Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Kjeller – Vi løser alle VVS-problemer – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Bor du i Kjeller og trenger en dyktig rørlegger som kan ta seg av alle rørleggertjenester? 

Da har du kommet til rett sted! Vi har mange rørleggere som alltid er klare til å ta din sak 24/7 året rundt! Våre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagman, som sikrer deg god kvalitet og en trygg utredning. 

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Kjeller fra en nærliggende base. 

Våre rørlegger fikser alle vasker i Kjeller, få umiddelbar rørleggerhjelp ved bruk av vår tjeneste.
Få på plass ditt drømmebad med våre rørlegger-partnere og sine murer- og flislegger-venner.

Tjenester som våre rørleggere utfører

Våre sammarbeidspartnere er alltid forberedte på det verste, og er godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Får du hjelp fra en av våre rørleggere som rykker ut til Kjeller, vil arbeidet alltid bli utført på en profesjonell og ansvarsfull måte. I tillegg til dette har våre rørleggere et bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør enhver jobb enkelt å få gjort. 

Våre rørleggere i Kjeller kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Sjekk av vann
 • Akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt i Kjeller
 • Rørlegger helligdagvakt i Kjeller
 • Rørlegger helgearbeid i Kjeller
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere som rykker ut til Kjeller?

Våre rørleggere har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt. Med mye erfaring, kan våre rørleggere drive med prosjektledelsen, dersom det er behov for ekstra kompetanse til arbeidet som er involvert. Våre rørleggere som rykker ut til Kjeller er klare til å takle enhver jobb. 

Våre rørleggere har bred kompetanse

Viken våpenskjold, rørlegger i Tomter, akutt hjelp 24/7 i Tomter

Våre rørleggere som rykker ut til Kjeller har lang erfaring, og mye kompetanse, noe som gjør at selv de mest krevende jobbene ikke er en sak de. Våre rørleggere har selvsagt godkjent fagbrev, samt blir jevnlig kurset på de nyeste normene, så arbeidet blir alltid utført med bare den høyeste kvaliteten. Alle våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Med en rammeavtale vil du få tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg, og du kan få garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr. Våre rørleggere som rykker ut til Kjeller vil alltid få jobben gjort. 

Du kan også få bistand med rådgiving og konsulenttjenester, som støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Er det også behov for bistand med koordinering og håndtering av skadesaker, kan dette også bli utført gjennom en rammeavtale. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil sikre alle kunder rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag. I tillegg til dette vil du også motta en årlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere. 

Inngår du i en rammeavtale med en rørlegger som rykker ut til Kjeller, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger som rykker ut til Kjeller

Våre rørlegger-samarbeidspartnere sine tjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor du vil få bistand med ettersyn og service, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, sameier eller borettslag. Rørleggerne rykker ut til Kjeller, og gjennomfører kontroller på røranlegget i tekniske rom, leiligheter og fellesarealer, hvor målet er å lokalisere mindre feil og fikse dem, før større skader pådras. 

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en kvalifisert og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste 

Våre rørleggere som rykker ut til Kjeller har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, året rundt. Rørleggerne utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag og andre tjenester. Problemer og tjenester som ikke er akutte, blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde.

En rørlegger vi samarbeider med, utfører alle oppdrag. 

Våre erfarne og dyktige rørleggere som rykker ut til Kjeller utfører rørleggeroppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det behov for hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørleggere rykke ut til Kjeller, så får du hjelpen du trenger, alltid. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørlegger rykker ut til Kjeller fra en nærliggende base, og har kompetansen til å utføre enhver jobb som bare de dyktigste rørleggerne kan gjøre. Det kan bare hende at det du lurer på eller trenger hjelp med ikke er nevnt i innholdet. 

Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt nummer, ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.