Logo

Finn rørlegger i Sagene – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Pü jakt etter en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Sagene?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange dyktige fagfolk, som alltid utfører oppdragene de utfører med et øye for kvalitet og presisjon! De er klare til ü ta dine saker 24/7, alle dager i üret.

Alle vüre rørleggere har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

En av vüre rørleggere rykker ut til Sagene fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere tilbyr en rørleggervakt som dekker store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Sagene

Vi har mange dyktige rørleggere, som er alltid klare for det verste! De er ogsü meget godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger ikke ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Vüre rørleggere sørger for ü utføre alle sine oppdrag pü en effektiv og profesjonell müte, og enhver jobb kan bli utført pü en enkel müte, da de har et bredt nettverk til andre hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Sagene?

Vüre dyktige og solide rørleggere rykker ut 24/7, üret rundt, tilbyr sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb. Derfor tar man ikke feil, dersom man velger ü ta i bruk vür unike tjeneste!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse ved arbeidet som er involvert, kan vüre dyktige rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü prosjektet blir utført pü en ansvarsfull müte. Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Sagene har bred kompetanse

Rørleggerne vüre, som dekker Sagene, har erfaringen og kompetansen som kreves til ü utføre selv de mest krevende jobbene og de utfører dem med den høyeste kvalitet!

Rørleggerne vüre har selvsagt fagutdannelse og godkjent fagbrev, som gjør at du mottar bare den beste hjelpen. Vüre dyktige rørleggere, som rykker ut til Sagene, følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Rafoss har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Vüre partnere har rammeavtaler, som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre erfarne rørleggere hjelpe deg!

Har du behov for bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette ogsü noe vüre rørleggere vil hjelpe deg med.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre partnere gir deg rabatterte priser pü varer og andre tjenester, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt ürlige inspeksjoner av VVS-utstyr. De har ogsü et bredt spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med rørleggerne vüre som rykker ut til Sagene, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til anlegget og de selve rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Sagene

Samarbeidspartnerne vüre sine rørleggertjenester innebÌrer ogsü ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og fikse opp i mindre feil, før større skader püdras.

Vüre rørleggere i Sagene gjør det meste

Alle vüre rørleggere har spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut nür det haster! De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag, men har du bistand til et problem som ikke haster, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere rykker ut og tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

De dyktige rørleggerne vi samarbeider med, utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for andre serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er vüre dyktige rørleggere alltid pü plass for ü hjelpe deg!

Behov for en rørlegger utenfor Sagene? Vüre rørleggere dekker hele Oslo og store deler av Norge!

Du trenger ikke ĂĽ bo i Sagene for ĂĽ ta i bruk tjenesten vĂĽr. Vi dekker ogsĂĽ resten av Oslo.

Vüre rørleggere tilbyr ogsü en fantastisk rørleggervakt, som dekker store deler av Norge.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere, som dekker Sagene, har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Fü ogsü rørleggerhjelp i Frogner, Stovner og Ullern.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.