Logo

Finn rørlegger i Torshov – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du på utkikk etter en rørlegger i Torshov? Da er Rørlegger SOS tjenesten for deg. Vi er en formidlingsplattform som kobler deg med kvalifiserte rørleggere i ditt område. Vi forstår at når du trenger en rørlegger, handler det ikke bare om en rask løsning, men også om kvalitet og pålitelighet.

Rørlegger SOS tilbyr en rask og enkel måte å finne pålitelige rørleggere på. Vi gjør det enklere for deg å løse dine rørleggerproblemer ved å sette deg i kontakt med profesjonelle rørleggere i Torshov og nærliggende områder.

Når du velger Rørlegger SOS, får du hjelp fra en rørlegger som er nøye valgt ut på grunn av sin fagkunnskap og serviceinnstilling. Vi garanterer kvalitet, pålitelighet og rask respons.

Hvorfor velge Rørlegger SOS når du trenger en rørlegger på Torshov?

Vi i Rørlegger SOS er ikke bare en formidlingstjeneste. Vi er et bindeledd mellom deg og noen av de beste rørleggerne i Torshov og omegn. Vi legger stor vekt på kundetilfredshet og er alltid klare til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Vår unike verdi er at vi gjør det raskt og enkelt for deg å finne en rørlegger. Vi vet at når du trenger en rørlegger, trenger du det ofte raskt. Derfor tilbyr vi en tjeneste der du kan få hjelp av en rørlegger 24/7.

Vi er stolte av vår høye kundetilfredshet. Vårt mål er ikke bare å løse dine rørleggerproblemer, men også å gi deg en god opplevelse i prosessen.

Hvem er våre rørleggere på Torshov og nærliggende områder?

Hos Rørlegger SOS jobber vi kun med de beste. Våre rørleggere er profesjonelle, kvalifiserte og erfarne. De har alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer, og de leverer alltid arbeid av høy kvalitet.

Vi vet at når du velger en rørlegger, vil du ha noen du kan stole på. Derfor velger vi våre partnere med stor omhu. Vi sjekker deres bakgrunn, kvalifikasjoner og tidligere arbeid. På den måten kan vi sikre at du får en rørlegger du kan stole på.

Hvordan Rørlegger SOS garanterer rask og effektiv service på Torshov

En av våre største styrker er vår raske og effektive service. Når du kontakter oss, vil vi raskt sette deg i kontakt med en rørlegger i ditt område. Vårt mål er å løse dine rørleggerproblemer så raskt og effektivt som mulig.

Vi har også en rørleggervakt i Torshov. Det betyr at du kan få hjelp 24/7. Vi vet at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst, og derfor er vi alltid klare til å hjelpe.

De mest vanlige rørlegger-tjenestene på Torshov

Våre rørleggere i Torshov og omegn tilbyr et bredt spekter av tjenester. Enten du trenger hjelp med en lekkasje, ønsker å installere nytt sanitærutstyr eller trenger hjelp med et større rørleggerprosjekt, kan våre rørleggere hjelpe.

Vi ser at de mest etterspurte tjenestene i Torshov er reparasjon av lekkasjer, installasjon og vedlikehold av sanitærutstyr, og rørinspeksjon. Uansett hva ditt rørleggerbehov måtte være, har vi rørleggere som kan hjelpe.

Rørlegger SOS - din trygghet i en uforutsigbar hverdag

I Rørlegger SOS vet vi at det kan være stressende å håndtere rørleggerproblemer. Det er derfor vi er her for å tilby deg trygghet. Vi er stolte over å tilby en tjeneste som er pålitelig, rask og av høy kvalitet.

Vår høye kundetilfredshet er et bevis på vår dedikasjon til gode kunderelasjoner. Vi har mange fornøyde kunder i Torshov, og vi streber etter å fortsette med det gode arbeidet.

Kontakt din lokale rørlegger på Torshov via Rørlegger SOS

Vil du komme i kontakt med en rørlegger i Torshov? Det er raskt og enkelt med Rørlegger SOS. Du kan enten ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi vil deretter sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe med ditt problem.

Vi i Rørlegger SOS er her for å gjøre din hverdag litt lettere. Kontakt oss i dag for rask, pålitelig og kvalitetssikret rørleggerhjelp i Torshov!

Har du behov for en rørlegger i Lambertseter, Tøyen eller Blindern, vil du alltid motta hjelp fra våre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.