Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Skedsmo – alt av VVS-tjenester – 24/7 Rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Har du behov for en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggertjenester i Skedsmo? 

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange erfarne og dyktige rørleggere som er klare til å ta din sak 24/7 året rundt. Våre rørleggere har så klart diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning på utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Skedsmo fra en nærliggende base. 

Våre rørleggere rykker ut til skedsmo, få hjelp med rehabilitering av baderom i skedsmo
Våre rørlegger-partnere kan i samsvar med murer-kontakter få på plass flotte baderom med solide VVS-installasjoner

Tjenester som våre rørleggere utfører i Skedsmo

Våre rørleggere er alltid forberedte på det verste, og er godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg!

Jobber som blir utført av våre rørleggere blir utført på en profesjonell og dyktig måte. I tillegg har våre rørleggere som rykker ut til Skedsmo et stort og bredt nettverk med andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb gjort. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt
 • Rørlegger helligdagvakt
 • Rørlegger helgearbeid
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Modernisering og rehabilitering av bad etter ditt budsjett

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere?

Våre rørleggere har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt. Dersom det skulle kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert, kan våre rørleggere bistå med prosjektledelsen, så blir alle jobber utført på en god måte. Våre rørleggere er klare til å takle enhver jobb. 

Våre rørleggere som rykker ut til Skedsmo har bred kompetanse

Ingen jobber er for mye for våre kompetente og erfarne rørleggere, og de vil alltid utføre jobber med et øye for kvalitet og presisjon. Rørleggerne våre har godkjent fagbrev, og kurset jevnlig på alle de nyeste normene, noe som sikrer deg solid hjelp. Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våpenskjoldet til Skedsmo kommune, Få rørleggerhjelp i Skedsmo, akutt utrykning til Skedsmo

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

En rammeavtale innebærer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan velge å benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg. 

Våre rørleggere som rykker ut til Skedsmo kan også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

Det er også gode muligheter for bistand og hjelp med koordinering og håndtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre partnere kommer selvsagt med en rekke fordeler for sine kunder. Inngår du i en rammeavtale vil du få rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt årlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere. 

Med en rammeavtaler er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger som rykker ut til Skedsmo

Våre rørleggere har rørleggertjenester som også innebærer service- og rammeavtaler, hvor deres rørlegger bistår med ettersyn og service på røranlegget i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor målet er å ivareta vedlikehold og sikkerhet ved å lokalisere mindre feil, og rette opp i dem før større skader pådras. 

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en dyktig og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste 

Våre rørleggere som rykker ut til Skedsmo har spesialisert seg på akutt beredskap 24/7 året rundt, men utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag. De er alltid klare til å rykke ut til Skedsmo, og det gjør de når det haster.

Andre problemer og tjenester som ikke er like akutt, blir håndtert av en erfaren rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. 

Noen av service oppdragene som våre rørleggere utfører er reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Trenger du hjelp og bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørlegger hjelpe deg! 

Våre rørleggere har også lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørlegger er dytkige, og har kompetansen de trenger til å utføre enhver jobb som bare de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan utføre, men det kan hende at det du lurer på eller trenger hjelp til ikke er nevnt i innholdet. 

Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste i dag ved å taste inn telefonnummeret ditt, ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger!