Logo

Finn rørlegger i Smestad – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Smestad?

Velkommen til Rørlegger SOS, din portal til kvalitetssikrede rørleggere. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi har et nettverk av dyktige og pülitelige rørleggere som stür klare til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Smestad. Ved ü bruke vüre tjenester sikrer du deg en rask, effektiv og smertefri opplevelse. Vi kobler deg opp med den nÌrmeste tilgjengelige rørleggeren, slik at du kan fü hjelpen du trenger nür du trenger den.

Rørlegger SOS er alltid tilgjengelig. Vi vet at rørleggerproblemer kan oppstü nür som helst. Derfor kan du kontakte oss 24/7. Enten det er en liten lekkasje eller en større nødsituasjon, er vi her for deg.

Nür du velger Rørlegger SOS, velger du en smidig og effektiv løsning for dine rørleggerbehov i Smestad. Du kan vÌre trygg pü at vi alltid vil finne den beste rørleggeren for akkurat din situasjon.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS?

Rørlegger SOS er designet for ü vÌre enkel og intuitiv ü bruke. Alt du trenger ü gjøre er ü kontakte oss via telefon eller vürt kontaktskjema. Deretter vil vi raskt koble deg opp med en rørlegger i nÌrheten av Smestad. Vi hündterer alt fra koordinering av tjenester til oppfølging, slik at du kan konsentrere deg om det som er viktig for deg.

En av de største fordelene med ü bruke Rørlegger SOS er at vi gjør det enkelt for deg ü finne en kvalitetssikret rørlegger. Du slipper ü søke rundt pü nettet og sammenligne priser og vurderinger. Vi har allerede gjort den delen av jobben for deg.

Vüre samarbeidspartnere er nøye utvalgte basert pü deres kompetanse, pülitelighet og kundetilfredshet. Dette sikrer at du alltid für en rørlegger du kan stole pü.

Kvalitetssikrede rørleggertjenester i Smestad fra vüre samarbeidspartnere

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Alt fra en enkel utskifting av kraner, installering av nytt sanitÌrutstyr, til mer komplekse oppgaver som ü løse store lekkasjer og utføre fullstendige renoveringer. Uansett hva ditt behov er, kan du vÌre sikker pü at vüre rørleggere har kunnskapen og erfaringen som kreves for ü utføre jobben pü en effektiv og profesjonell müte.

Alle rørleggere i vürt nettverk er lisensierte og godkjente, noe som innebÌrer at de følger strenge standarder for kvalitet og sikkerhet. Du kan vÌre trygg pü at alle arbeider blir utført i henhold til gjeldende forskrifter og bransjestandarder.

Det beste av alt er at vüre rørleggere er tilgjengelige døgnet rundt. Uansett nür du har behov for en rørlegger, enten det er sent pü kvelden, tidlig om morgenen eller i helgene, har vi en rørleggervakt i Smestad-omrüdet som stür klar til ü hjelpe deg.

Rask og effektiv hjelp ved rørleggerbehov i Smestad

Nür en rørleggerkrise oppstür, kan det hende du trenger hjelp sü raskt som mulig. Rørlegger SOS er stedet du kan vende deg til. Fordi vi bruker geografisk nÌrhet som en av vüre viktigste faktorer nür vi velger en rørlegger for deg, kan vi sikre at du für hjelpen du trenger nür du trenger den.

Det kan vÌre alt fra en ødelagt varmtvannsbereder, et tett toalett, en lekkasje i kjøkkenvasken eller et større problem som krever umiddelbar oppmerksomhet. Uansett hva din situasjon er, har vi en rørlegger klar til ü hjelpe deg.

Ved ü bruke Rørlegger SOS kan du forvente en rask respons og effektiv løsning pü ditt rørleggerproblem. Vi vet at din tid er verdifull, og vi streber etter ü gjøre opplevelsen sü smidig som mulig for deg.

Enkel kontakt og oppfølging med Rørlegger SOS

Å kontakte Rørlegger SOS er enkelt. Du kan nå oss via telefon eller ved å fylle ut vårt kontaktskjema på nettsiden. Vi har også en chatfunksjon på vår nettside for umiddelbar assistanse. Vi streber etter å svare på alle henvendelser så raskt som mulig.

Fra det øyeblikket du tar kontakt med oss, er vi dedikert til ü gi deg den beste kundeservicen. Vi vil sørge for at alle dine spørsmül blir besvart, og at du blir holdt oppdatert gjennom hele prosessen.

Vür kundeservice er her for ü hjelpe deg pü hvert trinn av veien. Enten du har spørsmül om tjenestene vüre, lurer pü statusen for et pügüende arbeid, eller trenger hjelp etter at jobben er fullført, er vi her for deg.

Prisvennlig og transparent rørleggerservice i Smestad

Vi i Rørlegger SOS er dedikert til ü gi en prisvennlig og transparent rørleggerservice. Vi tror at alle fortjener tilgang til kvalitetssikrede rørleggere uten at det skal koste skjorta. Derfor jobber vi aktivt for ü sikre at vüre priser er konkurransedyktige.

Vi tror ogsü sterkt pü transparens. Nür du bruker Rørlegger SOS, vil du alltid fü en klar forstüelse av hva jobben vil koste. Ingen skjulte avgifter, ingen overraskelser. Bare rettferdige priser for kvalitetsarbeid.

Vi oppfordrer deg til ü ta kontakt med oss for et pristilbud. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, stür vi klare til ü gi deg en konkurransedyktig pris.

Rørlegger SOS – ditt første valg for rørleggerservice i Smestad

Rørlegger SOS er stolt av ü vÌre det foretrukne valget for mange innbyggere i Smestad nür de trenger rørleggerhjelp. Vür dedikasjon til kvalitet, effektivitet og kundeservice har gjort oss til en betrodd partner for alle slags rørleggerbehov.

Vi har mange fornøyde kunder som kan bekrefte vür pülitelighet og profesjonalitet. Ved ü velge Rørlegger SOS, velger du en tjeneste som alltid setter dine behov først.

Sü ikke nøl, ta kontakt med oss neste gang du har behov for en rørlegger i Smestad. Vi er her for ü hjelpe, uansett om det er midt pü dagen eller midt pü natten. Vi ser frem til ü høre fra deg!

Har du behov for en rørlegger pü Bygdøy, Kvadraturen eller Majorstuen vil du alltid motta hjelp fra vüre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.