Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Strømmen – alle VVS-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Trenger du en dyktig og erfaren rørlegger i Strømmen, som utfører alle VVS-tjenester? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange hyggelige rørleggere, som alltid er klare til å utføre rørleggeroppdrag, 24/7 året rundt. 

Lillestrøm kommunevåpen, rørlegger i strømmen

Våre rørleggere har diverse godkjenninger som sentralgodkjenning og VVS fagman, så blir arbeidet utført med kvalitet!

Tjenester som våre rørleggere i Strømmen utfører

Med rørleggere som er godt utrustet og kvalifisert, så er dem klare og godt egnet til å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Ved bruk av vår tjeneste, får du en rørlegger som har et stort og bredt nettverk til andre håndverkere i Strømmen, så enhver jobb vil bli utført på en kostnadseffektiv måte. 

Våre rørleggere i Strømmen kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt i Strømmen
 • Rørlegger helligdagvakt i Strømmen
 • Rørlegger helgearbeid i Strømmen
 • Rehabilitering, planlegging og modernisering av bad
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere i Strømmen?

Våre rørleggere i Strømmen tilbyr konkurransedyktige priser, bred kompetanse, samt en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt. I tillegg til dette har våre rørleggere en mulighet til å drive med prosjektledelsen, dersom det skulle kreve ekstra kompetanse. Med andre ord, våre rørleggere er klare til å takle enhver jobb. 

Våre rørleggere i Strømmen har bred kompetanse

urent vann i en vask, våre rørleggere fikser alle vasker i Strømmen, rørleggervakt 24/7

Våre rørleggere i Strømmen har mye erfaring og har kompetanse nok til å utføre selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset på de nyeste normene, så du blir sikret bare den beste hjelpen. Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere i Strømmen har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Med en rammeavtale, vil du få tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan bli benyttet hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med serviceavtaler, hvor du vil få periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr eller garantert responstid, vil våre rørleggere kunne hjelpe deg!

Det er også gode muligheter for bistand med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du får hjelp i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av kjøkken og bad eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Våre rørleggere i Strømmen bistår også gjerne med koordinering og håndtering av diverse skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil sikre deg gode fordeler som rabatterte priser på varer og rørleggertjenester, raskt oppmøte ved oppdrag og høy prioritet, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr, så er du sikret at kvaliteten og sikkerheten opprettholdes. Gjennom en rammeavtale vil du også få tilgang til et bredt nettverk til underleverandører og partnere. 

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til. I tillegg til dette så kjenner partneren til VVS-anlegget og rutinene i bygget, som sikrer deg topp kvalitet. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Strømmen

Vår rørleggere i Strømmen har service- og rammeavtaler som innebærer ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp for bedrifter, borettslag eller sameier, for å nevne noen. Det blir gjennomført kontroller på røranlegg, som ivaretar vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og rettes i før det forårsaker større feil og problemer. 

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere i Strømmen gjør det meste 

Rørleggerne vi har som samarbeidspartnere har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, og det gjør de når du trenger det. De utfører selvsagt også ordinære rørleggertjenester, og problemer eller tjenester som ikke krever akutt utrykning vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger. 

Noen av  rørleggertjenestene og serviceoppdragene våre rørleggere utfører er reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, armaturer/kraner, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell. 

Er det behov for utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller rensing og staking av tette rør, vil våre rørleggere i Strømmen hjelpe deg!

Tett vask eller do? Våre rørleggere hjelpe deg gjerne!

Det er aldri gøy med en tett vask. Først merker du at vannet renner ned i sluket saktere, og til slutt stopper det helt. Som regel kan dette fikses ved en rens av vannlåsen, men dette fungerer dessverre ikke alltid. Noen ganger er selve rørene tette, og da må det en rørlegger til, for å fikse opp i problemene. Våre rørleggere har mye erfaring med å rense rør, så det er ikke noe problem!

En tett toalett kan skape oversvømmelse, og kloakk kan renne ut på gulvet. Skjer dette er det anbefalt å ta i bruk vår tjeneste, så kommer en rørlegger for å fikse opp for deg. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere i Strømmen er kompetente nok til å utføre enhver jobb du skulle trenge bistand til. Det kan bare hende at det ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt telefonnummer, så ringer du nummeret som dukket opp, da kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre dyktige og hyggelige rørleggere, så får du hjelpen du trenger.