Logo

Finn rørlegger i Tøyen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, din portal til å finne erfarne og kvalifiserte rørleggere i Tøyen-området. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi jobber tett med lokale rørleggerfirmaer for å sørge for at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den. Vår tjeneste er enkel - du tar kontakt med oss via telefonnummeret eller kontaktskjemaet på siden vår, og vi setter deg i kontakt med en pålitelig rørlegger i Tøyen-området.

Det er mange fordeler med å bruke en lokal rørlegger. En rørlegger som er kjent i Tøyen-området vil være kjent med local bygningsstruktur og rørnett, noe som gjør jobben mer effektiv. De kan også raskt nå frem til deg, noe som kan være avgjørende i nødsituasjoner.

Våre tjenester på Tøyen– Alt fra nødsituasjoner til planlagte prosjekter

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Enten det er en lekkasje, en blokkert avløp, installasjon av nytt sanitærutstyr, eller et større rørprosjekt, kan våre rørleggere i Tøyen-området hjelpe. De har erfaring og kunnskap til å takle både små og store oppgaver.

Når det gjelder nødsituasjoner, vet vi at tiden er viktig. Derfor har vi et effektivt system for å håndtere henvendelser som kommer inn. Bare ring oss, og vi vil gjøre vårt beste for å få en rørlegger til deg så snart som mulig.

Planlegger du et større prosjekt? Det er alltid lurt å bruke en profesjonell rørlegger. De kan veilede deg gjennom prosjektet, gi råd om de beste løsningene, og sørge for at alt blir gjort i henhold til byggeforskrifter.

Døgnvakt på Tøyen – Vi hjelper deg når du trenger det som mest

Vi vet at rørproblemer kan oppstå når som helst på døgnet. Derfor tilbyr samarbeidspartnerne våre døgnvakt. Uansett om det er midt på natten, i helgen, eller på en helligdag, vil det være en rørlegger klar til å hjelpe deg i Tøyen-området.

Når du ringer oss med en nødsituasjon, vil vi umiddelbart sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe. Vi forstår viktigheten av rask respons i disse situasjonene, og vi jobber hardt for å sikre at du får den hjelpen du trenger så raskt som mulig.

Godkjente og profesjonelle rørleggere på Tøyen – Din sikkerhet er vår prioritet

Vi samarbeider kun med rørleggere som har alle nødvendige godkjenninger og kvalifikasjoner. Det betyr at du kan være trygg på at arbeidet blir gjort på en sikker og profesjonell måte.

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du bruker våre tjenester. Derfor sjekker vi at alle samarbeidspartnere har de nødvendige godkjennelser og forsikringer.

Vi jobber kontinuerlig for å sikre høy kvalitet i tjenestene vi tilbyr. Vi tar kundetilbakemeldinger på alvor, og vi følger opp med våre rørleggere for å sikre at de overholder våre høye standarder.

I ditt nabolag – Rørleggertjenester på og i nærheten av Tøyen

Vi er stolte over å kunne betjene kunder i Tøyen og omkringliggende områder. Vårt nettverk av rørleggere strekker seg over hele området, noe som betyr at uansett hvor du bor, kan vi koble deg til en rørlegger som kan komme til deg raskt.

Å bruke en lokal rørlegger betyr at du får en som kjenner området og kan nå deg raskt. Det betyr også at du støtter lokale bedrifter, noe som er bra for lokalsamfunnet.

Ta kontakt med oss – Enkel og rask kommunikasjon

Hvis du trenger en rørlegger i Tøyen, er det enkelt å ta kontakt med oss. Du kan ringe oss direkte, eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi jobber hardt for å svare så raskt som mulig, slik at du kan få hjelpen du trenger.

Vi vet hvor frustrerende det kan være å vente på en tilbakemelding, spesielt i en nødsituasjon. Derfor gjør vi alt vi kan for å sikre at du får rask og effektiv service. Så uansett hva dine rørleggerbehov er, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Hyppig stilte spørsmål – Alt du trenger å vite om våre tjenester

Vi vet at det kan være mange spørsmål når det kommer til rørleggerarbeid. Derfor har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene vi får, sammen med våre svar, her på siden vår.

Hvis du ikke finner svaret på det du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg, og vi vil gjøre vårt beste for å gi deg all informasjonen du trenger.

Til slutt vil vi bare si at vi setter stor pris på alle kundene våre i Tøyen-området. Vi er her for deg, og vi er alltid klare til å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov.

Har du behov for en rørlegger i Lambertseter, Manglerud eller Blindern, vil du alltid motta hjelp fra våre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.