Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Sertifiserte og godkjente rørleggere

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Tjensvoll – Utfører alle Rørlegger-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Har du behov for en dyktig rørlegger, som utfører alle oppdrag og tilbyr en rørleggervakt i Tjensvoll?

Da er du på rett sted!

Vi har mange dyktige rørleggere, som utfører alle sine jobber med et øye for kvalitet og presisjon. De er klare til å ta din sak 24/7, alle dager i året. Våre rørleggere har også diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. 

En rørlegger og en kunde som tar hverandre i hånda, våre rørleggere utfører alle oppdrag i Tjensvoll

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Tjensvoll fra en nærliggende base. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Tjensvoll

Alle våre rørleggere er klare for det verste, og er godt egnet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår tjeneste! Du kan være sikker på å motta hjelpen du trenger, når du måtte trenge det. 

Rørleggerne våre sikter langt for å opprettholde bare den høyeste kvalitet på utført arbeid. Rørleggerne våre har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb utført på en enkel og profesjonell måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørleggervakt
 • Rørlegger helligdag vakt
 • Rørlegger-døgnvakt
 • Rørlegger helgearbeid
 • Rørrehabilitering
 • Komplett røropplegg
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Tjensvoll?

Våre rørleggere er dyktige, og er alltid klare til å rykke ut 24/7, året rundt, dersom du tar i bruk en rørleggervakt. Rørleggerne tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan våre rørleggere bistå med prosjektledelsen, så er du garantert at arbeidet som er involvert blir utført på en ordentlig måte. 

Våre rørleggere som rykker ut til Tjensvoll har bred kompetanse

Rørleggervakt i Tjensvoll, Våre rørleggere utfører alle tjenester i Tjensvoll, få rørleggerhjelp i Tjensvoll
Rørle

Våre rørleggere, som dekker Tjensvoll, har kompetansen og erfaringen som trengs til å utføre selv de mest krevende jobbene, og sikter langt for å utføre alle jobber med bare den høyeste kvalitet. 

Rørleggerne har også godkjent fagbrev, og kurses jevnlig på de nyeste relevante normene, noe som sørger for at hjelpen du mottar er av bare høy kvalitet. Alle rørleggere som vi samarbeider med følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere i Tjensvoll har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Våre rørleggere, som dekker og rykker ut til Tjensvoll, har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan du velge å ta i bruk samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av ettersyn og service på VVS-utstyr og rør, kan en rammeavtale være perfekt for deg! 

Rørleggerne utfører også konsulent og rådgivningstjenester, hvor en rørlegger vil gi deg støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for håndtering og koordinering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, vil du motta flere goder og andre fordeler. Du vil motta varer og andre tjenester til konkurransedyktige priser. Du vil også motta høy prioritering og et raskt oppmøte ved alle oppdrag, samt årlige inspeksjoner av VVS-utstyr. 

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til rutinene og anlegget i bygget. Dette gjør det mer effektivt å ta i bruk en rørleggervakt. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Tjensvoll

Våre samarbeidspartnere har også tjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med service og ettersyn på VVS-anlegg. En rørlegger rykker ut og utfører en kontroll på ditt anlegg, hvor målet er å oppdage og rette opp i mindre feil, før større skader pådras rør-anlegget. 

Behov for en rørlegger utenfor Tjensvoll?

Ikke noe problem!

Våre rørleggere både tilbyr en fantastisk rørleggervakt som dekker store deler av Norge, så du vil motta hjelpen du trenger, alltid. 

Våre rørleggere i Tjensvoll gjør det meste 

Siden våre rørleggere tilbyr en rørleggervakt, har de spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og de rykker ut når det virkelig haster! Trenger du bistand til et problem eller en tjeneste som ikke er akutt, blir saken håndtert etter en avtalt tid med deg som kunde. 

Våre rørleggere utfører serviceoppdrag, som installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand til andre tjenester, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, så kan våre rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle våre rørleggere er dyktige, og kan utføre alle rørleggertjenester med høy kvalitet! Det kan bare hende at det du lurer på eller behøver bistand med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag. 

I tillegg til Tjensvoll, dekker også våre resten av Stavanger i tillegg til nærliggende områder som; Sola, Tananger og Kvernevik.