Logo

Finn rørlegger i Vinderen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du på utkikk etter en rørlegger på Vinderen og omegn? Da har du kommet til rett sted! Hos oss finner du en rørlegger som kan hjelpe deg i hele landet!

Finn din Lokale Rørlegger på Vinderen med Rørlegger SOS

Står du plutselig overfor en vannlekkasje, eller har du planer om å renovere badet? Uansett hva ditt behov er, så er det ingenting som slår å ha en pålitelig lokal rørlegger i Vinderen som du kan ringe til når som helst. Det er her vi i Rørlegger SOS kommer inn i bildet. Vi er ikke selv rørleggere, men vi er din direkte linje til de mest kvalifiserte rørleggerne i og rundt Vinderen. La oss dykke dypere inn i hva Rørlegger SOS er, og hvordan vi kan gjøre din rørleggeropplevelse så sømløs som mulig.

Om Rørlegger SOS – Din hjelpende hånd i søket etter til lokale rørleggertjenester

Rørlegger SOS ble etablert med et enkelt formål – å koble folk med rørleggerbehov direkte til lokale rørleggere som kan hjelpe, raskt og effektivt. Vi vet alle hvor frustrerende det kan være å lete etter en rørlegger som er tilgjengelig når du trenger det mest. Derfor har vi tatt på oss oppgaven med å gjøre denne delen enklere for deg.

Vår virksomhet fungerer ved at vi har inngått samarbeid med rørleggere og rørleggerfirmaer som har bevist sin ekspertise og pålitelighet. Når du kontakter oss, enten det er en hastejobb eller planlagt arbeid, matcher vi deg med den rørleggeren som best passer dine behov og geografiske beliggenhet.

Vårt løfte til deg er enkel tilgang til kvalifiserte rørleggertjenester, uansett tid på døgnet. Vi garanterer at alle våre samarbeidspartnere har nødvendige papirer, sertifiseringer og godkjenninger i orden, slik at du kan føle deg trygg på at jobben blir gjort skikkelig.

Hvorfor velge Rørlegger SOS?

Med så mange rørleggere å velge mellom, hva er det som gjør Rørlegger SOS til det beste valget for innbyggere i Vinderen? For det første, våre rørleggere har bred erfaring og er sertifisert for å håndtere alle typer rørleggerarbeid – fra enkle reparasjoner til fullskala renovasjonsprosjekter.

Døgnvakt er en annen stor fordel. Våre samarbeidspartnere tilbyr 24/7 nødtjenester, så du trenger aldri å bekymre deg for å stå hjelpeløs i en nødsituasjon. Uansett tid på døgnet, er hjelpen bare en telefonsamtale unna.

Enkelheten med å finne en lokal rørlegger gjennom oss kan ikke understrekes nok. Vi eliminerer behovet for endeløs søking og usikkerhet. Med Rørlegger SOS, vet du at du får en pålitelig rørlegger som kjenner Vinderen og omegn godt.

Tjenestene våre samarbeidspartnere tilbyr:

Våre samarbeidspartnere er utstyrt for å tilby et bredt spekter av rørleggertjenester. Trenger du hjelp med installasjon av nye sanitærinnretninger, vedlikehold av eksisterende rør, eller akutt hjelp for å løse en uforutsett lekkasje? Vi har rørleggere klare til å ta på seg oppdraget.

Betoningen av døgnvakt betyr at uavhengig av når et problem oppstår, enten det er midt på natten eller tidlig om morgenen, kan du stole på at en av våre samarbeidspartnere vil være der for å hjelpe deg.

Å velge en rørlegger som er kjent med lokalområdet har også sine fordeler. De forstår lokale bygningskoder, har kanskje til og med erfaring med nabolagets spesifikke utfordringer, og kan ofte være på plass raskere enn noen som må reise langveisfra.

Slik får du hjelp – steg for steg

Så hvordan får du hjelp gjennom Rørlegger SOS? Det er enkelt. Først tar du kontakt med oss gjennom enten telefon eller vårt praktiske kontaktskjema på nett. Beskriv ditt behov, så tar vi det derfra.

Vi vil raskt evaluere din forespørsel og matche deg med den rørleggeren i vårt nettverk som best kan møte dine behov. Du vil deretter bli kontaktet av rørleggeren for å avtale en tid som passer for jobben som skal gjøres.

Fra første kontakt til jobben er fullført, kan du forvente klar kommunikasjon og profesjonell service. Vi i Rørlegger SOS, sammen med våre samarbeidspartnere, er opptatt av å gjøre opplevelsen så problemfri som mulig for deg.

Vår Samarbeidsmodell – fordeler for både kunder og våre rørleggere

Vår unike kundeformidlingsmodell er en vinn-vinn-situasjon både for kundene og for rørleggerne. For kundene betyr det rask tilgang til kvalifiserte tjenester uten å måtte lete gjennom en jungel av alternativer. For rørleggerne gir det en strøm av kunder som leter etter nøyaktig de tjenestene de tilbyr.

Denne modellen tillater oss å opprettholde et høyt nivå av service og tilfredshet, samtidig som vi bidrar til lokal næringsliv ved å drive kunder til lokale virksomheter.

Klare til å hjelpe deg 24/7 på Vinderen

Rørlegger SOS og våre samarbeidspartnere er her for deg, dag og natt, året rundt. Om du bor i Vinderen eller et nærliggende område, kan du stole på at vi har en rørlegger klar til å bistå med dine behov.

Vår forpliktelse til rask respons og kvalitetssikring betyr at du kan føle deg trygg på at jobben blir gjort riktig, første gang. Vi forstår viktigheten av pålitelighet og tillit i denne bransjen, og vi jobber hardt for å ivareta akkurat det.

Kontakt Oss – Din neste rørlegger er bare en telefonsamtale unna

Nå som du vet litt mer om Rørlegger SOS og hvordan vi kan hjelpe deg, hvorfor vente? Enten du står overfor en umiddelbar krise eller planlegger fremtidige prosjekter, er din neste rørlegger i Vinderen bare en telefonsamtale eller et klikk unna.

Ta kontakt med en rørleggervakt i dag for å diskutere dine behov. Husk, med døgnåpen service, er vi alltid her for å sikre at dine rørleggerbehov blir møtt med profesjonalitet og ekspertise. La oss ta stresset med å finne en pålitelig rørlegger av dine skuldre. Rørlegger SOS – vi kobler deg til de beste i bransjen.

Så neste gang du trenger en rørlegger i Haugenstua eller på Skøyen, Bygdøy eller Løkka, husk på Rørlegger SOS.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.