Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger 24/7 i Rygge – Få hjelp med alle dine VVS-problemer i dag!

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Bor du i Rygge og trenger en rørlegger? Vi i Rørlegger-SOS jobber hardt for å tilby en kvalitetstjeneste som sikrer alle innbyggerne i Rygge med profesjonelle og lokale rørleggere. Våre rørleggere er alltid er klare for dine oppdrag, enten store eller små!

En rørlegger vi samarbeider med, som dekker Rygge, rykker ut fra en nærliggende base.

våpenskjoldet til Moss hvor kambo ligger, rørlegger i kambo

Tjenestene våre rørleggere utfører i Rygge

Med rørleggere som er så godt utrustet som våre, trenger du aldri å bekymre deg. Rørleggerne har mange år med erfaring, og med et bredt nettverk til andre håndverkere, vil alle jobber du trenger hjelp med, bli fikset på en kostnadseffektiv metode. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Akutt rørleggerhjelp
 • Vannsjekk
 • rørlegger-døgnvakt i Rygge
 • Rørlegger helligdag vakt i Rygge
 • modernisering av bad etter ditt budsjett
 • Rørlegger helgearbeid i Rygge
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • badopppusing
 • pusse opp bad

Dersom du trenger en rørleggervakt, så kan du lese mer om tjenesten vår her.

Våre rørleggere har bred kompetanse

Har du et oppdrag som krever mye kompetanse? Ikke noe problem! Bare tast inn nummeret ditt, så kan du ta deg en uforpliktet samtale med en av våre rørleggere. 

Våre rørleggere har mye erfaring med krevende oppdrag, og vil alltid kunne hjelpe deg. 

Alle våre rørleggere har godkjent fagbrev, så du blir alltid sikret topp kvalitet på utført arbeid. Rørleggerne følger også alle retningslinjer for håndverkerloven og andre sertifiseringskrav. 

Hvorfor velge våre rørleggere som dekker Rygge?

Vi har alltid et stort fokus på bra kundebehandling, og har derfor håndplukket våre dyktige rørlegger-sammarbeidspartnere. Derfor kan du som kunde alltid forvente å motta den beste hjelpen med konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til å rykke ut døgnet rundt, året rundt. 

Har du et litt større prosjekt som kreves litt ekstra kompetanse? Våre rørleggere har mulighet til å drive prosjektledelse. Sammen med et bredt nettverk til andre håndverkere, vil dette gjøre alle dine prosjekter ferdig på en effektiv måte. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Det dukker stadig opp nye oppdrag som en rørlegger må utføre. Derfor er det en stor sannsynlighet for at du ikke finner det du trenger hjelp med på våre sider. Siden våre rørleggere har mye erfaring og bred kompetanse, vil de kunne utføre alle typer oppdrag. Derfor anbefaler vi deg å bruke vår tjeneste, så får du alltid hjelpen du skulle trenge!

Våre Rørleggere som rykker ut til Rygge har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Våre samarbeidspartnere har tilbud om en fantastisk rammeavtale, som sikrer deg som kunde en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene går ut fra garantert responstid, eller andre serviceavtaler hvor en rørlegger vil utføre ettersyn på rør og VVS-utstyr for deg. 

Har du behov for rådgiving og konsulenttjenester, er dette også noe våre rørleggere som dekker Rygge kan tilby for deg. Da får du bistand i støtte med rehabilitering av bad og kjøkken, utbedringsarbeider på VVS-anlegget eller prosjektering og planlegging av rørservice. Du kan også selvfølgelig få hjelp med koordinering og håndtering av skadesaker gjennom en rammeavtale. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi rabatterte priser på varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag samt årlig inspeksjon av VVS (vann, varme, sanitær)-utstyr og tilgang til vårt brede tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

Inngår du en rammeavtale med oss er du sikret et en solid og profesjonell partner som ikke bare er et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygningen. Den enkelte beboer i borettslaget eller sameiet er sikret fordeler gjennom de samme rammeavtalene.

Trenger du en rørlegger tilstandsrapport i Rygge?

Med rørleggere som alltid er klare for utrykning 24 timer i døgnet, og vil kunne utføre alle ordinære rørleggeroppdrag, vil du alltid kunne få hjelp med dine problemer eller prosjekter. Har du problemer som ikke er akutte, vil du som kunde opprette en avtale med rørlegger, så blir problemet fikset når det passer for deg. Våre rørleggere, som vi samarbeider med, vil ta seg av hele prosessen. 

Ved bruk av vår tjeneste vil en rørlegger kunne utføre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, servanter rør i rør-installasjoner, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell. 

Trenger du rehabilitering eller utskifting av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan en av våre rørleggere som dekker Rygge hjelpe deg med dette. Du kan også få bistand med modernisering og rehabilitering av baderom. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Rygge fra vår rørlegger

Inngår du en rammeavtale med våre rørlegger-samarbeidspartnere, vil du få ettersyn, kontroll og en tilstandsrapport. En rørlegger vil utføre kontroller for å ivareta sikkerheten ved å oppdage mindre feil, og rette opp i de før de forårsaker større skader på dine rørsystemer. En rørlegger vil også kunne opprette et felles røropplegg for vann og avløp hos bedrifter, borettslag eller sameier. Ved en rammeavtale vil du også få en tilhørende tilstandsrapport. 

Alle kontroller og andre tjenester blir utført av en erfaren, sertifisert og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer.

Rørlegger relaterte spørsmål du ikke har fått svar på?

Har du et spørsmål, eller trenger du bistand til noe som ikke er skrevet opp? Vi anbefaler deg å taste inn nummeret ditt, og ta en uforpliktet samtale med en av våre hyggelige rørleggere, så får du hjelpen du trenger!

Våre rørlegger dekker så klart også nærliggende områder som: Råde, Fredrikstad, Sarpsborg og Moss