Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Nittedal – Alt av VVS-tjenester – 24/7 Rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du på utkikk etter en erfaren og dyktig rørlegger i Nittedal? Da trenger du ikke å lete mer, for vi har mange rørleggere som alltid er klare til å ta din sak, 24/7 året rundt. Våre rørleggere er godkjente av diverse godkjenninger som sentralgodkjenning og VVS fagman, så er du sikret arbeid som blir utført med kvalitet.

Tjenester som rørleggerne i Nittedal utfører

Våre rørleggere er dyktige og utfører alle oppdrag med et øye for kvalitet. De er også godt utrustet for å håndtere alle jobber, så du trenger ikke bekymre deg. Får du hjelp fra en av våre rørleggere, vil du ikke bare få bistand av en profesjonell fagperson, men som også har et bredt nettverk til andre håndverkere, så alle jobber kan bli utført på en kostnadseffektiv måte. 

Våre rørleggere i Nittedal kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt i Nittedal
 • Rørlegger helligdagvakt i Nittedal
 • Rørlegger helgearbeid i Nittedal
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Modernisering og rehabilitering av bad etter ditt budsjett

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Nittedal våpenskjold, få rørleggerhjelp i Nittedal, 24/7 rørleggervakt

Hvorfor velge våre rørleggere i Nittedal

Med konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt, er våre rørleggere et bra valg som du garantert blir fornøyd med. I tillegg har våre erfarne rørleggere en god mulighet til å drive med prosjektledelsen, dersom det trengs ekstra kompetanse. Våre rørleggere i Nittedal er klare til å bistå med alle dine problemer. 

Våre rørleggere i Nittedal har bred kompetanse

Med rørleggere som har mye erfaring og er kompetente, vil selv de mest krevende jobbene bli utført på bare den beste måten. 

Våre rørleggere i Nittedal har godkjent fagbrev, som gjør at du får den beste hjelpen. rørleggerne følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere i Nittedal har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

En rammeavtale vil gi deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjeneste kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler, hvor du vil få periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan våre rørlegger i Nittedal hjelpe deg. 

Trenger du rådgiving og konsulenttjenester som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, modernisering og rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette noe våre rørlegger kan hjelpe deg med. Du kan også få hjelp med håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

våre rørleggere i nittedal utfører reaparsjon på vasker og kraner, få umiddelbar rørleggerhjelp i Nittedal

En rammeavtaler kommer med mange fordeler for deg som kunde. Noen av de beste fordelene er rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere. 

Inngår du i en rammeavtale med våre samarbeidspartnere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt, men som også kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Nittedal

Våre samarbeidspartnere sine rørleggertjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor deres rørleggere bistår med ettersyn og service samt opprettelse av felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, borettslag eller sameier.

De gjennomfører kontroller på røranlegget i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, som ivaretar vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før det forårsaker større skader. For eksempel utfører de service i varmeanlegget før kuldeperioden, ved å lufte anlegget slik at det er klart for vinterhalvåret.

Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Nittedal gjør det meste 

Våre rørleggere har spesialisert oss på akutt beredskap 24 timer i døgnet, men utfører også ordinære rørleggeroppdrag. De er alltid klare til å rykke ut, og det gjør vi når det haster. Problemer som ikke er like akutt tar vi oss av etter avtale med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Våre dyktige og erfarne rørlegger-samarbeidspartnere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger hos oss kan hjelpe deg med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Rørleggerne våre har også lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Selv om våre rørleggere gjør alle VVS-tjenester, og er kompetente og dyktige nok til å utføre selv de vanskeligste jobbene, kan det hende at det du lurer på eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg sterkt å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt telefonnummer, så ringer du nummeret som kommer opp for å ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en erfaren rørlegger, i dag!