Logo

Finn rørlegger i Blindern – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS er her for deg når du trenger det mest. Vi er en unik tjeneste som fungerer som et bindeledd mellom deg og profesjonelle rørleggere i Blindern og omkringliggende områder. Vi forstår hvor viktig det er å ha tilgang til pålitelige og kompetente rørleggere, og vår hovedoppgave er nettopp det - å koble deg med lokal ekspertise når du trenger det.

Vårt fokus ligger på å koble kunder med lokale rørleggere innenfor Blindern eller nærliggende områder. Dette sikrer at du får den hjelpen du trenger fra en rørlegger som kjenner nabolaget ditt og kan være på plass i løpet av kort tid.

Hvorfor velge en lokal rørlegger på Blindern gjennom Rørlegger SOS?

Å velge en lokal rørlegger gjennom Rørlegger SOS betyr at du får rask, effektiv og trygg service. Våre samarbeidspartnere er kjent med Blindern og vet hvordan de skal håndtere ulike typer rørproblemer i området.

Rørlegger SOS garanterer at alle våre samarbeidspartnere er dyktige profesjonelle. Vi har en streng vurderingsprosess for å sikre at de rørleggerne vi kobler deg med, er pålitelige, effektive, og har nødvendige godkjenninger og sertifikater.

Ved å velge Rørlegger SOS vil du ikke bare få hjelp av en erfaren rørlegger, men du vil også få vår støtte i hele prosessen. Vi er her for å hjelpe deg med å løse ditt rørproblem på en effektiv og stressfri måte.

Våre samarbeidspartnere på Blindern – Rørleggere du kan stole på

Vi i Rørlegger SOS tar stolthet i våre samarbeidspartnere. Vi arbeider kun med kvalifiserte og erfarne rørleggere som leverer en høy standard på sitt arbeid. Våre partnere er dyktige profesjonelle som har bevist sin kompetanse og pålitelighet gjennom mange år i bransjen.

For oss er det ikke nok at en rørlegger har riktig utdanning og erfaring. Vi sørger for at alle våre samarbeidspartnere er sertifiserte, godkjente av relevante myndigheter, og at de følger gjeldende lover og regler. Slik kan du føle deg trygg på at jobben blir gjort rett første gang.

Tilgjengelighet 24/7 – Rørleggerhjelp når du trenger det

Vi forstår hvor viktig det er å ha en rørlegger tilgjengelig når du trenger det. Derfor tilbyr våre samarbeidspartnere døgnvakt, 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Uansett når på døgnet du trenger en rørlegger, kan du være trygg på at en av våre rørleggere i Blindern står klar til å hjelpe deg.

Du kan enkelt komme i kontakt med oss ved å ringe eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vårt team vil raskt sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg med ditt problem.

En bredde av Rørleggertjenester på Blindern tilpasset dine behov

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Enten du trenger hjelp med en lekkasje, installasjon av nytt sanitærutstyr, vedlikehold av rørsystemer eller noe mer komplekst, har vi rørleggere i Blindern som kan hjelpe.

Vi forstår at alle situasjoner er unike, og derfor har vi sørget for at våre samarbeidspartnere er fleksible og tilpasningsdyktige. De har kompetanse og erfaringen som trengs for å løse alle typer rørproblemer, uansett hvor store eller små de er.

Hvordan komme i kontakt med en rørlegger på Blindern?

Å komme i kontakt med en av våre rørleggere i Blindern er enkelt. Du kan ringe oss direkte, eller du kan bruke vårt praktiske kontaktskjema på nettsiden vår. Alt vi trenger er litt informasjon om hva problemet ditt er, og hvor du er lokalisert. Deretter vil vi koble deg med en egnet rørlegger i ditt område.

Husk at vi i Rørlegger SOS er her for å hjelpe deg. Vi vil være din støtte gjennom hele prosessen, fra det øyeblikket du kontakter oss til rørproblemet ditt er løst.

Rørlegger SOS – Din pålitelige partner for rørleggertjenester på Blindern

Rørlegger SOS er din lokale partner for rørleggertjenester i Blindern. Vi er her for å koble deg med profesjonelle rørleggere som kan hjelpe deg med alle dine rørproblemer. Vårt engasjement for kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet er hva som gjør oss til det beste valget for deg.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss neste gang du trenger en rørlegger i Blindern. Vi er her for å hjelpe deg, uansett hva ditt rørproblem måtte være.

Har du behov for en rørlegger i Lambertseter, Manglerud og Stovner, vil du alltid motta hjelp fra våre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.