Logo

Finn rørlegger i Grünerløkka – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS. Vi er eksperter på å koble folk som trenger rørleggerhjelp med de beste lokale rørleggerne i ditt område. Har du behov for en rørlegger i Grünerløkka? Vi har løsningen! Vi har en rørlegger som står klar til å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov.

Å finne en pålitelig rørlegger kan være en krevende oppgave. Det er her Rørlegger SOS kommer inn i bildet. Vi gjør det enkelt for deg å finne en pålitelig, erfaren og tilgjengelig rørlegger i Grünerløkka. Ingen grunn til å søke rundt, vi har allerede gjort jobben for deg!

Bruke Rørlegger SOS er enkelt. Du tar bare kontakt med oss, og vi sørger for at en rørlegger er på vei til deg så raskt som mulig. Du trenger ikke bekymre deg for kvaliteten på tjenesten, alle våre rørleggere er dyktige fagfolk med alle nødvendige godkjenninger i orden.

Kvalifiserte lokale rørleggere for alle dine behov

Våre samarbeidspartnere er dyktige, erfarne rørleggere som kan ta seg av alle typer rørleggertjenester. De har de nødvendige kvalifikasjonene og godkjenningene for å sikre at jobben blir gjort riktig. Vi hos Rørlegger SOS har nøye valgt ut våre samarbeidspartnere for å sikre at du får den beste servicen.

Våre rørleggere kan hjelpe deg med alt fra små reparasjoner til store installasjoner. Trenger du hjelp med en lekkasje, installasjon av nytt sanitærutstyr eller en totalrenovering av badet? Vi har en rørlegger i Grünerløkka som kan hjelpe deg.

Å ha en pålitelig rørlegger er viktig, spesielt når noe uventet skjer. Derfor har våre rørleggere døgnvakt 24 timer i døgnet, alle dager i året. Du trenger ikke bekymre deg om å finne en rørlegger på kort varsel igjen.

Hvordan Rørlegger SOS fungerer

Å bruke Rørlegger SOS er ganske rett frem. Du tar kontakt med oss via telefonnummeret eller kontaktskjemaet på nettsiden vår, og vi kobler deg med en rørlegger i Grünerløkka eller et nærliggende område.

Du trenger ikke bekymre deg for å lete gjennom flere forskjellige rørleggere for å finne den rette. Vi gjør det enklere for deg ved å ha en liste over kvalifiserte rørleggere klar, og gjør vårt beste for å koble deg med en som kan hjelpe deg så snart som mulig.

Det er mange fordeler ved å bruke Rørlegger SOS til å finne en rørlegger. Vi tar bort stresset med å finne en pålitelig rørlegger, og gir deg mer tid til å fokusere på andre ting.

Rørleggertjenester tilpasset ditt behov på Grünerløkka

Våre rørleggere tilpasser deres tjenester etter dine spesifikke behov. Enten du har et stort prosjekt som en totalrenovering av badet, eller trenger hjelp med en mindre reparasjon, kan vi hjelpe deg.

I Grünerløkka kan det være mange forskjellige rørleggertjenester som folk kan trenge hjelp med. Det kan være alt fra å fikse en lekkasje, installere nytt sanitærutstyr, til å utføre en totalrenovering av badet. Uansett hva det er, så har vi en rørlegger for deg.

Å ha en lokal rørlegger som forstår spesifikke krav og utfordringer i Grünerløkka kan være en stor fordel. Våre rørleggere har den lokale erfaringen og kunnskapen som trengs for å gi deg den beste servicen.

Praktiske rørleggertips for huseiere på Grünerløkka

Vi hos Rørlegger SOS vil også gi deg noen praktiske rørleggertips. Disse kan hjelpe deg med å forebygge vanlige rørproblemer og spare deg for unødvendige utgifter.

Men husk, noen ganger er det nødvendig å ringe en profesjonell rørlegger. Hvis du opplever et problem som virker større enn det du kan håndtere selv, er det best å ringe en rørlegger. Det er bedre å være trygg enn beklagelig.

Rask og effektiv hjelp på Grünerløkka når du trenger det mest

Ved en nødsituasjon, er det viktig å få rask og effektiv hjelp. Det er derfor våre rørleggere sørger for å gi deg den hjelpen du trenger så snart som mulig. Enten det er en stor lekkasje eller en blokkert avløp, står våre rørleggere klare til å hjelpe deg.

Nødsituasjoner kan være stressende. Men med Rørlegger SOS ved din side, kan du føle deg tryggere. Du vet at en profesjonell rørlegger er bare en telefonanrop unna.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i dag

Er du klar til å finne en rørlegger i Grünerløkka? Ta kontakt med oss hos Rørlegger SOS i dag. Vårt team venter på å hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Å ta kontakt med oss er enkelt. Du kan enten ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vi ser frem til å høre fra deg!

Velg Rørlegger SOS for pålitelig, effektiv og kvalitetsrik rørleggertjeneste i Grünerløkka. Vi gjør det enkelt for deg å finne den beste rørleggeren for dine behov. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer.

Har du behov for en rørlegger på Bygdøy, Kvadraturen eller Majorstuen vil du alltid motta hjelp fra våre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.