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere som dekker Skiptvet har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere für du tilbud om en rekke tilleggstjenester som du kan benytte samlet eller hver for seg. Disse tjenestene kan innebÌre garantert responstid eller serviceavtaler, hvor du für periodisk ettersyn pü ditt røranlegg.

Trenger du tjenester som rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte med prosjektering og planlegging av rehabilitering av bad og kjøkken, utbedringsarbeider pü VVS-anlegg eller rørservice, er dette noe vüre dyktige rørleggere kan bistü med.

Du kan ogsĂĽ fĂĽ hjelp med koordinering og hĂĽndtering av skader saker gjennom en rammeavtale .

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Vüre samarbeidspartnere har en rekke fordeler med sine rammeavtaler. Noen av disse fordelene er rabatterte priser pü varer og tjenester, raskt oppmøte ved oppdrag, høy prioritet, og ürlig inspeksjon av vann, varme og sanitÌr-utstyr. Du für ogsü en unik tilgang til et bredt nettverk av underleverandører og partnere.

Ved en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt som ogsü kjenner til røranlegget og rutinene i bygningen.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Skiptvet fra vür rørlegger

Vüre rørleggere samarbeidspartnere har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler. Da vil du fü ettersyn og service pü ditt røranlegg, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp. Det blir utført kontroller pü røranlegg i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor hensikten er ü ivareta vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og fikses før større skader püdras. Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert og erfaren rørlegger, med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Skiptvet

Vüre rørleggere som rykker ut til Skiptvet sitter alltid klar til ü utføre akuttoppdrag 24 timer i døgnet, men vil ogsü kunne bistü med ordinÌre rørleggeroppdrag. Problemer og oppdrag som ikke er en hastesak, vil bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. Hele prosessen blir utført av en rørlegger vi samarbeider med.

Vüre erfarne rørleggere utfører en rekke forskjellige serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran og annet VVS-materiell.

Med vür tjeneste vil ogsü rørleggerne kunne bistü med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Er det behov for rehabilitering og modernisering av baderom vil ogsü rørleggerne vüre utføre dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere er dyktige, erfarne og profesjonelle rørleggere som er utrustet til ü utføre enhver jobb for beboerne i Skiptvet. Men det kan hende at det du lurer pü ikke har blitt nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg uansett ü ta i bruk vür tjeneste i dag, sü tar du deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger.

I tillegg til Skiptvet, sü dekker vüre rørlegger-partnere ogsü nÌrliggende omrüder som Rakkestad, Mysen og Sarpsborg

Ser du etter en rørlegger som har rørleggervakt 24/7? Sjekk ut vür rørleggervakt-side!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.