Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Gjerdrum – Alt av VVS-tjenester – 24/7 Rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du på utkikk etter en dyktig og solid rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Gjerdrum?

Vi har mange erfarne rørleggere, som alltid er klare til å ta din sak 24/7 året rundt. Ta i bruk vår tjeneste i dag, så får du hjelpen du trenger fra en rørlegger, i Gjerdrum. 

Våre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, så er du sikret god kvalitet og trygg utredning. 

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Gjerdrum fra en nærliggende base. 

Våre rørleggere fikser vasker i Gjerdrum, med et øye for kvalitet!

Tjenester som våre rørleggere utfører i Gjerdrum

Våre rørlegger-samarbeidspartnere er alltid forberedt på det verste, og er godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger ikke å bekymre deg!

Er det behov, kan våre rørleggere drive med prosjektledelsen, dersom det kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert. Rørleggerne har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, som gjør det enkelt å få enhver jobb gjort. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Gjerdrum våpenskjold, våre rørleggere utfører alle rørleggertjenester i Gjerdrum!
 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt 
 • Rørlegger helligdagvakt 
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Rehabilitering av bad
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Badopppusing
 • Pusse opp bad
 • modernisering av bad etter ditt budsjett

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere når du trenger bistand i Gjerdrum?

Våre rørleggere som dekker Gjerdrum har konkurransedyktige priser, lang erfaring og muligheten til å rykke ut 24/7 året rundt. Rørleggerne våre har også gode rammeavtaler, som skaffer deg gode fordeler som kunde. Våre rørleggere er klare til å takle enhver jobb. 

Våre rørleggere som dekker Gjerdrum har bred kompetanse

Rørleggerne våre har mye erfaring, og kompetansen som skal til for å utføre selv de mest krevende jobbene. Våre rørleggere har også godkjent fagbrev, og holdes oppdatert på de nyeste normene, noe som gjør at du mottar bare den beste hjelpen. De følger også alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Våre rørleggere som dekker Gjerdrum har rammeavtaler som innebærer en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg! 

Rørleggerne våre tilbyr også rådgiving og konsulenttjenester, hvor du vil få bistand i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg også muligheter med hjelp av koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med mange fordeler for deg som kunde. Inngår du i en rammeavtale med våre partnere får du rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag. I tillegg vil du også få en årlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere. 

Med en rammeavtale med våre rørleggere som dekker Gjerdrum, er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Gjerdrum fra vår rørlegger

Rørleggerne vi samarbeider med har tjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor deres rørlegger bistår med ettersyn og service, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp.

En rørlegger som dekker Gjerdrum utfører kontroller på røranlegget, hvor målet er å oppdage mindre feil og fikse opp i dem før større skader pådras. 

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Gjerdrum

Rørleggerne våre som dekker Gjerdrum har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, men utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag. Våre rørleggere er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster. Tjenester og andre tjenester som ikke er akutt, blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. 

Våre rørleggere som rykker ut til Gjerdrum utfører også serviceoppdrag som som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det ønskelig med bistand av utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan en av våre dyktige rørleggere hjelpe deg. Rørleggerne har også lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne våre som dekker Gjerdrum har kompetansen som trengs til å utføre enhver jobb som bare de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer på eller trenger hjelp til, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste i dag, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!