Logo

Finn rørlegger i Majorstuen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, der vi hjelper deg med å finne den rette rørleggeren i Majorstuen for ditt behov. Vi er en dedikert kundeformidlingstjeneste som kobler deg opp med dyktige og erfarne rørleggere i ditt lokale område. Hvorfor stresse med å lete etter en rørlegger når vi kan gjøre det for deg?

Vårt nettverk av rørleggere betjener Majorstuen og nærliggende områder, og tilbyr en rekke tjenester fra vannlekkasjer til større installasjoner. Og det beste? Våre partnere er tilgjengelige døgnet rundt, så uansett når problemet oppstår, er det alltid en rørlegger klar til å hjelpe.

Å få tilgang til tjenestene våre er enkelt. Du kan kontakte oss gjennom nettsiden vår eller ringe oss. Vi er her for å gjøre livet ditt enklere!

Hvorfor velge Rørlegger-SOS?

Hvis du lurer på hvorfor du bør velge oss når du trenger en rørlegger i Majorstuen, la oss gi deg noen gode grunner. For det første, er vårt nettverk av rørleggere effektive, pålitelige og erfarne, med papirene sine i orden. Du kan være trygg på at jobben blir gjort riktig første gang.

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, fra å fikse lekkasjer til installasjon av nytt sanitærutstyr. Og med vår døgnåpne tjeneste, kan du få hjelp akkurat når du trenger det.

Hvordan fungerer Rørlegger-SOS?

Vi i Rørlegger-SOS gjør det enkelt for alle som trenger rørlegger i Majorstuen. Når du kontakter oss, tar vi en prat for å forstå hva problemet er og hvilke tjenester du trenger. Deretter kobler vi deg til en passende rørlegger i vårt nettverk.

Du trenger ikke å bekymre deg for å finne den rette fagpersonen for jobben - det tar vi oss av. Alt du trenger å gjøre er å bruke nettsiden vår eller ringe oss, så tar vi oss av resten.

Våre rørlegger-tjenester på Majorstuen

Rørlegger-SOS har et bredt spekter av rørleggertjenester tilgjengelig i Majorstuen. Våre erfarne rørleggere kan håndtere alt fra enkle reparasjoner til komplekse installasjoner. Enten du har en lekkasje, trenger å installere nye rør, eller vil pusse opp kjøkkenet eller badet, kan vi hjelpe.

Husk, vi er tilgjengelige døgnet rundt, så uansett når du oppdager et problem, er det alltid en rørlegger klar til å hjelpe. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger en rørlegger i Majorstuen.

Hvem er våre rørleggere på Majorstuen?

Vi i Rørlegger-SOS er stolte over å samarbeide med noe av de mest dyktige rørleggerne i Majorstuen. Alle våre partnere er fullt kvalifiserte, med alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger, samt bred erfaring i rørleggerbransjen.

Hos oss står kvalitet og pålitelighet i sentrum, og vi sørger for at alle rørleggere vi formidler lever opp til disse standardene. Når du bruker Rørlegger-SOS, kan du være trygg på at du får en rørlegger som du kan stole på.

Ofte stilte spørsmål om Rørlegger-SOS

Vi får mange spørsmål om tjenestene vi tilbyr og hvordan vi opererer. Her er svar på noen av de mest vanlige spørsmålene vi mottar.

For å ta kontakt med oss kan du bruke kontaktskjemaet på nettsiden vår eller ringe oss direkte. Når du har tatt kontakt, vil vi snakke med deg for å forstå dine behov, og deretter koble deg til en passende rørlegger i ditt område.

Når det gjelder betaling, vil dette avtales direkte med rørleggeren. Vi i Rørlegger-SOS formidler kontakten, og deretter er det opp til deg og rørleggeren å avtale betaling og andre praktiske detaljer.

Kontakt oss for rørlegger på Majorstua

Trenger du en rørlegger i Majorstuen? Ikke vent, ta kontakt med oss hos Rørlegger-SOS i dag. Våre tjenester er tilgjengelige døgnet rundt, enten du trenger akutt assistanse eller planlegger et større prosjekt.

Du kan enkelt nå oss via kontaktskjemaet på nettsiden vår eller ved å ringe oss direkte. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, står vi klare til å hjelpe. Tusen takk for at du vurderte oss som din rørlegger-tjeneste på Majorstuen. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Har du behov for en rørlegger på Korsvoll, Bislett eller Oslo sentrum vil du alltid motta hjelp fra våre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.