Logo

Finn rørlegger i Majorstuen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, der vi hjelper deg med å finne den rette rørleggeren i Majorstuen for ditt behov. Vi er en dedikert kundeformidlingstjeneste som kobler deg opp med dyktige og erfarne rørleggere i ditt lokale område. Hvorfor stresse med å lete etter en rørlegger når vi kan gjøre det for deg?

Vårt nettverk av rørleggere betjener Majorstuen og nærliggende områder, og tilbyr en rekke tjenester fra vannlekkasjer til større installasjoner. Og det beste? Våre partnere er tilgjengelige døgnet rundt, så uansett når problemet oppstår, er det alltid en rørlegger klar til å hjelpe.

Å få tilgang til tjenestene våre er enkelt. Du kan kontakte oss gjennom nettsiden vår eller ringe oss. Vi er her for å gjøre livet ditt enklere!

Hvorfor velge Rørlegger-SOS?

Hvis du lurer på hvorfor du bør velge oss når du trenger en rørlegger i Majorstuen, la oss gi deg noen gode grunner. For det første, er vårt nettverk av rørleggere effektive, pålitelige og erfarne, med papirene sine i orden. Du kan være trygg på at jobben blir gjort riktig første gang.

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, fra å fikse lekkasjer til installasjon av nytt sanitærutstyr. Og med vår døgnåpne tjeneste, kan du få hjelp akkurat når du trenger det.

Hvordan fungerer Rørlegger-SOS?

Vi i Rørlegger-SOS gjør det enkelt for alle som trenger rørlegger i Majorstuen. Når du kontakter oss, tar vi en prat for å forstå hva problemet er og hvilke tjenester du trenger. Deretter kobler vi deg til en passende rørlegger i vårt nettverk.

Du trenger ikke å bekymre deg for å finne den rette fagpersonen for jobben - det tar vi oss av. Alt du trenger å gjøre er å bruke nettsiden vår eller ringe oss, så tar vi oss av resten.

Våre rørlegger-tjenester på Majorstuen

Rørlegger-SOS har et bredt spekter av rørleggertjenester tilgjengelig i Majorstuen. Våre erfarne rørleggere kan håndtere alt fra enkle reparasjoner til komplekse installasjoner. Enten du har en lekkasje, trenger å installere nye rør, eller vil pusse opp kjøkkenet eller badet, kan vi hjelpe.

Husk, vi er tilgjengelige døgnet rundt, så uansett når du oppdager et problem, er det alltid en rørlegger klar til å hjelpe. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger en rørlegger i Majorstuen.

Hvem er våre rørleggere på Majorstuen?

Vi i Rørlegger-SOS er stolte over å samarbeide med noe av de mest dyktige rørleggerne i Majorstuen. Alle våre partnere er fullt kvalifiserte, med alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger, samt bred erfaring i rørleggerbransjen.

Hos oss står kvalitet og pålitelighet i sentrum, og vi sørger for at alle rørleggere vi formidler lever opp til disse standardene. Når du bruker Rørlegger-SOS, kan du være trygg på at du får en rørlegger som du kan stole på.

Ofte stilte spørsmål om Rørlegger-SOS

Vi får mange spørsmål om tjenestene vi tilbyr og hvordan vi opererer. Her er svar på noen av de mest vanlige spørsmålene vi mottar.

For å ta kontakt med oss kan du bruke kontaktskjemaet på nettsiden vår eller ringe oss direkte. Når du har tatt kontakt, vil vi snakke med deg for å forstå dine behov, og deretter koble deg til en passende rørlegger i ditt område.

Når det gjelder betaling, vil dette avtales direkte med rørleggeren. Vi i Rørlegger-SOS formidler kontakten, og deretter er det opp til deg og rørleggeren å avtale betaling og andre praktiske detaljer.

Kontakt oss for rørlegger på Majorstua

Trenger du en rørlegger i Majorstuen? Ikke vent, ta kontakt med oss hos Rørlegger-SOS i dag. Våre tjenester er tilgjengelige døgnet rundt, enten du trenger akutt assistanse eller planlegger et større prosjekt.

Du kan enkelt nå oss via kontaktskjemaet på nettsiden vår eller ved å ringe oss direkte. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, står vi klare til å hjelpe. Tusen takk for at du vurderte oss som din rørlegger-tjeneste på Majorstuen. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Har du behov for en rørlegger på Korsvoll, Bislett eller Oslo sentrum vil du alltid motta hjelp fra våre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.