Logo

Finn rørlegger i Vestre Aker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Behøver du bistand fra en dyktig og profesjonell rørlegger, som utfører alle tjeneste i Vestre Aker?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til ü ta alle dine saker, 24/7 üret rundt!

Ta i bruk vür unike tjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger fra en erfaren rørlegger. Rørleggerne har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü du für alltid bare den beste kvaliteten og trygg utredning.

En av vüre rørleggere, rykker ut til Vestre Aker fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre dekker ogsü store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Vestre Aker

Alle vüre dyktige rørleggere, som dekker og rykker ut til Vestre Aker, er alltid forberedte pü det verste, og er ogsü utrolig godt utrustet for ü utføre enhver jobb, noe som sørger for at du aldri trenger ü bekymre deg.

Tar du i bruk vür tjeneste, er du sikret en rørlegger, som utfører alle jobber pü en effektiv müte, med et øye for kvalitet og presisjon.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Vestre Aker?

Vüre rørleggere rykker ut 24/7 üret rundt, har bred kompetanse og tilbyr tjenester til bare konkurransedyktige priser. Dersom du velger ü ta i bruk vür tjeneste, kan du ogsü fü bistand med prosjektledelsen, dersom det kreves ekstra kompetanse.

Vüre rørleggere er alltid klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Vestre Aker har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere som rykker ut til Vestre Aker, har lang erfaring og kompetansen som trengs til ü utføre selv de mest krevende jobbene. De har ogsü selvsagt godkjent fagbrev og fagutdannese, sü du mottar bare arbeid som er utført med kvalitet!

Rørleggerne vüre følger norske krav til fagutdanselse, og de følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Vestre Aker har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rørleggerne vüre tilbyr rammeavtaler, som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan benyttes hver for seg eller samlet, om du ønsker det.

Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere, som dekker Vestre Aker, hjelpe deg!

Har du behov for bistand med konsulent og rüdgivningstjenester, som støtte og bistand i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av kjøkken og bad, Eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, kan du fü hjelp med dette fra vüre rørleggere.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for bistand med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtaler vil gi deg rabatterte priser pü tjenester og andre varer, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

InngĂĽr du i en rammeavtale med vĂĽre partnere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde deg til, men som ogsĂĽ kjenner til anlegget og rutinene til bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Vestre Aker

Rørlegger-samarbeidspartnerne vüre, som rykker ut til Vestre Aker, har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service, samt opprettelse av felles røropplegg for vann og avløp hos bedrifter, borettslag eller sameier.

En av deres rørleggere gjennomfører kontroller pü røranlegg, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Kontroller og vedlikehold utføres alltid av en av vüre dyktige rørleggere, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Vestre Aker Gjør det meste

Rørleggerne vüre har spesialisert seg pü akutt beredskap, 24 timer i døgnet, alle dager i üret, men de utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag. Vüre rørleggere, som dekker Vestre Aker, er alltid klare til ü rykke ut og ta dine saker, noe de gjør nür det haster!

Har du problemer eller trenger bistand med en tjeneste som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av rørleggerne vi samarbeider med tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Rørleggerne vüre er alltid klare til ü utføre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger som vi samarbeider med utfører ogsü andre serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Sü er dette noe du behøver, kan de hjelpe deg!

Vüre dyktige rørleggere dekker ogsü resten av Oslo og store deler av Norge.

Bor du utenfor Vestre Aker? Ikke noe problem!

Vüre rørleggere dekker ogsü resten av Oslo, sü du für hjelpen du trenger, alltid.

Rørleggerne vüre tilbyr ogsü en fantastisk rørleggervakt, som dekker store deler av Norge, sü du kan alltid vÌre sikker pü ü motta hjelp, nür du mütte trenge det!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre, som rykker ut til Vestre Aker, har kompetansen og erfaringen som trengs, for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene! Det kan bare hende at akkurat det du lurer pü, ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Holmenkollen, Stovner og Ullern. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i Oslo i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.