Logo

Finn rørlegger i Grünerløkka – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS. Vi er eksperter på å koble folk som trenger rørleggerhjelp med de beste lokale rørleggerne i ditt område. Har du behov for en rørlegger i Grünerløkka? Vi har løsningen! Vi har en rørlegger som står klar til å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov.

Å finne en pålitelig rørlegger kan være en krevende oppgave. Det er her Rørlegger SOS kommer inn i bildet. Vi gjør det enkelt for deg å finne en pålitelig, erfaren og tilgjengelig rørlegger i Grünerløkka. Ingen grunn til å søke rundt, vi har allerede gjort jobben for deg!

Bruke Rørlegger SOS er enkelt. Du tar bare kontakt med oss, og vi sørger for at en rørlegger er på vei til deg så raskt som mulig. Du trenger ikke bekymre deg for kvaliteten på tjenesten, alle våre rørleggere er dyktige fagfolk med alle nødvendige godkjenninger i orden.

Kvalifiserte lokale rørleggere for alle dine behov

Våre samarbeidspartnere er dyktige, erfarne rørleggere som kan ta seg av alle typer rørleggertjenester. De har de nødvendige kvalifikasjonene og godkjenningene for å sikre at jobben blir gjort riktig. Vi hos Rørlegger SOS har nøye valgt ut våre samarbeidspartnere for å sikre at du får den beste servicen.

Våre rørleggere kan hjelpe deg med alt fra små reparasjoner til store installasjoner. Trenger du hjelp med en lekkasje, installasjon av nytt sanitærutstyr eller en totalrenovering av badet? Vi har en rørlegger i Grünerløkka som kan hjelpe deg.

Å ha en pålitelig rørlegger er viktig, spesielt når noe uventet skjer. Derfor har våre rørleggere døgnvakt 24 timer i døgnet, alle dager i året. Du trenger ikke bekymre deg om å finne en rørlegger på kort varsel igjen.

Hvordan Rørlegger SOS fungerer

Å bruke Rørlegger SOS er ganske rett frem. Du tar kontakt med oss via telefonnummeret eller kontaktskjemaet på nettsiden vår, og vi kobler deg med en rørlegger i Grünerløkka eller et nærliggende område.

Du trenger ikke bekymre deg for å lete gjennom flere forskjellige rørleggere for å finne den rette. Vi gjør det enklere for deg ved å ha en liste over kvalifiserte rørleggere klar, og gjør vårt beste for å koble deg med en som kan hjelpe deg så snart som mulig.

Det er mange fordeler ved å bruke Rørlegger SOS til å finne en rørlegger. Vi tar bort stresset med å finne en pålitelig rørlegger, og gir deg mer tid til å fokusere på andre ting.

Rørleggertjenester tilpasset ditt behov på Grünerløkka

Våre rørleggere tilpasser deres tjenester etter dine spesifikke behov. Enten du har et stort prosjekt som en totalrenovering av badet, eller trenger hjelp med en mindre reparasjon, kan vi hjelpe deg.

I Grünerløkka kan det være mange forskjellige rørleggertjenester som folk kan trenge hjelp med. Det kan være alt fra å fikse en lekkasje, installere nytt sanitærutstyr, til å utføre en totalrenovering av badet. Uansett hva det er, så har vi en rørlegger for deg.

Å ha en lokal rørlegger som forstår spesifikke krav og utfordringer i Grünerløkka kan være en stor fordel. Våre rørleggere har den lokale erfaringen og kunnskapen som trengs for å gi deg den beste servicen.

Praktiske rørleggertips for huseiere på Grünerløkka

Vi hos Rørlegger SOS vil også gi deg noen praktiske rørleggertips. Disse kan hjelpe deg med å forebygge vanlige rørproblemer og spare deg for unødvendige utgifter.

Men husk, noen ganger er det nødvendig å ringe en profesjonell rørlegger. Hvis du opplever et problem som virker større enn det du kan håndtere selv, er det best å ringe en rørlegger. Det er bedre å være trygg enn beklagelig.

Rask og effektiv hjelp på Grünerløkka når du trenger det mest

Ved en nødsituasjon, er det viktig å få rask og effektiv hjelp. Det er derfor våre rørleggere sørger for å gi deg den hjelpen du trenger så snart som mulig. Enten det er en stor lekkasje eller en blokkert avløp, står våre rørleggere klare til å hjelpe deg.

Nødsituasjoner kan være stressende. Men med Rørlegger SOS ved din side, kan du føle deg tryggere. Du vet at en profesjonell rørlegger er bare en telefonanrop unna.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i dag

Er du klar til å finne en rørlegger i Grünerløkka? Ta kontakt med oss hos Rørlegger SOS i dag. Vårt team venter på å hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Å ta kontakt med oss er enkelt. Du kan enten ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vi ser frem til å høre fra deg!

Velg Rørlegger SOS for pålitelig, effektiv og kvalitetsrik rørleggertjeneste i Grünerløkka. Vi gjør det enkelt for deg å finne den beste rørleggeren for dine behov. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer.

Har du behov for en rørlegger på Bygdøy, Kvadraturen eller Majorstuen vil du alltid motta hjelp fra våre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.