Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Fetsund – Vi løser alle VVS-problemer – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Ser du etter en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggertjenester i Fetsund? 

Da har du kommet til rett sted! vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, som alltid er klare for å ta dine oppdrag 24/7 året rundt!

Våre rørleggere som dekker Fetsund har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning på utført arbeid. 

En rørlegger som vi samarbeider med rykker ut til Fetsund fra en nærliggende base. 

Våre rørleggere fikser alle vasker i hele fetsund, ta i bruk vår unike tjeneste så får du bistand med dine vasker, våre rørleggere utfører alle rørleggertjenester
Våre rørleggere fikser vasker for alle i Fetsund

Tjenester som våre rørleggere utfører i Fetsund

Våre rørleggere er alltid forberedte på det verste, og er godt egnet for å utført selv de vanskeligste jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg!

Våre erfarne og profesjonelle rørleggere har et bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb gjort. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger-døgnvakt i Fetsund
 • Rørlegger helligdag-vakt 
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Fetsund?

Våre rørleggere som rykker ut til Fetsund har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til å rykke ut 24/7 året rundt. 

Er det behøvelig med ekstra kompetanse, kan våre rørleggere drive med prosjektledelsen, så blir arbeidet involvert, utført på en profesjonell måte. 

Med andre ord så er våre rørleggere klare til å utføre enhver jobb. 

lillestrøm våpenskjold, våre rørleggere rykker ut til fetsund og utfører alle rørleggertjenester med bare den høyeste kvalitet!

Våre rørleggere har bred kompetanse

Våre rørleggere har godkjent fagbrev, og blir stadig oppdatert på nye normer, som sørger for at du mottar bare den mest profesjonelle hjelpen. 

Våre rørleggere har også kompetansen og erfaringen som skal til for å utføre selv de mest krevende jobbene, så du får alltid hjelpen du trenger. 

Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Fetsund

Rørleggerne våre har rammeavtaler, hvor du som kunde får tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil få ettersyn og bistand på rør og VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg! 

Våre rørleggere kan også bistå med konsulent og rådgivningstjenester, som bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Med en rammeavtale kan du også få hjelp med håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtaler kommer med fordeler for deg som kunde. En rammeavtale vil gi deg rabatterte priser på varer og andre tjenester, raskt oppmøte og høy prioritet, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. 

Med en rammeavtale er du sikret en partner som blir et fast kontaktpunkt og som kjenner selve VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Fetsund fra vår rørlegger

Våre rørleggere utfører også service og ettersyn på røranlegg, hvor en sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras. 

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en profesjonell og erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Fetsund

Våre rørleggere som dekker Fetsund er alltid klare til å rykke ut, og har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i uken. 

De utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag og andre tjenester, men saker som ikke er akutt, blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger. En rørlegger som vi samarbeider med, utfører hele prosessen. 

Rørleggerne utfører også andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell, så er dette noe du trenger bistand til, stiller våre rørleggere opp!

Har du behov for bistand med  utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne våre er dyktige, og har kompetansen de trenger for å kunne utføre enhver jobb, med et øye for kvalitet. 

Det kan hende at det du lurer på eller trenger hjelp til, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel og ta i bruk vår unike tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!