Logo

Finn rørlegger i St. Hanshaugen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü utkikk etter en dyktig og solid rørlegger, som utfører alle rørleggeroppdrag i St Hanshaugen?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere som alltid er klare for dine oppdrag i St Hanshaugen! Bare ta i bruk vür tjeneste, sü für du snakket med en hyggelig rørlegger, som gjør alt for ü hjelpe deg med dine problemer.

Vüre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü du er alltid sikret en god kvalitet pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til St Hanshaugen fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere kan ogsü hjelpe deg i andre store deler av Norge.

Tjenester som rørlegger utfører i St Hanshaugen

Rørleggerne vüre som dekker St Hanshaugener alltid forberedte pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg.

Vüre rørleggere har ogsü et stort nettverk til andre hündverkere, som gjør det enkelt ü fü utført enhver jobb.

Vüre rørleggere som dekker St Hanshaugen kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du trenger hjelp i St Hanshaugen?

Rørleggerne vüre som rykker ut til St Hanshaugen har konkurransedyktige priser, muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt og bred kompetanse. Dersom det kreves ekstra kompetanse, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, sü blir alle jobber utført pü en trygg og effektiv müte. Med andre ord, sü er vüre rørleggere alltid klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som dekker St Hanshaugen har bred kompetanse

Ingen jobber er for krevende for vüre erfarne og kompetente rørleggere! Vüre rørleggere som rykker ut til St Hanshaugen har godkjent fagbrev, og kurses regelmessig pü de nyeste normer, sü du vil alltid fü bare den beste hjelpen.

Rørleggerne følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i St Hanshaugen

Med en rammeavtale vil du fü en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Rørleggerne vüre som dekker St Hanshaugen kan ogsü bistü med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil fü hjelp med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Trenger du bistand med koordinering og hündtering av skader saker, kan du fü dette gjennom en rammeavtaler.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Med en rammeavtale vil du fü en rekke gode fordeler og andre goder. Du vil fü rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, er du sikret en solid og profesjonell partner som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i St Hanshaugen fra vür rørlegger

Vüre rørleggere har tjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor du vil fü bistand med ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp.

Det blir utført kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras. Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i St Hanshaugen

Rørleggerne vüre som dekker St Hanshaugen har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det haster!

Andre tjenester og oppdrag som ikke er akutt, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

vüre rørleggere som dekker St Hanshaugen utfører ogsü serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

er det behov for bistand til utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre som dekker St Hanshaugen har muligheten og kompetansen som skal til for ü utføre enhver jobb, som bare de beste rørleggerne kan utføre. Det kan bare hende at det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste i dag, sü kan du ta deg en uforpliktet tjeneste med en hyggelig rørlegger, i dag!

Fü ogsü rørleggerhjelp i Holmenkollen, Ullern og Vestre Aker.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.