Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Sertifiserte og godkjente rørleggere

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Kvernevik – Alt av VVS-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Har du behov for en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggeroppdrag og tilbyr en rørleggervakt i Kvernevik?

Da er du på rett sted!

Ta i bruk vår unike tjeneste, så får du hjelpen du behøver fra en rørlegger, i dag! 

Våre dyktige rørleggere er alltid klare til å ta din sak 24/7, året rundt. De har også en god del godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. 

En rørlegger som jobber med en avløpspumpe i et tett toalett, få bistand far en dyktig rørlegger i Kvernevik, 24/7 rørleggervakt i Kvernevik

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Kvernevik fra en nærliggende base. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Kvernevik

Alle våre fantastiske rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt egnet og utrustet for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, derfor trenger du aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste. 

Alle våre rørleggere har også et bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb unnagjort på en effektiv og solid måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Rørleggervakt
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger-døgnvakt i Fetsund
 • Rørlegger helligdag-vakt 
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Kvernevik?

rørlegger i Kvernevik, rørleggervakt stavanger, våre rørleggere utfører alle oppdrag i Kvernevik

Våre rørleggere utfører alle sine tjenester til bare konkurransedyktige priser, har bred kompetanse og med en fantastisk rørleggervakt, er de klare til å rykke ut når du måtte trenge det. 

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan du få hjelp med prosjektledelsen, da våre rørleggere har mye erfaring med dette, og hjelper deg med å få et ferdig produkt som stråler av kvalitet!

Med andre ord: Våre rørleggere er klare for å håndtere enhver jobb.  

Våre rørleggere har bred kompetanse

Alle våre rørleggere har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset på de nyeste relevante normene, noe som sørger for at hjelpen du mottar er bare av den høyeste kvalitet!

Rørleggerne som vi samarbeider med følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Kvernevik

Våre rørleggere tilbyr ikke bare en god rørleggervakt, men også en rammeavtale. Gjennom en rammeavtale vil du som kunde motta tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan du velge om du tar i bruk samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan en rammeavtale være perfekt for deg. 

Våre rørleggere kan også bistå med konsulent og rådgivningstjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. 

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Du vil kunne motta alle varer og tjenester til rabatterte priser, høy prioritet og raskt oppmøte ved utrykning av oppdrag og årlige inspeksjoner av VVS-utstyr. 

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til rutinene i bygget. Dette kommer godt med, dersom du skal ta i bruk en rørleggervakt. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Kvernevik fra vår rørlegger

Våre rørleggere utfører også service og ettersyn på røranlegg, hvor en sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras. 

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en profesjonell og erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Kvernevik

Alle våre erfarne rørleggere er klare til å ta din sak døgnet rundt, og med en rørleggervakt er du garantert hjelpen du trenger, når du trenger det. Derfor har de spesialisert seg på akuttberedskap, så de er raskt på plass! 

Rørleggerne utfører en diverse rørleggertjenester, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for bistand til et problem som ikke er akutt, blir dette håndtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. 

Trenger du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Selv om våre rørleggere har kompetansen til å utføre enhver jobb, kan det hende at det du lurer på eller trenger hjelp med ikke er nevnt i innholdet. Vi ber deg derfor å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig og erfaren rørlegger, som gjør alt i sin makt for å hjelpe deg!

I tillegg til Kvernvik, dekker vi også resten av Stavanger i tillegg til nærliggende områder som; Randaberg, Kolnes og Snøde. Vi har også Rørleggervakt 24 timer i døgnet i store deler av Norge.