Logo

Finn rørlegger i Hasle – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du på utkikk etter en dyktig rørleggervakt på Hasle? Du har kommet til rett sted! Vi kobler deg med en lokal rørlegger i hele Oslo!

Rørlegger SOS: Din hjelper i nærheten for alle rørleggerbehov i Hasle

Står du overfor en vannlekkasje midt på natten, eller har badet ditt desperat behov for en oppgradering? Vi i Rørlegger SOS forstår at rørleggerproblemer ikke alltid venter på "passende" tider. Derfor er vi her – din brobygger til lokale rørleggere som stiller opp i Hasle, alltid klare til å ta seg av dine utfordringer. Ikke la et lekkende rør ødelegge dagen din. La oss hjelpe deg med å finne en løsning, raskt og effektivt.

Finn din lokale rørleggerpartner på Hasle gjennom oss

Har du noen gang følt deg overveldet av å måtte søke gjennom hauger av rørleggerannonser i håp om å finne en pålitelig partner? Hos Rørlegger SOS har vi forenklet denne prosessen. Vi kobler deg opp med en lokal rørleggerpartner som ikke bare forstår området rundt Hasle, men som også er klar til å bistå med hva enn ditt rørleggerhjerte måtte begjære. Ved å velge oss slipper du å bekymre deg for kvaliteten på arbeidet. Alle våre samarbeidspartnere er nøye vurdert for å sikre at de oppfyller våre strenge kvalitetskrav.

Fordelene med å bruke Rørlegger SOS er mange. Ikke bare sparer du tid ved å slippe å lete etter en rørlegger selv, men du kan også være trygg på at du får hjelp av noen som vet hva de driver med. Neste gang du står overfor et rørleggerproblem, hvorfor ikke la oss ta stresset med å finne den rette hjelpen?

Vår oppfordring er klar: Ikke vent med å kontakte oss. Enten det er via vårt brukervennlige kontaktskjema på nettsiden eller ved en rask telefon, er vi her for å koble deg opp med din neste rørleggerpartner.

Våre samarbeidspartnere er dedikerte og profesjonelle

Når vi sier at våre samarbeidspartnere er dedikerte og profesjonelle, mener vi virkelig det. Alle våre rørleggere har de nødvendige papirene og godkjenningene i orden, slik at du kan være trygg på at arbeidet utføres korrekt og sikkert. De tilbyr en bred rekke rørleggertjenester, alt fra nødreparasjoner til grundige inspeksjoner og vedlikehold av ditt rørsystem.

Og fordi vi vet at uhell ikke har noen åpningstider, har alle våre samarbeidspartnere en 24-timers rørleggervakt, klare til å rykke ut i Hasle og omegn på et øyeblikks varsel. Dette betyr at uansett når på døgnet uhellet skulle være ute, er hjelpen bare en telefonsamtale unna.

Hvorfor velge Rørlegger SOS på Hasle?

Kanskje lurer du på hvorfor du skal velge Rørlegger SOS når du ser etter rørleggere i Hasle? For det første kan vi tilby den lokale tilknytningen mange setter pris på, selv om våre rørleggere kan komme fra nærliggende områder. Denne lokale forståelsen sikrer at rørleggeren som kommer til deg, kjenner til de vanlige problemene og standardene i området.

Dessuten forstår vi viktigheten av å få rask hjelp ved rørleggerproblemer. Vannskader venter ikke, og det gjør ikke vi heller. Våre rørleggere er klare til å hjelpe deg 24/7, året rundt.

Prosessen med å få hjelp er også enkel og effektiv. Du kontakter oss, og vi kobler deg opp med en rørlegger som kan dine behov. Ikke noe styr, bare raske løsninger.

Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

1. Hvordan fungerer Rørlegger SOS?
Rørlegger SOS fungerer som din personlige assistent for å finne lokale rørleggere. Alt du trenger å gjøre, er å kontakte oss gjennom telefon eller vårt kontaktskjema, så tar vi oss av resten.

2. Hva slags rørleggertjenester kan jeg forvente?
Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, inkludert nødreparasjoner, installasjon, vedlikehold, inspeksjoner og mer.

Eksempler på tjenester som våre rørleggerpartnere utførte tidligere på Holtet:

- Vannlekkasjer

- Montering av toalett

- Montering av utekran

- Fikse tette sluk

- Koble til vann

- Montering av varmtvannsberedere

- Rørspyling

- Tining av frosne rør

3. Hvordan vet jeg at rørleggeren er kvalifisert?
Alle våre rørleggere er nøye vurdert og må ha alle nødvendige papirer og godkjenninger i orden før de kan bli en del av Rørlegger SOS-nettverket.

Rørleggerproblemer? Slik får du hjelp raskt!

Trenger du hjelp med rørleggerarbeid i Hasle? Ikke stress. Første steget er å ta opp telefonen eller gå til vår nettside og fylle ut kontaktskjemaet. Det tar bare et par minutter, og så vil en av våre medarbeidere kontakte deg for å diskutere dine behov nærmere.

Etter at du har beskrevet problemet, vil vi finne en passende rørlegger i vårt nettverk som kan hjelpe deg. Du kan forvente at rørleggeren tar kontakt for å avtale en tid for besøk så fort som mulig.

Vår handlingsoppfordring er klar: Ikke vent med å kontakte oss. Jo før du tar kontakt, jo raskere kan vi få løst problemet ditt.

Våre kunders erfaringer

Det er ingenting vi setter mer pris på enn tilbakemeldinger fra våre kunder. Mange har delt sine positive erfaringer med hvordan Rørlegger SOS har hjulpet dem gjennom vanskelige situasjoner. Disse historiene motivere oss til å fortsette å levere den beste mulige servicen til folk i Hasle.

Kundene våre verdsetter særlig vår raske respons, kvaliteten på arbeidet utført av våre samarbeidspartnere, og den enkle prosessen med å få hjelp når de trenger det mest.

Hvis du fortsatt lurer på om du bør velge Rørlegger SOS, la disse erfaringene være et bevis på at du kan stole på oss for å løse dine rørleggerproblemer.

Kontakt oss – din lokale rørlegger på Hasle venter

Klar for å ta steget og løse dine rørleggerproblemer en gang for alle? Ikke nøl med å kontakte oss. Enten du foretrekker å ringe eller bruke vårt kontaktskjema, er vårt team klar til å assistere deg. Vi forstår viktigheten av å handle raskt i rørleggersituasjoner, og vi sikrer at du får hjelpen du trenger, når du trenger den.

Vårt løfte til deg er enkelt: rask respons, kvalifiserte rørleggere, og en forpliktelse til å tilby den beste kundeservicen i Hasle. La oss vise deg hvorfor Rørlegger SOS er det beste valget for alle dine rørleggerbehov.

Så, la oss hjelpe deg med å løse dine rørleggerutfordringer, uansett om du befinner deg på Hasle eller i andre bydeler som Gamlebyen, Iladalen eller Holtet!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.